D
Deleted member 88833
Platinum
göz çevrem ve yanağımın olduğu bölgede kıl çıkıyor makine vursam kalınlasır cımbızla da alınmaz cok fazla ağda da çok uğraştırıyor ne ile almalıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
makine vursam kalınlasır
theosbu evladı hayatımda yuzume jilet vurmadım vurmam da kalınlastırdıgına bızzat sahıdım amk ınternette cıksa buraya mı sorarımşu siktigimin forumuna ne zaman girsek kortizol artıyor low iqnun açtığını konuya bak internette cevabını 1 dakikada bulabilecek gelmiş foruma domalıyor burası kızlar soruyor mu amınakoyduğumun salağı jiletle alacaksın yok kıl kalınlaştırıyor falan bunlarda inanmış
yav senin o allahını sikeyim açtığı konuya bak rezil oruspu çocuğu ya o kürt genetğin sağolsun gözünün altındada kıl çıkıyorsa senin o ananın babanın genetiğini sikeyim low iq kimse seni siklemeyip jfl atıyor hala domalıyo salak oğlu salak hiç mi berbere gidip yaktığını görmedim asosyal oç çakmağı düşük ayara geitirp gözünün altına karton tutup yak (1 dakikada ytye yazdım çıktı mala bak) veya berbere git babandamı yok söylemiyo ananı sikip senin gibi oruspu çocuğunu bırakıp gitti büyük ihtimalletheosbu evladı hayatımda yuzume jilet vurmadım vurmam da kalınlastırdıgına bızzat sahıdım amk ınternette cıksa buraya mı sorarım
goz altı degıl aptal oc herkeste cıkıyoryav senin o allahını sikeyim açtığı konuya bak rezil oruspu çocuğu ya o kürt genetğin sağolsun gözünün altındada kıl çıkıyorsa senin o ananın babanın genetiğini sikeyim low iq kimse seni siklemeyip jfl atıyor hala domalıyo salak oğlu salak hiç mi berbere gidip yaktığını görmedim asosyal oç çakmağı düşük ayara geitirp gözünün altına karton tutup yak (1 dakikada ytye yazdım çıktı mala bak) veya berbere git babandamı yok söylemiyo ananı sikip senin gibi oruspu çocuğunu bırakıp gitti büyük ihtimalle
bana kurt dıyene bak dfghnmhngfdghn arap ocyav senin o allahını sikeyim açtığı konuya bak rezil oruspu çocuğu ya o kürt genetğin sağolsun gözünün altındada kıl çıkıyorsa senin o ananın babanın genetiğini sikeyim low iq kimse seni siklemeyip jfl atıyor hala domalıyo salak oğlu salak hiç mi berbere gidip yaktığını görmedim asosyal oç çakmağı düşük ayara geitirp gözünün altına karton tutup yak (1 dakikada ytye yazdım çıktı mala bak) veya berbere git babandamı yok söylemiyo ananı sikip senin gibi oruspu çocuğunu bırakıp gitti büyük ihtimalle
Mal oğlu mala bak gidip rate için fotomu bulup iki saat bulmuş işsiz oruspu evladı çok önemsediğin için saol ama sen sikimde bile değilsin benimbana kurt dıyene bak dfghnmhngfdghn arap oc View attachment 3160722
arap oç diyor hahaha gözümdeki turanidliği görmemiş heralde fena şekilde low iq olduğu kanıtlandı over. senden daha türküm ve türbanlı bacın hayranlarımbana kurt dıyene bak dfghnmhngfdghn arap oc View attachment 3160722
profılıne gırınce cıkıyor acız oc ugrasmama gerek yok kıme ratelettırdın hındulara mıMal oğlu mala bak gidip rate için fotomu bulup iki saat bulmuş işsiz oruspu evladı çok önemsediğin için saol ama sen sikimde bile değilsin benimama o ratenin yorumlarınada bak tamam mı ezik oğluşum
tamam high inhb maymun asosyal at kendini görelim kime ratelettin diyor git konuyu oku anlarsın subforumdaki ilk kendini rate attıranlardanım neyden çekinecem senin oruspu evlatlarından mıprofılıne gırınce cıkıyor acız oc ugrasmama gerek yok kıme ratelettırdın hındulara mı![]()
LOW MTN DEMIS VE BUNUNLA OVUNUYOR MUSUN ACIZ OC SAHSEN TRDE YARRAGIMA BILE BENZEMIYORSUN SADECE BELKI 190+SINDIR YOKSA BU TIPLE PESMERGE KARI BILE SIKEMEZSIN
low mtn but potential :/ got beard diğleri low htn htn in turkey demiş ahaha iyi kudurdun şu deprresion donem fotolarımda bile senin 2 saata fraudlayarak çekildiğin fotoğrafı sikime taşşama sürüyomLOW MTN DEMIS VE BUNUNLA OVUNUYOR MUSUN ACIZ OC SAHSEN TRDE YARRAGIMA BILE BENZEMIYORSUN SADECE BELKI 190+SINDIR YOKSA BU TIPLE PESMERGE KARI BILE SIKEMEZSIN
amk hayatımda hıc fraudlamadım tıpımı veya herhangı bırseyımı bu forumda ogrendım son 1 haftadır depresyon donemını de sıkerım karı orosu evladı annen mı oldu depresyona gırıyorsun olduyse de mezar tasını sıkeyımlow mtn but potential :/ got beard diğleri low htn htn in turkey demiş ahaha iyi kudurdun şu deprresion donem fotolarımda bile senin 2 saata fraudlayarak çekildiğin fotoğrafı sikime taşşama sürüyom
at bakalım kendini globale sana ne yorumlar gelecek görelim
pardon yanlis rep atmisimlow mtn but potential :/ got beard diğleri low htn htn in turkey demiş ahaha iyi kudurdun şu deprresion donem fotolarımda bile senin 2 saata fraudlayarak çekildiğin fotoğrafı sikime taşşama sürüyom
at bakalım kendini globale sana ne yorumlar gelecek görelim

o jawa implant caksa direkt htn plus oluyor herifikiside birbirinden salak. biri diğerini doxluyo gidip diğeri fotoğrafını buluyo diğeri threadla övünüyo maymun kapışması tam bi
herneyse sahtekar ip gibi nokttayı koyalım.
üstteki fotoğrafı olan tatlı ama jaw leş gözler almond hunter deepset güzel sakal boy 183 demiş threadla tr storng mtn düz mtn filler neckmax ile htn olası yükselme
diğerinin face raveal olmadığı için OVER.
o neikiside birbirinden salak. biri diğerini doxluyo gidip diğeri fotoğrafını buluyo diğeri threadla övünüyo maymun kapışması tam bi
herneyse sahtekar ip gibi nokttayı koyalım.
üstteki fotoğrafı olan tatlı ama jaw leş gözler almond hunter deepset güzel sakal boy 183 demiş threadla tr storng mtn düz mtn filler neckmax ile htn olası yükselme
diğerinin face raveal olmadığı için OVER.
boşver reis konuna cevap vereyim tüy kısmına jeller var o yumuştıyor sonrasında normal jiletle değilde trendyolda satılanlar var onlar ile alırsan iyi olur veya berberler kolanya döküyo pamuğa onu evde yapamazsın amao ne
eyvallah tesekkur ederımde face reveal neboşver reis konuna cevap vereyim tüy kısmına jeller var o yumuştıyor sonrasında normal jiletle değilde trendyolda satılanlar var onlar ile alırsan iyi olur veya berberler kolanya döküyo pamuğa onu evde yapamazsın ama
senin yüzünü görmediğim için bişey diyemiyorumeyvallah tesekkur ederımde face reveal ne
ha eyvallah tıpım bu maymundan ıyı zaten ıstersen atarım dmdensenin yüzünü görmediğim için bişey diyemiyorum
5 cm boy farkı sanırım dun olculdugumde boyumun uzadıgını ogrendım benım yalınayak 177olm aradaki boy farkını neden hesaba katmıyorsun amk? mid htn - chadlite falan olmadigin surece uzun adam alır
olm sen daha gecen bana 73 diyordun amina goim 1 ayda o kadar nasil attin5 cm boy farkı sanırım dun olculdugumde boyumun uzadıgını ogrendım benım yalınayak 177
gecen sene olculdum en son atmadıgımı dusunuyordum dun hastanede olculdum onumuzdekı carsamba da ortopedı doktoruna gıdecem plaklarıma felan baktrcam belkı bıraz daha atarımolm sen daha gecen bana 73 diyordun amina goim 1 ayda o kadar nasil attin
hsp dıye bır hastalık gecırmıstım ondan dolayı gelısımım gecıkmıs olabılır nefrolojı doktorum oyle dedıgecen sene olculdum en son atmadıgımı dusunuyordum dun hastanede olculdum onumuzdekı carsamba da ortopedı doktoruna gıdecem plaklarıma felan baktrcam belkı bıraz daha atarım
mezura ile ölçtüğünde santim oynaması yapıyor mu?gecen sene olculdum en son atmadıgımı dusunuyordum dun hastanede olculdum onumuzdekı carsamba da ortopedı doktoruna gıdecem plaklarıma felan baktrcam belkı bıraz daha atarım
ya oglum sacmalama diger turanid eleman jaw implant cekse direkt htn + amkhacı gerçekçi olacaksak yukardaki adamın dimforizmi iyi sakal göz bölgesi ve boyu ve tamamıyla potansiyelinin sonuna ulaşmamış veya hardmax ile barındırıyor.
senin jawın iyi dimforizm düşük
ikinizde genel skalada yakınsınızdır belki 1 skala mog atıyor olabilir
mezura ne alakamezura ile ölçtüğünde santim oynaması yapıyor mu?
tamam olum ben ne diyorum salak mısın senya oglum sacmalama diger turanid eleman jaw implant cekse direkt htn + amk
dimforizm nehacı gerçekçi olacaksak yukardaki adamın dimforizmi iyi sakal göz bölgesi ve boyu ve tamamıyla potansiyelinin sonuna ulaşmamış veya hardmax ile barındırıyor.
senin jawın iyi dimforizm düşük
ikinizde genel skalada yakınsınızdır belki 1 skala mog atıyor olabilir
“skalada yakınsınız”tamam olum ben ne diyorum salak mısın sen
yüzün çekiciliği kanka yüksek ihtimalle kızlar göz çevresi dudakları kirpikleri ve boyuyla senden çekici buluyo olabilir (Tırrıkiye için konusuyorum)dimforizm ne
yani turanid eleman jaw implant çekerse brutal atabilir. emir reis kekomax only“skalada yakınsınız”
kanka dudak ve kirpiklere daha iyi bak istersenyüzün çekiciliği kanka yüksek ihtimalle kızlar göz çevresi dudakları kirpikleri ve boyuyla senden çekici buluyo olabilir (Tırrıkiye için konusuyorum)
ek olarak eye area > jaw
sunu demeyın amk kekomax olmazyani turanid eleman jaw implant çekerse brutal atabilir. emir reis kekomax only
yukarıdaki arap (zaten turanid pontid) diyerek attığın eye areayı mogluyamıyorsun kanka fotoğrafı büyütüp kirpiklerine bakarsan üste ve aşta doğru kıvrımlı seninki düz dudak olayı eşitkanka dudak ve kirpiklere daha iyi bak istersen
kapısma gıbı oldu ama kırpıklerıme hayatım boyunca hep ıltıfat aldım uzun,fazla ve kıvrık benımde hem alta dogru hemde uste arkadasın kırpıklerı seyrek dudagı nerden belırledın pekıyukarıdaki arap (zaten turanid pontid) diyerek attığın eye areayı mogluyamıyorsun kanka fotoğrafı büyütüp kirpiklerine bakarsan üste doğru kıvrımlı seninki düz
LOW MTN DEMIS VE BUNUNLA OVUNUYOR MUSUN ACIZ OC SAHSEN TRDE YARRAGIMA BILE BENZEMIYORSUN SADECE BELKI 190+SINDIR YOKSA BU TIPLE PESMERGE KARI BILE SIKEMEZSIN
Ikinizi kiyaslarsak abiadamdelirdi mogluyo onun jaw senin eye area leş boyu da 83 84 onun seninki 73 yaniamk hayatımda hıc fraudlamadım tıpımı veya herhangı bırseyımı bu forumda ogrendım son 1 haftadır depresyon donemını de sıkerım karı orosu evladı annen mı oldu depresyona gırıyorsun olduyse de mezar tasını sıkeyım