Zam gelecek olmasına rağmen 2 karton sigara almayan erkek

dogida

dogida

Banned
Enayi oçlara selamlar güzel bi sikildim bugün

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele
Enayi oçlara selamlar güzel bi sikildim bugün
orospu cocugu kalmadi diyor tekel tekel dolastim bakkalci bi tane oc mimseye soyleme dedi

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
philip morisse geliyomus ben raat

orospu cocugu kalmadi diyor tekel tekel dolastim bakkalci bi tane oc mimseye soyleme dedi
Migrosa git 20 yaşındayim de şoka git ya da zam gelmediyse daha

• +1
Reactions: Peter Steele
Tekel karton vermez aq stoklamıştır zamdan önce zamı bekler kolpa sıkma

• +1
Migrosa git 20 yaşındayim de şoka git ya da zam gelmediyse daha
zam her yere göre degisiyo mu aq saka maka ben malbora red icmiom camel yellow sp iciom bunu tutunculerden mi alcam karton seklinde nerden alabilirim

zam her yere göre degisiyo mu aq saka maka ben malbora red icmiom camel yellow sp iciom bunu tutunculerden mi alcam karton seklinde nerden alabilirim
camel soft karton de işte migros veriyo 10 tane dicen amk karton dediğim 10 tane, ya da migrosta tütün var direkt camel yellowun da hiç denemedim.
okuma yazman yok bence senin
hee tekel kalmadığını kimseye söyleme mi dedi :D ben de sana karton verdiğini kimseye söyleme dedi anlaminda anladim

• +1
camel soft karton de işte migros veriyo 10 tane dicen amk karton dediğim 10 tane, ya da migrosta tütün var direkt camel yellowun da hiç denemedim.

hee tekel kalmadığını kimseye söyleme mi dedi :D ben de sana karton verdiğini kimseye söyleme dedi anlaminda anladim
knk seni cok seviom la adamsin

ya tutunu varda kim saracak onu amk bende çarşaf var çilekli kirazli ona sariyom arada 3 4 tane

ya tutunu varda kim saracak onu amk bende çarşaf var çilekli kirazli ona sariyom arada 3 4 tane
Filtre olarak carsafin filtresini kullanıyon demi?

• +1