TheHamzaEfe
Iron
Beyler ayakta normal posturde durunca boynum bi trafa uzaniyomus gibi duruyi ve yuz asimetrim var bunu nasi fixlicem suan softmaxing yapmaya calisiyom (boyun calismaya baslicam)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
biraz değil tamamen onla alakalıSkolyoz da var biraz onla alakasi var sanirsam
Ameliyat harici duzelmiyor dimi hocambiraz değil tamamen onla alakalı
nattymisin hocam sırt iyimiş
Natty de yüz olmadığı sürece Bi boka yaramıyor skolyoz dışında sırt ustu yatma falan uzun surede azda olsa dediğim yapar mı ona göre blackpillin iyice cukuruna düşücem ayrıca ağırlıklı deadhang in yararı olur mu skolyoz için veya skolyoz egzersizleri cope munattymisin hocam sırt iyimiş
git bi fizyoterapisete yada doktora aq bendede var neyazikki cogu sey copeNatty de yüz olmadığı sürece Bi boka yaramıyor skolyoz dışında sırt ustu yatma falan uzun surede azda olsa dediğim yapar mı ona göre blackpillin iyice cukuruna düşücem ayrıca ağırlıklı deadhang in yararı olur mu skolyoz için veya skolyoz egzersizleri cope mu
Cocukken gitmiştim az derecede var demişlerdi sonra bi daha kontrole gittik skolyoz yok dedi bir daha gelmenize gerek yok falan dedi ama gidecem yakındagit bi fizyoterapisete yada doktora aq bendede var neyazikki cogu sey cope
film çektirdim skolyoz yok dedi eve gittim baktım gayet belli skolyoz varbendede var
çok fazla ise ameliyatla düzeltiyorlarOlmadı bıçağın altına yatıcaz
Aynısıfilm çektirdim skolyoz yok dedi eve gittim baktım gayet belli skolyoz var
Devlet, rahatsızlık düzeyinde degil ise cok ilgilenmiyor zatençok fazla ise ameliyatla düzeltiyorlar
çocukta fazla asimetri yok ama kabileye aldıq@dogida
kabileye yeni üye
Baba benimkinden daha az dimiçocukta fazla asimetri yok ama kabileye aldıq
Omuz çatısındaki asimetrik falan aynı bendeki gibi sağ omuzum daha geniş sol omzum daha dar ve gogus kafesinden asimetrik var sağ daha yukarıda sol aşağıda cene de aynı cennetin sağı solun göre daha genısçocukta fazla asimetri yok ama kabileye aldıq
Asimetri yok denecek kadar azBeyler ayakta normal posturde durunca boynum bi trafa uzaniyomus gibi duruyi ve yuz asimetrim var bunu nasi fixlicem suan softmaxing yapmaya calisiyom (boyun calismaya baslicam)
View attachment 3352652
View attachment 3352654
.is i siktir et elysianfields.se gelBu greyceller nerden türedi amınakoycam ya incels ise gidiyom ben mk
Aktif adam yok.is i siktir et elysianfields.se gel
.is ucubelerinden iyidirAktif adam yok
Asimetrin pek yok ve olanda skolyozdan kaynakli boynun egrilmis amk acilen düzeltBeyler ayakta normal posturde durunca boynum bi trafa uzaniyomus gibi duruyi ve yuz asimetrim var bunu nasi fixlicem suan softmaxing yapmaya calisiyom (boyun calismaya baslicam)
View attachment 3352652
View attachment 3352654
skolyozun bu resimden anlaşılmaz lat farklılığından bile olabilir asimetri . Git röntgen çektir ne pembe götlü adamlarsınız amk max 1 saat sürücek
Bende 30 dakkaya hallettik skolyoz yok dedi doktor ama boynum bariz bir şekilde eğik ve bi omzum daha düşük. Tomografiye bakınca 5-10° skolyoz gördüm benskolyozun bu resimden anlaşılmaz lat farklılığından bile olabilir asimetri . Git röntgen çektir ne pembe götlü adamlarsınız amk max 1 saat sürücek
skolyoz kesin olarak skolyoz grafisinde çıkar onun dışındaki röntgen , filmlerde sadece tahmin üstünden konuşulurBende 30 dakkaya hallettik skolyoz yok dedi doktor ama boynum bariz bir şekilde eğik ve bi omzum daha düşük. Tomografiye bakınca 5-10° skolyoz gördüm ben
MalesefKnk durust olayim asimetri sorunlarinin en küçüğü
Gidicem hocamskolyozun bu resimden anlaşılmaz lat farklılığından bile olabilir asimetri . Git röntgen çektir ne pembe götlü adamlarsınız amk max 1 saat sürücek
AGA SEN MAL MISIN DOKTORDAN ÇOK BİLİYOSAN EDEVLETE GİRDE RÖNTGENE BAK VARMI YOKMU ANLAMAYACAK KADAR MALSAN YOLLA ORGA BIZ BAKAKfilm çektirdim skolyoz yok dedi eve gittim baktım gayet belli skolyoz var
simetrin iyi yineBeyler ayakta normal posturde durunca boynum bi trafa uzaniyomus gibi duruyi ve yuz asimetrim var bunu nasi fixlicem suan softmaxing yapmaya calisiyom (boyun calismaya baslicam)
View attachment 3352652
View attachment 3352654
filme baktım zatenAGA SEN MAL MISIN DOKTORDAN ÇOK BİLİYOSAN EDEVLETE GİRDE RÖNTGENE BAK VARMI YOKMU ANLAMAYACAK KADAR MALSAN YOLLA ORGA BIZ BAKAK
Fizik tedaviye gidersen düzelir çok ileri değilseAmeliyat harici duzelmiyor dimi hocam
Beşi fark etmek mümkün değilBende 30 dakkaya hallettik skolyoz yok dedi doktor ama boynum bariz bir şekilde eğik ve bi omzum daha düşük. Tomografiye bakınca 5-10° skolyoz gördüm ben
fizik tedaviler ucretli miFizik tedaviye gidersen düzelir çok ileri değilse
Saolun hocamFizik tedaviye gidersen düzelir çok