Yuda hesabını siliyormuş…

recai iskender

recai iskender

unfunny cringe diagnosed future schizo
tr subforumu onun gibisini zor görür htndi en son iki avrupalı kızla konuşuyordu kalori yalan demişti bir kere o nasıl oluyor hala anlamadım aq hayatında başarılar dilerim

• +1
  • JFL
Reactions: maximum cope31, Deleted member 93990, Ashoimex and 1 other person
kalori yalannne mk 😁😢

Güldürdün piç 😹

• +1
Reactions: maximum cope31, starbuxs and angrybirds
Bende silmek istiyorum sarmıyor bazı iyi elemanlar var ama bos yer acayip bos hemde

Recai seni cok severim
Elemanzelvassre entresant bir insandı laboratuvara yollanıp arastırılması gerek kendisi oda banlandı

• +1
  • So Sad
Reactions: Ashoimex, maarda, Black_Pill_Enjoyer1 and 1 other person
  • +1
Reactions: GatoradeTRZ8
tr subforumu onun gibisini zor görür htndi en son iki avrupalı kızla konuşuyordu kalori yalan demişti bir kere o nasıl oluyor hala anlamadım aq hayatında başarılar dilerim
Suratını merak ettim

Suratını merak ettim
Benim diyorsan atayım göster sizinkilere ama 2017 den sonra bir kez daha kürt yarrağı tatmak isteyebilirler uyarıyorum

• JFL
Reactions: maximum cope31
Objektif değerlendirmem sonucu koalisyonun hava saldırıları olmasa IŞİD'in sikip atacağı sonucuna vardım
Afrikada şu an savaştıklarının hava desteği olduğunu düşünmüyorum niye bi sik başaramadılar Allah bunların tarafında falan değil miydi en son

Afrikada şu an savaştıklarının hava desteği olduğunu düşünmüyorum niye bi sik başaramadılar Allah bunların tarafında falan değil miydi en son
"Eğer siz (Uhud’da) bir yara aldıysanız, şüphesiz o topluluk da (Müşrikler de Bedir’de) benzeri bir yara almıştı. İşte (iyi veya kötü) günleri insanlar arasında (böyle) döndürür dururuz. Allah, sizden iman edenleri ayırt etmek, sizden şahitler edinmek için böyle yapar. Allah, zalimleri sevmez."

• +1
Reactions: Deleted member 117069
Ben herhangi birini desteklemiyorum objektif yaklaşıyorum

@yuda nası yani?

• +1
Reactions: Ashoimex
Niye amk

• +1
Reactions: Ashoimex and starboi.