Yurt dışı üniversite için ara bulucu

recai iskender

recai iskender

Over for recai iskendercels
5-6 tanesiyle görüştüm yakında haber vereceğiz dediler 1 tanesi hariç hiç biri geri dönmedi o dönen ile yarın detayları konuşacağım

Bildiğiniz yurt dışına gönderen böyle kurumlar var mı iş birliği yaptığı ülkeler içinde

Macaristan
Polonya
baltik ülkelerinden biri
Çek cumhuriyeti
İskandinav ülkeleri

Bunlardan en az 1 tanesi olmalı bilgisi olan geri dönerse sevinirim:owo:

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Azerbaycan git :love:

• JFL
Reactions: recai iskender
Azerbaycan git :love:
IMG 1043

• JFL
Reactions: Tornoviaa, Sceptical, Dathomirian Zabrak and 1 other person
Dil bariyeri yüzünden kimseyle konusamayıp orgda rotlıcak ben simdiden söyliyim hatta 20.000 post falan gördüm suan

• JFL
Reactions: Tornoviaa, Zagro, Dathomirian Zabrak and 1 other person
Dil bariyeri yüzünden kimseyle konusamayıp orgda rotlıcak ben simdiden söyliyim hatta 20.000 post falan gördüm suan
ne kadar zor olabilir aq

• Hmm...
Reactions: maarda
5-6 tanesiyle görüştüm yakında haber vereceğiz dediler 1 tanesi hariç hiç biri geri dönmedi o dönen ile yarın detayları konuşacağım

Bildiğiniz yurt dışına gönderen böyle kurumlar var mı iş birliği yaptığı ülkeler içinde

Macaristan
Polonya
baltik ülkelerinden biri
Çek cumhuriyeti
İskandinav ülkeleri

Bunlardan en az 1 tanesi olmalı bilgisi olan geri dönerse sevinirim:owo:
i bet what you said is funny as shit too bad i don't understand shitskin language

• JFL
  • Hmm...
Reactions: maarda, Dathomirian Zabrak and recai iskender
ne kadar zor olabilir aq
Ak ben 2021de baya araştırmıştım o zaman bile bunla uğraşacağıma yks kasarım demiştim şimdi imkansız falan olabilir knk. zaten bi almanya veriyodu onu da mülteciler sikti bi de amerika veriyodu onu da trump sikecek. polonya falan olabilir bi ihtimal. Azerbaycan da iyi amk siktiğimin trsinden 20 kat iyi

• Hmm...
Reactions: recai iskender
  • JFL
Reactions: maarda and Sceptical
Ak ben 2021de baya araştırmıştım o zaman bile bunla uğraşacağıma yks kasarım demiştim şimdi imkansız falan olabilir knk. zaten bi almanya veriyodu onu da mülteciler sikti bi de amerika veriyodu onu da trump sikecek. polonya falan olabilir bi ihtimal. Azerbaycan da iyi amk siktiğimin trsinden 20 kat iyi
Macaristan ve çekya çok kolay diyorlar almanya fransa falan gidilmez zaten zenciler bıçaklamasın orada aq

• JFL
Reactions: maarda
Macaristan ve çekya çok kolay diyorlar almanya fransa falan gidilmez zaten zenciler bıçaklamasın orada aq
zencilerden çok gurbetciler sıkıntı

• +1
  • Hmm...
Reactions: Ashoimex and recai iskender

Users who are viewing this thread

Back