dogu
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Günlük 8 KM cardio ve güzel bir diyet yapıyorum şuanbiraz daha zayıflamak
şuan kilon kacGünlük 8 KM cardio ve güzel bir diyet yapıyorum şuan
70 1.74 boy göbek var birazşuan kilon kac
tek yapman gereken yüz bakımı, yoga, saç uzatma, ve zayıflamak.Yüzdeki kaşlar bıyıklar , benler ve kızarıklık gitti desek
Öneriniz nedir.
iyi la yine bende 178 falanim 10 kilo fazlam var senden70 1.74 boy göbek var biraz
kaşları yanlış almışsın asimetrik olmuş, sakalı kes, cilt bakım, leanmax, saç stili değişYüzdeki kaşlar bıyıklar , benler ve kızarıklık gitti desek
Öneriniz nedir.
sakalı kesicemd dediğin gibi bu amk berberi saçlarımın yanına girdi sikildi saçım artık yanları kısa önü uzun oldu saçım yağ oranım tahminimce %25 felan %10 a düşsem roidle felan ola bilir.sakalını yok et saçının yanlarını kısa tutma ortadan ikiye ayırma yandan ayır ya da kıvırcık olursa o da olur
bi de %15 ve aşağı yağ oranına düş
botoks yaptıracam ve gereklimi bilmiyorum ama bucallfat removal yaptıra da bilirim.ama aslında jawlineın tombul gibi bir tık, yağ oranını düşürünce orası keskinleşirse çok daha iyi durabilirsin
DOGU DNP KULLAN KARDESİMsakalı kesicemd dediğin gibi bu amk berberi saçlarımın yanına girdi sikildi saçım artık yanları kısa önü uzun oldu saçım yağ oranım tahminimce %25 felan %10 a düşsem roidle felan ola bilir.
o berberin anasını siekcem normalde bayan kauförüne gidiyrdum baya iyi alıyorlarlar 250 tl mi ne ödüyordum sonra amk erkek berberi kaşı tek makasta aldı amk öyle kaldıkaşları yanlış almışsın asimetrik olmuş, sakalı kes, cilt bakım, leanmax, saç stili değiş
O ne reis ve nereen ala bilirimDOGU DNP KULLAN KARDESİM
leanmaxxx şart ikimizede XDiyi la yine bende 178 falanim 10 kilo fazlam var senden
Doğru zaten öyle surgerye gerek yok gibi yüzüm iyi bakım yapılırsa diyorsun dediklerinin hepsini yapıcm.tek yapman gereken yüz bakımı, yoga, saç uzatma, ve zayıflamak.
dudaklarına nemlendirici sür
zayıflasan yeterli ztn
FORUMDA ARAT AGAO ne reis ve nereen ala bilirim
bakıyorum hemen reisi cumhur başkanımm eyw umaırm harbi dediğin gibidir.FORUMDA ARAT AGA
YATTİGİN YERDEN YAG YAKİON
174e 70 kilo olup %25 yağ oranı olabiliyorsan yarrrrraggg gibi beslenmişsin+ataların da öyle beslenmiş skinny fat olmuşsunuz demektir ki bence %25 imkansız o kiloya amk maks %20-22dirsakalı kesicemd dediğin gibi bu amk berberi saçlarımın yanına girdi sikildi saçım artık yanları kısa önü uzun oldu saçım yağ oranım tahminimce %25 felan %10 a düşsem roidle felan ola bilir.
bende göbek vardı ne büyük ne küçük görsellere bakarak bi çıkarım yaptım174e 70 kilo olup %25 yağ oranı olabiliyorsan yarrrrraggg gibi beslenmişsin+ataların da öyle beslenmiş skinny fat olmuşsunuz demektir ki bence %25 imkansız o kiloya amk maks %20-22dir
vay amk bloatceli seni acil carnivore diyete başla bitki yemeyi bırakbende göbek vardı ne büyük ne küçük görsellere bakarak bi çıkarım yaptım
bitki yemiyorum zaten full et yiyorum bakalım DNP kullanıcam ama ölüm riski varmışvay amk bloatceli seni acil carnivore diyete başla bitki yemeyi bırak
lan bizi mi öldürecen LANNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNFORUMDA ARAT AGA
YATTİGİN YERDEN YAG YAKİON
O riski alcan kocum bak forumda kaç tane kullanan varlan bizi mi öldürecen LANNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
gerek yok o riske su orucu yapıyorum şuanO riski alcan kocum bak forumda kaç tane kullanan var
tarım ilacı olduğunu sonradan öğrendim amk bizi öldürecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkÖlme garantili
View attachment 3244620
Ohooo bunlara takılırsan nasıl roidliycen abim roidler kas yapma ilacı mi saniyosuntarım ilacı olduğunu sonradan öğrendim amk bizi öldürecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Dexterrrr mısınnn lann sennn siktoiddd