Yüze buz sürmek

M

messi21

Iron
İyi akşamlar dostlar,
Son zamanlarda denk geliyorum yok kılcal damarları çatlatıyor,yüz felci geçirdim diyenler olmus uzunca bir süredir yapıyorum ama bunları gorünce tedirgin oldum

• +1
Reactions: htn666 and kurdistan
Benim arkadaşım yüz felci geçirdi buz yüzünden zar zor kurtardı kendini

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, htn666, xlegend and 5 others
İyi akşamlar dostlar,
Son zamanlarda denk geliyorum yok kılcal damarları çatlatıyor,yüz felci geçirdim diyenler olmus uzunca bir süredir yapıyorum ama bunları gorünce tedirgin oldum
sizi de yollayanıda skm

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, htn666, ascendantwill and 9 others
Ya olm mal mal sorular soruyon amk sonra ne dırdır diyon sen no shampoo soran mal değil misin

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, cakdripa, susisesi and 3 others
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, kurdistan and Yagiz8928
Ya olm mal mal sorular soruyon amk sonra ne dırdır diyon sen no shampoo soran mal değil misin
Boş yapma kral anana mı sorduk amk

• JFL
Reactions: kurdistan
Orospu evladı adam gibi sorumuzu yazmışız ne bu dırdır amk
öyle bişey olsaydı soguk iklimlerde insanlar yasayamazdı -20 - 10 derecelerde sokakta dolasan tipler var surdugun buzun sogukluguda 0dan dusuk öyle mantık kur , uzun süredirde yapıyormussun başına bişey gelicek olsa coktan gelirdi

• +1
  • Love it
Reactions: flows5991, htn666, Zodiac and 2 others
İyi akşamlar dostlar,
İyi akşamlar dostum.
Hayır, sosyal medyada görmüş olduğun "Kılcal damarları çatlatıyor, yüz gelci geçirdim" gibi söylemlerin tamamı asılsızdır.
Kullanmaya devam edebilirsin.
İyi gelişmeler!

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Serialsuicide, Thrill, Duck Eats Bagel and 15 others

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, htn666, Auchelius and 6 others
öyle bişey olsaydı soguk iklimlerde insanlar yasayamazdı -20 - 10 derecelerde sokakta dolasan tipler var surdugun buzun sogukluguda 0dan dusuk öyle mantık kur , uzun süredirde yapıyormussun başına bişey gelicek olsa coktan gelirdi
Değerli yorumların için teşekkür ederim dostum adamsın.

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
İyi akşamlar dostum.
Hayır, sosyal medyada görmüş olduğun "Kılcal damarları çatlatıyor, yüz gelci geçirdim" gibi söylemlerin tamamı asılsızdır.
İyi gelişmeler!
Eywallah hocam

• Love it
Reactions: kurdistan
Boş yapma kral anana mı sorduk amk
Screenshot 20251124 220537 Chrome

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, flows5991, htn666 and 7 others
İyi akşamlar dostlar,
Kızlar amına sürüyor daha fazla haz alıyo amk biz sürünce felç

• +1
Reactions: htn666
İyi akşamlar dostum.
İyi gelişmeler!
chatgpt'den copy paste

• JFL
Reactions: htn666, Serialsuicide and kurdistan
  • JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, ascendantwill and 7 others
  • JFL
Reactions: Yagiz8928
bu arkadaş artık forumdaki yeni stres topumuz herkes köklesin rahatlasın arkadaşlar.

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel and Serialsuicide
anandan mı öğrendin bunu ben ilk defa duyuyorum çünkü
orospu bacın ogrettı o annının amından cıkan orospu bacın varya

İyi akşamlar dostlar,
Götüne sok buzu, o soğukluk hissiyle kasılıp debloat olursun hem g noktasıda götte zevkde alırsın bi taşla iki kuş

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Yagiz8928
İyi akşamlar dostlar,
Canım benim çok güzel kibar kibar konuşuyonda bu kadar basit sorularıda sormayıver yüz felci geçirebilir misin sence buzdan soğuk suyla yıkayınca felç geçirmiyon buz sürüncemi geçircen

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel
Ya amk adam 3tur tired acıyor ilk yorumların hepsi adama küfür messide geri kalmıyo patlatıyo her gördüğümde patliyom aq

• JFL
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, messi21, senualF and 3 others
Ya kardeş sanki siz ilk gelince çok farklıydınız bi arkadaş vardı maksilla ne falan diyordu

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, jsbera, Serialsuicide and 1 other person
İyi akşamlar dostum.
İyi gelişmeler!
QLFLQOTPAPFAP

bu arkadaş artık forumdaki yeni stres topumuz herkes köklesin rahatlasın arkadaşlar.
Ananın intikamını mı alıyon lan köftehor

Götüne sok buzu, o soğukluk hissiyle kasılıp debloat olursun hem g noktasıda götte zevkde alırsın bi taşla iki kuş
Ananın amına sokcam,klitorisine masaj yapcam yazık kadına rahatlamak onunda hakkı orospu evladı seni

Kılcal damarlar patlarken oluşan enerjiyi kemiklerine doğru vermeyi başarırsan bonemass arttıtabilirsin

• JFL
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, Serialsuicide and 2 others
olm org u nerde reklam etdiler de boyle kitle yarandi aq

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and xlegend
Kılcal damarlar patlarken oluşan enerjiyi kemiklerine doğru vermeyi başarırsan bonemass arttıtabilirsin
kardesim chadligin formulunu buldu

• JFL
Reactions: xlegend
Gerçekten işe yarayan faydaları neler buzun

Ananın yardıma ihtiyacı varmış bir sokuverip hemen geliyorum

• Ugh..
Reactions: Duck Eats Bagel
aksam sizin evde oluyorum zaten sabaha kadar kalirim sikimi sureyim suratina zygolarin belirlesir aktif akne varsa gider izler gider

• JFL
Reactions: Atsizz and Yagiz8928
aksam sizin evde oluyorum zaten sabaha kadar kalirim sikimi sureyim suratina zygolarin belirlesir aktif akne varsa gider izler gider
Ananı sikiyorum,altımda pronboneda eziyom gel kurtar.
Şaka bi yana senin allahını kitabını sikeyim insan değilsiniz amk çocukları

PUAHAHAHAHAHAHAHAH banlanmış
Forum bir orospu evladından daha kurtuldu

Yav olmayan hayatını sikeyim git buzunu sür artık orospu cocuğu bu forumuda terket olmayan ananı sikerim şimdi senin

• JFL
  • Love it
Reactions: Serialsuicide, why not me?, Duck Eats Bagel and 2 others
Yav olmayan hayatını sikeyim git buzunu sür artık orospu cocuğu bu forumuda terket olmayan ananı sikerim şimdi senin
Forumunuzu ayrı bacını ayrı sikerim ayık ol
Hepiniz bi tribe girmişsiniz bu bok çukurunda amklarım

Forumunuzu ayrı bacını ayrı sikerim ayık ol
Hepiniz bi tribe girmişsiniz bu bok çukurunda amklarım
Olm o buzu alır ananın amına monteler sike sike eritirim bak messi siktir git şu forumdan

• JFL
Reactions: Auchelius