dogida
Banned
Enayi oçlara selamlar güzel bi sikildim bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
orospu cocugu kalmadi diyor tekel tekel dolastim bakkalci bi tane oc mimseye soyleme dediEnayi oçlara selamlar güzel bi sikildim bugün
Migrosa git 20 yaşındayim de şoka git ya da zam gelmediyse dahaorospu cocugu kalmadi diyor tekel tekel dolastim bakkalci bi tane oc mimseye soyleme dedi
okuma yazman yok bence seninTekel karton vermez aq stoklamıştır zamdan önce zamı bekler kolpa sıkma
zam her yere göre degisiyo mu aq saka maka ben malbora red icmiom camel yellow sp iciom bunu tutunculerden mi alcam karton seklinde nerden alabilirimMigrosa git 20 yaşındayim de şoka git ya da zam gelmediyse daha
camel soft karton de işte migros veriyo 10 tane dicen amk karton dediğim 10 tane, ya da migrosta tütün var direkt camel yellowun da hiç denemedim.zam her yere göre degisiyo mu aq saka maka ben malbora red icmiom camel yellow sp iciom bunu tutunculerden mi alcam karton seklinde nerden alabilirim
hee tekel kalmadığını kimseye söyleme mi dedi ben de sana karton verdiğini kimseye söyleme dedi anlaminda anladimokuma yazman yok bence senin
knk seni cok seviom la adamsincamel soft karton de işte migros veriyo 10 tane dicen amk karton dediğim 10 tane, ya da migrosta tütün var direkt camel yellowun da hiç denemedim.
hee tekel kalmadığını kimseye söyleme mi dedi ben de sana karton verdiğini kimseye söyleme dedi anlaminda anladim
Filtre olarak carsafin filtresini kullanıyon demi?ya tutunu varda kim saracak onu amk bende çarşaf var çilekli kirazli ona sariyom arada 3 4 tane
yok filtre aliomFiltre olarak carsafin filtresini kullanıyon demi?
Nasıl filtreyok filtre aliom
sigara filtresiNasıl filtre
pratick markasi sunger boylesigara filtresi
sigara filtresi
Anladım eywpratick markasi sunger boyle