F
frankoceanfaiyaz
Iron
yüzümü nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum ama fotoğraflarda yüzümü çok beğenmiyorum, yorumlayıp hedef bazlı tavsiye almak için buna ihtiyacım olduğunu düşündüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pm rating aç ratelettir kendiniyüzümü nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum ama fotoğraflarda yüzümü çok beğenmiyorum, yorumlayıp hedef bazlı tavsiye almak için buna ihtiyacım olduğunu düşündüm
mazur gör ama pm rating nedir?Pm rating aç ratelettir kendini
teşekkür ederim ama bulamadım dediğin siteyiBuraya at yorumlasınlar ya da looksrate sitesine bak
teşekkür ederim ama bulamadım dediğin siteyi
kanka lens distortion falan filan var yakından çekmeyüzümü nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum ama fotoğraflarda yüzümü çok beğenmiyorum, yorumlayıp hedef bazlı tavsiye almak için buna ihtiyacım olduğunu düşündüm
2.25 fwhr veriyor fwhr m 1.88 baya bozuk bura
Dm gibi özelden mesajmazur gör ama pm rating nedir?
grup fotolarında ya da arkadaşlarımın çektiği videolarda bazen sevmediğim görünrtüler oluyorkanka lens distortion falan filan var yakından çekme
kararsızım ama psl olarak kötüdür sanırımdaha kendine cirkin veya yakisikli diyemiyecek durustlukte degilsen over kardes
digital footprinte geçmiyor muAminakoyim buraya foto atamayacak kadar high inhib misiniz hadi bazilarinizin önemli işi falan kariyer planı vardır onları anlarım
geciyor atmadigital footprinte geçmiyor mu
Geçiyor da nolacak yani panel diye bi gerçek var trde dijital fuutpirintin ne kadar güvende olabilir kidigital footprinte geçmiyor mu
ayrı şeylerGeçiyor da nolacak yani panel diye bi gerçek var trde dijital fuutpirintin ne kadar güvende olabilir ki
geciyor atma
Olabilir bilmiyorum aydınlatabilir misin kanka mesela ne gelebilir başına dijital footprint yüzündenayrı şeyler
şirketler bunun gibi footprint örneklerine nasıl ulaşmaktageciyor atma
Biz bilsek yok ederiz yuzunu lenso ai ya at bakşirketler bunun gibi footprint örneklerine nasıl ulaşmakta
xdd ben burda ratingste rastgele birini paylaşıp bu benim rateleyin diyebilirim adamın hayatı mı kararacak şimdigeciyor atma
ünlü biri olmicaksan çok önemi yokOlabilir bilmiyorum aydınlatabilir misin kanka mesela ne gelebilir başına dijital footprint yüzünden
Eyvallah anladımünlü biri olmicaksan çok önemi yok
internet geçmişi gibi düşün yani iz bırakıyon buraya
copeigde falan gördüğüm looksmaxcilerin taktikler cope mu? Thumbpulling, Orbicullaris orb training vb. Yani burda biraz bilgi kirliliği mi desem biri cope diyor diğeri değil diyor karar veremedim
peki ortodontik müdahaleler maxillaya estetik olarak kötü bir etki bırakabilir mi, öyle bir şey görmüştüm sankicope
Diş telinden emin değilimpeki ortodontik müdahaleler maxillaya estetik olarak kötü bir etki bırakabilir mi, öyle bir şey görmüştüm sanki
çenem dar demişti bir dişçi, randevu alamadığım için soruyorum daha öncesinde bi hesap oluşturup araştırmıştım ama cevap alamamıştım. Dar çeneye ne yaparlar ve yaptıkları sonucu ne gibi değişiklikler olur?Diş telinden emin değilim
palate expander asimetri riski var ve zaten palate expander sonrasıda diş teli takılıyor idk
Palate expander Var ama ortodontistine danismadna kullanamazsin o derse kullanalim oyle kullanirsin Face Lifterda Ayni sekilpeki ortodontik müdahaleler maxillaya estetik olarak kötü bir etki bırakabilir mi, öyle bir şey görmüştüm sanki
palate expander takarçenem dar demişti bir dişçi, randevu alamadığım için soruyorum daha öncesinde bi hesap oluşturup araştırmıştım ama cevap alamamıştım. Dar çeneye ne yaparlar ve yaptıkları sonucu ne gibi değişiklikler olur?
yeşil oldun h.oSARPE gibi islemleri dusundun mu? ortodontist e danis
bazı insanların düşüncesine göre ezikçe mi diyeyim basitçe kötü gelebilir ama hiç ameliyat olmayı düşünmüyorum medikal olmadığı sürece, gece diş gıcırdatmamdan dolayı diş doktorum ortodontiste veya bir KBB'cıya başvurmamı söylemişti ve çenemin dar olduğunu eklemişti.SARPE gibi islemleri dusundun mu? ortodontist e danis
KBB cıya başvurup bi muayeneye git gerek gorurse estetik ameliyat onerisi yapar teklif zaten evet/hayir dicenbazı insanların düşüncesine göre ezikçe mi diyeyim basitçe kötü gelebilir ama hiç ameliyat olmayı düşünmüyorum medikal olmadığı sürece, gece diş gıcırdatmamdan dolayı diş doktorum ortodontiste veya bir KBB'cıya başvurmamı söylemişti ve çenemin dar olduğunu eklemişti.
Zaman ayırıp cevaplayan herkese teşekkür ederim. Şüphelerim bir raddede de olsa birazcık açıklığa kavuştu. İyi gecelerKBB cıya başvurup bi muayeneye git gerek gorurse estetik ameliyat onerisi yapar teklif zaten evet/hayir dicen
damak darlığı sadece dış görünüş değil çiğneme gibi sorunlarada yol açarbazı insanların seçeneklerine göre ezik mi diyeyim kötü olabilir ama hiç ameliyat olmayı düşünmediği sürece, gece diş gıcırdatmamdan dolayı diş doktorum ortodontiste veya bir KBB'ciya başvurmamış ve çenemin dar olduğunu eklemişti.
şuana kadar çok büyük bir problemim olmadı ama olmiyacağı anlamına gelmiyor sanırımdamak darlığı sadece dış görünüş değil çiğneme gibi sorunlarada yol açar
tr'de bilen yokki bende taktırcam palate expander adamla görüştüm sarpe nedir diyo amkSARPE gibi islemleri dusundun mu? ortodontist e danis
mse arttırıyormu fwhr'ı yoksa sarpe'mipalate expander takar
fwhr artar
ikiside arttırıyormse arttırıyormu fwhr'ı yoksa sarpe'mi
hepsi cope ve yanında bişey satmaya çalışıyorlarigde falan gördüğüm looksmaxcilerin taktikler cope mu? Thumbpulling, Orbicullaris orb training vb. Yani burda biraz bilgi kirliliği mi desem biri cope diyor diğeri değil diyor karar veremedim
anladım teşekkür ederimhepsi cope ve yanında bişey satmaya çalışıyorlar