Arisylva
Rope Or Cope
yağ kaybetsem daha iyi gözükür müyüm its over mı 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jawline falan gözükür belki en azından zaten rhino yapmayı kesin düşünüyorumover değil ama yağ kaybedince çok bişey değişmesini bekleme
boynum ince değil tek bildiğim damağım ve dudağımın yarık olması hormonlardan olabilir belki jinekomasti de varkanka senin küçükken bi hastalığın falan var mıydı hiç kontrol ettirdinmi tiroid ve hormonlarını küçük duruyon + framen çok kötü boynunda çok ince muhtemelen
kanka senin anan hamileyken accutane overdose falan yaptı heralde muhtemelen damağın yarık olduğu için tüm yüzde dudak,burnunda asymmetry var bide jinekomastim var diyosun muhtemelen ostrojeninde yüksektir paylaşma yüzünüde burda zaten ameliyata girmiceksin muhtemelen girsende base in çok iyi olmadığı için ltn den mtn olursun en fazla acıya zamana paraya değmez botched olma riskinde var bunların üstüne o kadar ameliyattan sonra düzgün cerrahlar tercih etmessenboynum ince değil tek bildiğim damağım ve dudağımın yarık olması hormonlardan olabilir belki jinekomasti de var![]()
Bu adamın ataları kıtlık görmüş ya da klinefelter falan var herhalde 38cm omuzu var aqkanka senin anan hamileyken accutane overdose falan yaptı heralde muhtemelen damağın yarık olduğu için tüm yüzde dudak,burnunda asymmetry var bide jinekomastim var diyosun muhtemelen ostrojeninde yüksektir paylaşma yüzünüde burda zaten ameliyata girmiceksin muhtemelen girsende base in çok iyi olmadığı için ltn den mtn olursun en fazla acıya zamana paraya değmez botched olma riskinde var bunların üstüne o kadar ameliyattan sonra düzgün cerrahlar tercih etmessen
eyvallah dayımkanka senin anan hamileyken accutane overdose falan yaptı heralde muhtemelen damağın yarık olduğu için tüm yüzde dudak,burnunda asymmetry var bide jinekomastim var diyosun muhtemelen ostrojeninde yüksektir paylaşma yüzünüde burda zaten ameliyata girmiceksin muhtemelen girsende base in çok iyi olmadığı için ltn den mtn olursun en fazla acıya zamana paraya değmez botched olma riskinde var bunların üstüne o kadar ameliyattan sonra düzgün cerrahlar tercih etmessen
Atsana dmdenyağ kaybetsem daha iyi gözükür müyüm its over mı![]()
onu siktir ette accutanede kaç üzeri overdose sayilirkanka senin anan hamileyken accutane overdose falan yaptı heralde muhtemelen damağın yarık olduğu için tüm yüzde dudak,burnunda asymmetry var bide jinekomastim var diyosun muhtemelen ostrojeninde yüksektir paylaşma yüzünüde burda zaten ameliyata girmiceksin muhtemelen girsende base in çok iyi olmadığı için ltn den mtn olursun en fazla acıya zamana paraya değmez botched olma riskinde var bunların üstüne o kadar ameliyattan sonra düzgün cerrahlar tercih etmessen
kullanmak istiyorsan ve ergenlikteysen ne olur ne olmaz diye 10 mg veya 20 mg kullanmanı öneririm günlük ama şiddetli aknen varsa 0.5mg/kg ile başlayıp etkisini gördükten sonra karaciğer testi verip kötü değilse ve yüzündeki tepkiye göre doz arttırabilirsin bana kalırsa low dose daha mantıklı ama yan etkilerini iyice oku herkes aynı değil aknen yoksa gerek yokonu siktir ette accutanede kaç üzeri overdose sayilir
asiri sivilcem var 17 yasindayim 40 mg kullaniyorum karaciğer testlerim gayet iyikullanmak istiyorsan ve ergenlikteysen ne olur ne olmaz diye 10 mg veya 20 mg kullanmanı öneririm günlük ama şiddetli aknen varsa 0.5mg/kg ile başlayıp etkisini gördükten sonra karaciğer testi verip kötü değilse ve yüzündeki tepkiye göre doz arttırabilirsin bana kalırsa low dose daha mantıklı ama yan etkilerini iyice oku herkes aynı değil aknen yoksa gerek yok
tek endişem plaklar aslında boyum 183 ama yüzüm ve boyum cidden hiç uyuşmuyor bu yüzden daha fazla uzamak istiyorumasiri sivilcem var 17 yasindayim 40 mg kullaniyorum karaciğer testlerim gayet iyi
siktir et recessed dendi zatenAtsana dmden
etrafimdaki boneless prettyboylardan benden daha uzun yani oyle soyleyeyimtek endişem plaklar aslında boyum 183 ama yüzüm ve boyum cidden hiç uyuşmuyor bu yüzden daha fazla uzamak istiyorum![]()
atsana yarragim iste rope falan demem oyle biri degilimsiktir et recessed dendi zaten![]()
ya dur atiyom amina koyiatsana yarragim iste rope falan demem oyle biri degilim