recai iskender
ltn
tr subforumu onun gibisini zor görür htndi en son iki avrupalı kızla konuşuyordu kalori yalan demişti bir kere o nasıl oluyor hala anlamadım aq hayatında başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Self ban olabilir miElemanzelvassre entresant bir insandı laboratuvara yollanıp arastırılması gerek kendisi oda banlandı
Suratını merak ettimtr subforumu onun gibisini zor görür htndi en son iki avrupalı kızla konuşuyordu kalori yalan demişti bir kere o nasıl oluyor hala anlamadım aq hayatında başarılar dilerim
Benim diyorsan atayım göster sizinkilere ama 2017 den sonra bir kez daha kürt yarrağı tatmak isteyebilirler uyarıyorumSuratını merak ettim
Yudanın yüzünü kastetmiştim aqBenim diyorsan atayım göster sizinkilere ama 2017 den sonra bir kez daha kürt yarrağı tatmak isteyebilirler uyarıyorum
Bizimkiler kim knkBenim diyorsan atayım göster sizinkilere ama 2017 den sonra bir kez daha kürt yarrağı tatmak isteyebilirler uyarıyorum
Işid knkBizimkiler kim knk
Objektif değerlendirmem sonucu koalisyonun hava saldırıları olmasa İD'nin sikip atacağı sonucuna vardımIşid knk
Afrikada şu an savaştıklarının hava desteği olduğunu düşünmüyorum niye bi sik başaramadılar Allah bunların tarafında falan değil miydi en sonObjektif değerlendirmem sonucu koalisyonun hava saldırıları olmasa IŞİD'in sikip atacağı sonucuna vardım
"Eğer siz (Uhud’da) bir yara aldıysanız, şüphesiz o topluluk da (Müşrikler de Bedir’de) benzeri bir yara almıştı. İşte (iyi veya kötü) günleri insanlar arasında (böyle) döndürür dururuz. Allah, sizden iman edenleri ayırt etmek, sizden şahitler edinmek için böyle yapar. Allah, zalimleri sevmez."Afrikada şu an savaştıklarının hava desteği olduğunu düşünmüyorum niye bi sik başaramadılar Allah bunların tarafında falan değil miydi en son