Yüzümde neleri düzelte bilirim

dogu

dogu

Banned
Yüzdeki kaşlar bıyıklar , benler ve kızarıklık gitti desek

Öneriniz nedir.

Attachments

• IMG_20241017_170124.jpg
    IMG_20241017_170124.jpg
    1.4 MB · Views: 0
  • IMG_20241017_170125_1.jpg
    IMG_20241017_170125_1.jpg
    1.3 MB · Views: 0
biraz daha zayıflamak

Saçta bok gibi haaa

Ten rengimi de açmam lazım bi ton iş alt yapı var yüzümüzde ama bok gibiyiz şuan

Öneriniz nedir.
tek yapman gereken yüz bakımı, yoga, saç uzatma, ve zayıflamak.
dudaklarına nemlendirici sür

zayıflasan yeterli ztn

• +1
Reactions: dogu
sakalını yok et saçının yanlarını kısa tutma ortadan ikiye ayırma yandan ayır ya da kıvırcık olursa o da olur
bi de %15 ve aşağı yağ oranına düş

• +1
kral senin yanaklar aslında normal leanlıkta amk.
senin gonionların aşağıda çok, yani kilo versen de orası değişmiyor chubby gibi gösteriyor yanağını gonionların çok aşağıda senin.
o senin çene yapın yani kilo verince çenen kare olmayı bırakmicak ne yazık ki ama olsun bence herkes yağ oranı %10-12 iken en iyi halinde gözüküyor

• +1
ama aslında jawlineın tombul gibi bir tık, yağ oranını düşürünce orası keskinleşirse çok daha iyi durabilirsin

• +1

Öneriniz nedir.
kaşları yanlış almışsın asimetrik olmuş, sakalı kes, cilt bakım, leanmax, saç stili değiş

• +1
sakalını yok et saçının yanlarını kısa tutma ortadan ikiye ayırma yandan ayır ya da kıvırcık olursa o da olur
bi de %15 ve aşağı yağ oranına düş
sakalı kesicemd dediğin gibi bu amk berberi saçlarımın yanına girdi sikildi saçım artık yanları kısa önü uzun oldu saçım yağ oranım tahminimce %25 felan %10 a düşsem roidle felan ola bilir.

ama aslında jawlineın tombul gibi bir tık, yağ oranını düşürünce orası keskinleşirse çok daha iyi durabilirsin
botoks yaptıracam ve gereklimi bilmiyorum ama bucallfat removal yaptıra da bilirim.

sakalı kesicemd dediğin gibi bu amk berberi saçlarımın yanına girdi sikildi saçım artık yanları kısa önü uzun oldu saçım yağ oranım tahminimce %25 felan %10 a düşsem roidle felan ola bilir.
DOGU DNP KULLAN KARDESİM

• JFL
  • +1
Reactions: Heatmiser and dogu
kaşları yanlış almışsın asimetrik olmuş, sakalı kes, cilt bakım, leanmax, saç stili değiş
o berberin anasını siekcem normalde bayan kauförüne gidiyrdum baya iyi alıyorlarlar 250 tl mi ne ödüyordum sonra amk erkek berberi kaşı tek makasta aldı amk öyle kaldı

tek yapman gereken yüz bakımı, yoga, saç uzatma, ve zayıflamak.
dudaklarına nemlendirici sür

zayıflasan yeterli ztn
Doğru zaten öyle surgerye gerek yok gibi yüzüm iyi bakım yapılırsa diyorsun dediklerinin hepsini yapıcm.

• Love it
Reactions: Deleted member 92925
174e 70 kilo olup %25 yağ oranı olabiliyorsan yarrrrraggg gibi beslenmişsin+ataların da öyle beslenmiş skinny fat olmuşsunuz demektir ki bence %25 imkansız o kiloya amk maks %20-22dir

174e 70 kilo olup %25 yağ oranı olabiliyorsan yarrrrraggg gibi beslenmişsin+ataların da öyle beslenmiş skinny fat olmuşsunuz demektir ki bence %25 imkansız o kiloya amk maks %20-22dir
bende göbek vardı ne büyük ne küçük görsellere bakarak bi çıkarım yaptım

bende göbek vardı ne büyük ne küçük görsellere bakarak bi çıkarım yaptım
vay amk bloatceli seni acil carnivore diyete başla bitki yemeyi bırak

lan bizi mi öldürecen LANNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
O riski alcan kocum bak forumda kaç tane kullanan var

tarım ilacı olduğunu sonradan öğrendim amk bizi öldürecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Dexterrrr mısınnn lann sennn siktoiddd
Ohooo bunlara takılırsan nasıl roidliycen abim roidler kas yapma ilacı mi saniyosun

• +1
Reactions: Deleted member 80812