Yunus ve Tuğrul Teoremi

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Yunus her erkeğin olmak istediği ortalama görünüşlü maskülen keko gibi saygı duyulan geniş omuzlu khhv olmayan kadın siken ideal erkek tanımına uyan bir simge iken Tuğrul ise psikolojik sıkıntıları olan kafasını alkolden alamayan incelin tekidir aslında Tuğrul ile Yunus aynı kişidir Hatta bir teoriye göre Tuğrulun ilk ismi yunus bile olabilir.Fakat tuğrul sadece kafasını alkole vurunca yunus olur, toplumdan daha fazla saygı görmeye başlar özgüvenli olur daha erkeksi daha ideal birisine dönüşür.Alkol gibi geçici uyuşturucular etkisiyle travmatik davranışlarını unutan tuğrul daha nörotipik daha normal bir insan olur.
D6B14E8B 004F 4109 8B71 E7F62D73338E

• +1
  • JFL
Reactions: recai iskender, auitistsurvior, Ashoimex and 1 other person
senin ben amina koyayim

• So Sad
Reactions: ER enjoyer
senin ben amina koyayim
Kral suratına kimyasal sürme amkkkk teston 200 falan olur git iyi beslen low carb zero sugar high animal protein beslen olumm

zenciyi okumadım

Kral suratına kimyasal sürme amkkkk teston 200 falan olur git iyi beslen low carb zero sugar high animal protein beslen olumm
testom 200 falan zaten buyuk ihtimalle ortalama 4 5 saat uyuyom gunde
low carb zero sugar high animal proteinle de ugrasamam okul zamani amk siktirtme diyetini gott.ttt.t.tt

• WTF
  • JFL
Reactions: Peter Steele and ER enjoyer
testom 200 falan zaten buyuk ihtimalle ortalama 4 5 saat uyuyom gunde
low carb zero sugar high animal proteinle de ugrasamam okul zamani amk siktirtme diyetini gott.ttt.t.tt
biz bu diyet islerini ogle arasinda cig ciger goturerek yaptik (vegan hocamla kavga ettim ve gozunun onunde gatis gibi cig ciger yedim hic bisi yapamadi ezik)

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, orhanhic and ER enjoyer
Yunus her erkeğin olmak istediği ortalama görünüşlü maskülen keko gibi saygı duyulan geniş omuzlu khhv olmayan kadın siken ideal erkek tanımına uyan bir simge iken Tuğrul ise psikolojik sıkıntıları olan kafasını alkolden alamayan incelin tekidir aslında Tuğrul ile Yunus aynı kişidir Hatta bir teoriye göre Tuğrulun ilk ismi yunus bile olabilir.Fakat tuğrul sadece kafasını alkole vurunca yunus olur, toplumdan daha fazla saygı görmeye başlar özgüvenli olur daha erkeksi daha ideal birisine dönüşür.Alkol gibi geçici uyuşturucular etkisiyle travmatik davranışlarını unutan tuğrul daha nörotipik daha normal bir insan olur.View attachment 3355200
kendimi fayt clubta hissettim simdi him-join me in death dinleyerek 12 dil sjnifindaki pale kiza otuzbir cekicem eminim benden hoslaniodur çedlaytim sonucta ..

• Love it
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, ER enjoyer and orhanhic
kendimi fayt clubta hissettim simdi him-join me in death dinleyerek 12 dil sjnifindaki pale kiza otuzbir cekicem eminim benden hoslaniodur çedlaytim sonucta ..
Kral şarkıdır haaa

• +1
Reactions: Peter Steele
Yunusla Tuğrul aynı görünmüyor

ikiside aynı adam biri eski hali biri yeni hali yani kanka anladım anlasıldı merkez tamam

• +1
Reactions: ER enjoyer and Ashoimex
senin ben amina koyayim
onu dinleme, yuksek carb al ve ayi gibi ol. protein abartiliyor. ben gunde 1kg seker tuketiyor bir sey olmuyor.

Users who are viewing this thread

Back