Yuz asimetrisi

TheHamzaEfe

TheHamzaEfe

Iron
Beyler ayakta normal posturde durunca boynum bi trafa uzaniyomus gibi duruyi ve yuz asimetrim var bunu nasi fixlicem suan softmaxing yapmaya calisiyom (boyun calismaya baslicam)
1000011447

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
@dogida
kabileye yeni üye

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: Deleted member 70692, oguzk, recai iskender and 3 others
Bu greyceller nerden türedi amınakoycam ya incels ise gidiyom ben mk

• +1
  • So Sad
Reactions: lagrange10, Peter Steele and Aviator
Skolyoz da var biraz onla alakasi var sanirsam
1000011449

Belimdeki farkliliga bakin

• +1
Reactions: Deleted member 70692, Ashoimex, TheHamzaEfe and 1 other person
nattymisin hocam sırt iyimiş
Natty de yüz olmadığı sürece Bi boka yaramıyor skolyoz dışında sırt ustu yatma falan uzun surede azda olsa dediğim yapar mı ona göre blackpillin iyice cukuruna düşücem ayrıca ağırlıklı deadhang in yararı olur mu skolyoz için veya skolyoz egzersizleri cope mu

Natty de yüz olmadığı sürece Bi boka yaramıyor skolyoz dışında sırt ustu yatma falan uzun surede azda olsa dediğim yapar mı ona göre blackpillin iyice cukuruna düşücem ayrıca ağırlıklı deadhang in yararı olur mu skolyoz için veya skolyoz egzersizleri cope mu
git bi fizyoterapisete yada doktora aq bendede var neyazikki cogu sey cope

• +1
Reactions: Tornoviaa
git bi fizyoterapisete yada doktora aq bendede var neyazikki cogu sey cope
Cocukken gitmiştim az derecede var demişlerdi sonra bi daha kontrole gittik skolyoz yok dedi bir daha gelmenize gerek yok falan dedi ama gidecem yakında

Olmadı bıçağın altına yatıcaz

çocukta fazla asimetri yok ama kabileye aldıq
Omuz çatısındaki asimetrik falan aynı bendeki gibi sağ omuzum daha geniş sol omzum daha dar ve gogus kafesinden asimetrik var sağ daha yukarıda sol aşağıda cene de aynı cennetin sağı solun göre daha genıs

Knk durust olayim asimetri sorunlarinin en küçüğü

Skolyoz da var biraz onla alakasi var sanirsam
View attachment 3352673
Belimdeki farkliliga bakin
skolyozun bu resimden anlaşılmaz lat farklılığından bile olabilir asimetri . Git röntgen çektir ne pembe götlü adamlarsınız amk max 1 saat sürücek

skolyozun bu resimden anlaşılmaz lat farklılığından bile olabilir asimetri . Git röntgen çektir ne pembe götlü adamlarsınız amk max 1 saat sürücek
Bende 30 dakkaya hallettik skolyoz yok dedi doktor ama boynum bariz bir şekilde eğik ve bi omzum daha düşük. Tomografiye bakınca 5-10° skolyoz gördüm ben

• +1
Reactions: Heatmiser
Bende 30 dakkaya hallettik skolyoz yok dedi doktor ama boynum bariz bir şekilde eğik ve bi omzum daha düşük. Tomografiye bakınca 5-10° skolyoz gördüm ben
skolyoz kesin olarak skolyoz grafisinde çıkar onun dışındaki röntgen , filmlerde sadece tahmin üstünden konuşulur

Gidicem hocam

film çektirdim skolyoz yok dedi eve gittim baktım gayet belli skolyoz var
AGA SEN MAL MISIN DOKTORDAN ÇOK BİLİYOSAN EDEVLETE GİRDE RÖNTGENE BAK VARMI YOKMU ANLAMAYACAK KADAR MALSAN YOLLA ORGA BIZ BAKAK

AGA SEN MAL MISIN DOKTORDAN ÇOK BİLİYOSAN EDEVLETE GİRDE RÖNTGENE BAK VARMI YOKMU ANLAMAYACAK KADAR MALSAN YOLLA ORGA BIZ BAKAK
filme baktım zaten

Beşi fark etmek mümkün değil