yüzümü nasıl yorumlayabilirim

F

frankoceanfaiyaz

Iron
yüzümü nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum ama fotoğraflarda yüzümü çok beğenmiyorum, yorumlayıp hedef bazlı tavsiye almak için buna ihtiyacım olduğunu düşündüm

Buraya at yorumlasınlar ya da looksrate sitesine bak

yüzümü nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum ama fotoğraflarda yüzümü çok beğenmiyorum, yorumlayıp hedef bazlı tavsiye almak için buna ihtiyacım olduğunu düşündüm
Pm rating aç ratelettir kendini

kanka lens distortion falan filan var yakından çekme

daha kendine cirkin veya yakisikli diyemiyecek durustlukte degilsen over kardes

• +1
Reactions: recai iskender and elemanzelvadre
Aminakoyim buraya foto atamayacak kadar high inhib misiniz hadi bazilarinizin önemli işi falan kariyer planı vardır onları anlarım

kanka lens distortion falan filan var yakından çekme
grup fotolarında ya da arkadaşlarımın çektiği videolarda bazen sevmediğim görünrtüler oluyor

• +1
Reactions: recai iskender
Olabilir bilmiyorum aydınlatabilir misin kanka mesela ne gelebilir başına dijital footprint yüzünden
ünlü biri olmicaksan çok önemi yok
internet geçmişi gibi düşün yani iz bırakıyon buraya

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
  • +1
Reactions: Ashoimex
igde falan gördüğüm looksmaxcilerin taktikler cope mu? Thumbpulling, Orbicullaris orb training vb. Yani burda biraz bilgi kirliliği mi desem biri cope diyor diğeri değil diyor karar veremedim

igde falan gördüğüm looksmaxcilerin taktikler cope mu? Thumbpulling, Orbicullaris orb training vb. Yani burda biraz bilgi kirliliği mi desem biri cope diyor diğeri değil diyor karar veremedim
cope

peki ortodontik müdahaleler maxillaya estetik olarak kötü bir etki bırakabilir mi, öyle bir şey görmüştüm sanki
Diş telinden emin değilim
palate expander asimetri riski var ve zaten palate expander sonrasıda diş teli takılıyor idk

Diş telinden emin değilim
palate expander asimetri riski var ve zaten palate expander sonrasıda diş teli takılıyor idk
çenem dar demişti bir dişçi, randevu alamadığım için soruyorum daha öncesinde bi hesap oluşturup araştırmıştım ama cevap alamamıştım. Dar çeneye ne yaparlar ve yaptıkları sonucu ne gibi değişiklikler olur?

peki ortodontik müdahaleler maxillaya estetik olarak kötü bir etki bırakabilir mi, öyle bir şey görmüştüm sanki
Palate expander Var ama ortodontistine danismadna kullanamazsin o derse kullanalim oyle kullanirsin Face Lifterda Ayni sekil

• +1
çenem dar demişti bir dişçi, randevu alamadığım için soruyorum daha öncesinde bi hesap oluşturup araştırmıştım ama cevap alamamıştım. Dar çeneye ne yaparlar ve yaptıkları sonucu ne gibi değişiklikler olur?
palate expander takar
fwhr artar

• +1
Reactions: Peter Steele
SARPE gibi islemleri dusundun mu? ortodontist e danis

• +1
bazı insanların düşüncesine göre ezikçe mi diyeyim basitçe kötü gelebilir ama hiç ameliyat olmayı düşünmüyorum medikal olmadığı sürece, gece diş gıcırdatmamdan dolayı diş doktorum ortodontiste veya bir KBB'cıya başvurmamı söylemişti ve çenemin dar olduğunu eklemişti.

• +1
Reactions: Peter Steele
bazı insanların düşüncesine göre ezikçe mi diyeyim basitçe kötü gelebilir ama hiç ameliyat olmayı düşünmüyorum medikal olmadığı sürece, gece diş gıcırdatmamdan dolayı diş doktorum ortodontiste veya bir KBB'cıya başvurmamı söylemişti ve çenemin dar olduğunu eklemişti.
KBB cıya başvurup bi muayeneye git gerek gorurse estetik ameliyat onerisi yapar teklif zaten evet/hayir dicen

KBB cıya başvurup bi muayeneye git gerek gorurse estetik ameliyat onerisi yapar teklif zaten evet/hayir dicen
Zaman ayırıp cevaplayan herkese teşekkür ederim. Şüphelerim bir raddede de olsa birazcık açıklığa kavuştu. İyi geceler

• +1
Reactions: Ashoimex and Peter Steele
bazı insanların seçeneklerine göre ezik mi diyeyim kötü olabilir ama hiç ameliyat olmayı düşünmediği sürece, gece diş gıcırdatmamdan dolayı diş doktorum ortodontiste veya bir KBB'ciya başvurmamış ve çenemin dar olduğunu eklemişti.
damak darlığı sadece dış görünüş değil çiğneme gibi sorunlarada yol açar

damak darlığı sadece dış görünüş değil çiğneme gibi sorunlarada yol açar
şuana kadar çok büyük bir problemim olmadı ama olmiyacağı anlamına gelmiyor sanırım

• +1
tr'de bilen yokki bende taktırcam palate expander adamla görüştüm sarpe nedir diyo amk

hepsi cope ve yanında bişey satmaya çalışıyorlar

• +1
Reactions: frankoceanfaiyaz