D
Deleted member 92288
Iron
Yüz>boy,frame,para,kişilik,giyim,ses,karizma,toplumdaki rol,saç
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Para >allYüz>boy,frame,para,kişilik,giyim,ses,karizma,toplumdaki rol,saç
İlk threadin hayırlı olsun dostum. Sıralama doğruYüz>boy,frame,para,kişilik,giyim,ses,karizma,toplumdaki rol,saç
Yüz>boy>para>frame>geri kalan her şeyYüz>boy,frame,para,kişilik,giyim,ses,karizma,toplumdaki rol,saç
Yani Sub5 160 framesiz kel birinin parayla kız arkadaş edinebileğini mi iddia ediyorsun imkansızPara >all
Paran varsa estetik olursun aqYani Sub5 160 framesiz kel birinin parayla kız arkadaş edinebileğini mi iddia ediyorsun imkansız
estetiklerde bi yere kadar amkParan varsa estetik olursun aq
hayatımda hiç 1.5 rate i olan adam görmedim aqestetiklerde bi yere kadar amk
1.5/8 bi adam estetiklerle 5.5 psl i görürse şükretsin allaha mesela
zaten az amk 1.5 psl kaza travma geçirmiş kişiler gibihayatımda hiç 1.5 rate i olan adam görmedim aq
halilişkonun babası subhuman mı oluyozaten az amk 1.5 psl kaza travma geçirmiş kişiler gibi
hadi 3 olsun 3.5 olsun max göreceği 5.5 6 psl 7 psl genetik varsa erişilir ama
500 k dolar falan harcıcak yani estetiğe ok
Onun üremesine izin verilmemelihalilişkonun babası subhuman mı oluyo
Subhuman yada ltn bir asam chade yükselemez aga kusura bakma ama maksimum herşeyi yapsa bile htn olurzaten az amk 1.5 psl kaza travma geçirmiş kişiler gibi
Bende onu diyorum istiyosa tüm yüzünü değiştirsin ltn bir adam maks strong htn low chadlite görür tüm ameliyatlarlaSubhuman yada ltn bir asam chade yükselemez aga kusura bakma ama maksimum herşeyi yapsa bile htn olur
6 psl chad demek laBende onu diyorum istiyosa tüm yüzünü değiştirsin ltn bir adam maks strong htn low chadlite görür tüm ameliyatlarla
5-5.5 htn 6 psl chadlite 7 psl true chad 8 psl uncanny6 psl chad demek la
3.5tan 7 kanka aynen milyonla milyar arası fark gibi amkzaten az amk 1.5 psl kaza travma geçirmiş kişiler gibi
Çocuğuna yazık amk o iğrenç genetiği miras almanin acısını büyük yaşayacakhalilişkonun babası subhuman mı oluyo
kucucuk cocuklara bunlari yazman hos degil big smokeÇocuğuna yazık amk o iğrenç genetiği miras almanin acısını büyük yaşayacak
Celil piçi de en kötü mtn olup normal bir hayat yasayacak hayatindaki tüm sansi kullanarak
Para>>
sence parayla elde ettigin sex ne kadar arzulayici olucak karsi taraf icin?Para >all
Tam olarak alamaz ama çirkin kalmaktan iyidir aqsence parayla elde ettigin sex ne kadar arzulayici olucak karsi taraf icin?
estetik demissiniz de natural beauty’nin yerini hicbirsey alamaz
alır mine tugay en büyük örneği amk salak tr erkeği tapıyor kadınasence parayla elde ettigin sex ne kadar arzulayici olucak karsi taraf icin?
Karinin zevk alması sikimde değil,ben bosalayım yetersence parayla elde ettigin sex ne kadar arzulayici olucak karsi taraf icin?
İntihar eder bu arada bu nesilde o cocuk. Bi de tayfunişko var o da aynı amkÇocuğuna yazık amk o iğrenç genetiği miras almanin acısını büyük yaşayacak
Celil piçi de en kötü mtn olup normal bir hayat yasayacak hayatindaki tüm sansi kullanarak
İntihar eder bu arada bu nesilde o cocuk. Bi de tayfunişko var o da aynı amk