Yüzde egzersiz sonrasi giden 20-30 dakika sonra tekrar gelen orospu evladı ödem

D

Deleted member 107525

Just a normal guy
bu amına koydugumun sorununu nasil cozucem aq kafein de içiyorum sebze çok tuketmem genelde et süt yumurta abur cuburum da yok aq şeker de kullanmiyorum bu anasini siktigimin yuzde cikan suyunu nasıl cozucez bilen varmi yüzüm egzersiz öncesi de lean ama sonrasi baya iyi duruyor ama 30 dakika sonra eski haline dönüyor bunun çözümü yokmu aq

gua sha kullan bende işe yarıyo
çopu kişi cope fln diye dalga geçiyoda sabahları ödem atmana yardımcı olur

• +1
Reactions: Deleted member 51789 and angrybirds
bisektomi olucam en kötü cidden kafayı taktım amk elmacik kemigi iyi kemiklerde sıkıntı yok bakiyorum yanağa kaynana amcığı gibi yumuşacık sallaniyor aq gua sha eskiden kullanmistim cok etki etmemisti denerim ama tavsiye için eyw

• +1
Reactions: starboi.
bisektomi olucam en kötü cidden kafayı taktım amk elmacik kemigi iyi kemiklerde sıkıntı yok bakiyorum yanağa kaynana amcığı gibi yumuşacık sallaniyor aq gua sha eskiden kullanmistim cok etki etmemisti denerim ama tavsiye için eyw
sakin olma cok uncanny duruyo kanka kemikli yuzde bisektomi

• +1
Reactions: szolliontaraelis
Fazla su içiyorsan normal

• +1
Reactions: Deleted member 107525, recai iskender and angrybirds
bu amına koydugumun sorununu nasil cozucem aq kafein de içiyorum sebze çok tuketmem genelde et süt yumurta abur cuburum da yok aq şeker de kullanmiyorum bu anasini siktigimin yuzde cikan suyunu nasıl cozucez bilen varmi yüzüm egzersiz öncesi de lean ama sonrasi baya iyi duruyor ama 30 dakika sonra eski haline dönüyor bunun çözümü yokmu aq
Babyfat olmasın o? 20+ yaşlarda anca gidiyo

Hollow cheeks , eelmacık kemikleri aşırı iyiyse çok güzel duruyor onun dışında uyuşturucu bağımlılarina benzion

• +1
Reactions: starboi.
  • Hmm...
Reactions: maarda
suanda bile doğal haldeyken uncanny ama cok hafiften aldirmaya kafa gidiyor ama yapmam muhtemelen

Hollow cheeks , eelmacık kemikleri aşırı iyiyse çok güzel duruyor onun dışında uyuşturucu bağımlılarina benzion
elmacık kemiği sağlam bende ama bilmiyorum şuan bile uncanny durduğu oluyor

• +1
Reactions: Deleted member 107525
ben su yerine jersey sütü iciyorum 2.5 litre 1 litrede yemeklerden geliyo cok mutluyum

ben su yerine jersey sütü iciyorum 2.5 litre 1 litrede yemeklerden geliyo cok mutluyum
aq ozaman normal benim böyle olmasi 4 litre su her gün sabah 1.5 aksam 1.5 litre düzene soktum sütü 7 litre oluyor suyu azaltayim bakalim

• +1
  • Woah
Reactions: Peter Steele and orhanhic
aq ozaman normal benim böyle olmasi 4 litre su her gün sabah 1.5 aksam 1.5 litre düzene soktum sütü 7 litre oluyor suyu azaltayim bakalim
begendigin guide videosu varsa atsana egzersizler icin fotolardan once yapak olmadi
lutfen :ogre:

begendigin guide videosu varsa atsana egzersizler icin fotolardan once yapak olmadi
lutfen :ogre:
bütün hızınla yardır karnını sık bu esnada 5 dakika boyunca durmadan yapmaya çalış 1-2 dakika mola ver su yada çiğ süt göm o esnada sonra tekrar 5 dakika yap baslangicta böyle yap kondisyon arttikca arttirirsin süreleri

• +1
Reactions: orhanhic
ilk defa dogru bisey soylemis engelli

Users who are viewing this thread

Back