zeref bana dht blocker kullanmamam icin 1 sebep goster

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
forumda gordugum en buyuk dht enjoyersin, sickley tr version gibi,

DUTASTRIDE MIRCALE AMK, SAC CIKARIYO CILT PARLAKLIGI SAGLIYO VE KAS KAZANIMI ELDE EDIYORSUN

YADA GATEKEEPER IDK JFL

• +1
Reactions: Auchelius
@ZerefDragnee1l

• +1

bu stacke gecigim zaman

freet istedigim aralikla olacak
kas gelisimim hizlancak
kirpikler ve kaslar daha iyi olacak
saclarim en iyi versiyonunda olacak nw0 goal
cilt kalitesi artacak

cons
ayda 500tl filan vermem gerekecek ( minox buldum btw )
belki ilk iki ay libido sorunu yasayabilirim ama high t kisilerde genelde daha az oluyor bu sorun veya gecici
ev araba backpack atmam icin ayri 3 setup yapmaliyim temudan supplement box.

ascend devam ediyor.

• +1
Kim neden DHT yi sever ergenlik sonrası

• +1
Reactions: Dwrk
forumda gordugum en buyuk dht enjoyersin, sickley tr version gibi,

DUTASTRIDE MIRCALE AMK, SAC CIKARIYO CILT PARLAKLIGI SAGLIYO VE KAS KAZANIMI ELDE EDIYORSUN

YADA GATEKEEPER IDK JFL
sikin kalkmaz, kas kazanımı falan elde etmiyorsun baskılayınca testonun dhtye dönüşmesini engellediğin için %10 ila 30% arası testo artıyor ama dhtnin yararlarından faydalanamıyorsun neredeyse aynı oluyor ama duta kullanırken minimal olsa da kas kazanımının azalıyor ve cilt parlaklığı falan sağlamıyor aksine duta yağlı cildin varsa var olan parlaklığı siker atar ve cilt parlaklığı sadece sebuma falan bağlı değil miracle falan değil aksine clav gibi eşşeklerin aklınıza soktuğu propaganda

saç için ru + topikal dut kullanımı çok daha mantıklı.
ya da anne babanı dhtye dayanıklı saç yapısına sahip kişiler olarak seçiceksin benimki gibi, yoksa over.

• +1
Reactions: pashanimair
sadece sikin kalmiyo dedin kas kazanimi olarak gordugume inanirim, dut blocker kullanan kisiler daha kasli oluyo easy amk

0 arguman bu arada dht kullanmak icin bir sebep
stacy ile birlikte olursam ne olursa olsun sikim kalkar btw

neden sevmeyesin kanka? prostat falan mı dicen JFL
ya o anan ıgötünden sikerim amıan kodumun bıcırı kaç yaşındasın lan sen veled sikerim seni amk çıldırtmayın kim alıyor şunları foruma

sadece sikin kalmiyo dedin kas kazanimi olarak gordugume inanirim, dut blocker kullanan kisiler daha kasli oluyo easy amk
"dut blocker kullanan kisiler daha kasli oluyo easy amk" daha fazla bir şey anlatmama ya da argüman sunmama gerek yok o zaman arada diyorum tr subforum girip yardım edeyim millete yine beklemediğim kişilerden bile böyle sözler çıkıyor

• +1
Reactions: pashanimair
sikin kalkmaz
Fin kullan, agresif saç kaybın varsa dut kullanıp yan etki görürsen her an kullanımı bırakıp geri dönebilirsin ve alternatif yol düşünebilirsin, ama kullanmadığın senaryoda böyle bir seçimin yok,kel kalıp sikini yine kullanamaycaksjn
+fearmongering
kas kazanımı falan elde etmiyorsun baskılayınca testonun dhtye dönüşmesini engellediğin için %10 ila 30% arası testo artıyor ama dhtnin yararlarından faydalanamıyorsun neredeyse aynı oluyor
DHT kemik dokusunu yalnızca marjinal olarak etkiliyor,iskelet kaslarında 5α-redüktaz enzimi çok düşük seviyede,yani kas dokusunda etkisi çok hafif,majör etkisi yok
Ayrıca finasterid ile bu riske sahip olmazsın bile
Şu ikiz calismasina bakabilirsin geçen sene paylaşmışım amk
duta yağlı cildin varsa var olan parlaklığı siker atar ve cilt parlaklığı sadece sebuma falan bağlı değil miracle falan değil aksine clav gibi eşşeklerin aklınıza soktuğu propaganda
Bilgim yok ama saç kaybın varsa cildin ikinci faktör olmalı,çok daha kolay baş edilebilir
Tr de orijinalini asla bulamayacaksın
topikal dut
Cope

• +1
  • Hmm...
Reactions: swaggy, ZerefDragnee1l, Auchelius and 1 other person
Essek @menas 2 yıldır küre gircen lan gir artık

• JFL
  • +1
Reactions: menas, swaggy, ZerefDragnee1l and 2 others
  • So Sad
  • +1
  • Hmm...
Reactions: menas, ZerefDragnee1l, Auchelius and 1 other person
Fin kullan, agresif saç kaybın varsa dut kullanıp yan etki görürsen her an kullanımı bırakıp geri dönebilirsin ve alternatif yol düşünebilirsin, ama kullanmadığın senaryoda böyle bir seçimin yok,kel kalıp sikini yine kullanamaycaksjn
+fearmongering
kullanmak zorunda değilim yan etki riskini minimize etmek istiyorum sistemik DHT bloklayıcı yerine topikal veya RU58841 gibi lokal çözümlerle saç kaybı engellenebiliyor
DHT kemik dokusunu yalnızca marjinal olarak etkiliyor,iskelet kaslarında 5α-redüktaz enzimi çok düşük seviyede,yani kas dokusunda etkisi çok hafif,majör etkisi yok
Ayrıca finasterid ile bu riske sahip olmazsın bile
Şu ikiz calismasina bakabilirsin geçen sene paylaşmışım amk
DHT’nin yararlı etkilerini kaybetmek istemiyorum zaten topikal kullanımla saç dökülmesini engelleyip sistemik DHT kaybını minimize etmek basic tek konu kas ve kemik değil
Bilgim yok ama saç kaybın varsa cildin ikinci faktör olmalı,çok daha kolay baş edilebilir
çok sikliyorsanız ve dht cildimi sikiyor diye düşünüp mal mal ağlıyorsanız yüze de topikal dht blocker kullanılabiliyor
Tr de orijinalini asla bulamayacaksın

Cope
RU ve topikal dut sistemik kadar etkili olmasa da yan etkiyi ciddi şekilde minimize ediyor sonuçta ve saç dökülmesini engelliyor sistemik kullanım isteğe bağlı eğer dht çok kötü sistemik dht blocker kullanmazsam zeref gelip annemi siker diyorsan kullanabilirsin ayrıca dünya üzerinde sadece tr yok ve dışarıdan getirebilme gibi bir sürü imkan var

bakarsın topikal işe yaramıyor o zaman pinlersin ama direkt pinlemek aptalca

Last edited:
  • Hmm...
Reactions: maarda
Görüyodur knk o sa as menas
knk gecen boot animation istedim os için tmm yapcam dedi bitti mi diye sordum sikimi kasiyom yazdi amk

• JFL
Reactions: maarda
dışarıdan getirebilme gibi bir sürü imkan var
Trye dışarıdan ru getircen hmmm
topikal dut
Cope ben açıklamaya üşendim ama botbde olan saç threadinde tartışmalarda içermesi lazım araştırmalariyla desteklenmis şekilde vs..
DHT’nin yararlı etkilerin
Ne mesela
topikal dht blocker
Kanka topikallar hiçbir zaman sistematik olarak vücut fizyolojisine kana giren ilaçlardan daha iyi olmayacak, neredeyse hepsi cope bu sadece dht konusunda değil genel topikal anlamında
bakarsın topikal işe yaramıyor o zaman pinlersin ama direkt pinlemek aptalca
Değil uzun süreli etkisi yok, kolayca yan etkilerden sıyrılabiliyosun
Topikal sadece zaman kaybı olacak

• +1
Reactions: swaggy
Trye dışarıdan ru getircen hmmm

Cope ben açıklamaya üşendim ama botbde olan saç threadinde tartışmalarda içermesi lazım araştırmalariyla desteklenmis şekilde vs..

Ne mesela

Kanka topikallar hiçbir zaman sistematik olarak vücut fizyolojisine kana giren ilaçlardan daha iyi olmayacak, neredeyse hepsi cope bu sadece dht konusunda değil genel topikal anlamında

Değil uzun süreli etkisi yok, kolayca yan etkilerden sıyrılabiliyosun
Topikal sadece zaman kaybı olacak
olum ru getirmek cok basic is de su an buna karsı arguman falan uretmeye cok usendım 3 saattir os icin kernel editliyom zaten kafam sikik tmm knk haklisiniz devam dht blocker ben kullanmicam siz kullanin