ascendantwill
A
Böyle egzantirik olanlar var mi mesela ben değişmez bi kahvem var oraya gider 2 bardak oralet 2 dal sigara içerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@Resistance. @Auchelius @Zuffster @flows5991Böyle egzantirik olanlar var mi mesela ben değişmez bi kahvem var oraya gider 2 bardak oralet 2 dal sigara içerim
@retardedlipos bu nasi isim@Serialsuicide
Bu nası zevk amkBattaniyenin altına ossurup kendi ossuruğumu koklamak
bu konuda kendi üstüme birini tanımam en kokulu benimkidirBattaniyenin altına ossurup kendi ossuruğumu koklamak
Ballı kahvenin yanında bal peteği yediğim bir kafe var haftanın 4 günü gidiyorumBöyle egzantirik olanlar var mi mesela ben değişmez bi kahvem var oraya gider 2 bardak oralet 2 dal sigara içerim
retardım knk@retardedlipos bu nasi isim
Güzel zevk ama senin gittin kahve ile benimki bir değil yani seninki Cafe benimki GahveBallı kahvenin yanında bal peteği yediğim bir kafe var haftanın 4 günü gidiyorum
oralet iç sende baba ballı kahve falan gavur icadıGüzel zevk ama senin gittin kahve ile benimki bir değil yani seninki Cafe benimki Gahve
Güzel budaTwitter'da larp hesabım var birilerine sövüp kavga ediyorum
Niye amk benden iyi gorunuyorsunbenim hobi edinme hakkım yok mk
cant escape bp bro brootalluksmeks dışında hobimiz olmaması işi
olm almanyada yaşıyon marjinal bi hobi edin buz pateni falandasha taranın mübarek yüzüne bakmak?maardanın kim olduğunu araştırmak bütün gün yatıp müzik dinlemek)
31ci olduğumuz çıkmasın çaktırmadasha taranın mübarek yüzüne bakmak?
yanlış suba sordun kardeşim avrupalı degiliz bizBöyle egzantirik olanlar var mi mesela ben değişmez bi kahvem var oraya gider 2 bardak oralet 2 dal sigara içerim
yok olm subtaki en leş kişi flnımdırNiye amk benden iyi gorunuyorsun
Benim tipi bi tık gördün beni mogluyorsunduryok olm subtaki en leş kişi flnımdır
Herseyye jfl ata ata elim alışmış jfl atiyomyok olm subtaki en leş kişi flnımdır
knk datho varken o sana düşmezyok olm subtaki en leş kişi flnımdır
uniye basladiktan sonra hayatimda kalan tek hobi yuzmeydi uni havuzu kapatildi artik ciddili bisey kalmadicant escape bp bro brootalolm almanyada yaşıyon marjinal bi hobi edin buz pateni falan
bi gün kurtarıcam BİZİ KARDEŞİMyok olm subtaki en leş kişi flnımdır
Benim hobimi denemeni tavsiye ederimuniye basladiktan sonra hayatimda kalan tek hobi yuzmeydi uni havuzu kapatildi artik ciddili bisey kalmadi
knk bende dahil dimibi gün kurtarıcam BİZİ KARDEŞİM
başkanım sizi de KURTARICAMknk bende dahil dimi
Bu şirketi ben kurdum bunu bana yapamazsinizzknk bende dahil dimi
auchelius bayramı olayıBu şirketi ben kurdum bunu bana yapamazsinizz
sen cok kotu bi adamsın ya dili açık olanları atıyo bi de ben 31 e kaçıyom
yok sen bilgili adamsın chad olduğun bilgiside geldi 31 bagimlisi ltnyim knk kendini yermeyok olm subtaki en leş kişi flnımdır
kahve yanında cheesecake yemek varken bal mı?Ballı kahvenin yanında bal peteği yediğim bir kafe var haftanın 4 günü gidiyorum
kahve yanında cheesecake yemek varken bal mı?
Gitar çalmak da iyi bende bi ara öğrenmek isterimben düz adamım gitar çalarım spora giderim agalarla takılırım arada bir ilginç anime varsa izlerim
He aynen meslek şuan arsenal da oynuyorsun demi senFutbol eskiden hobimdi artik meslek olarak goruom
nichemaxciben düz adamım gitar çalarım spora giderim agalarla takılırım arada bir ilginç anime varsa izlerim
bence de ben de öğrenmek istiyorumGitar çalmak da iyi bende bi ara öğrenmek isterim
gulun aminakoduklarimin 4. Divisie oynuyorumHe aynen meslek şuan arsenal da oynuyorsun demi sen
1v1 gel kardeşim bizde topçuyuz yaniFutbol eskiden hobimdi artik meslek olarak goruom

ben çok fazla erteledim 3-4 yıl sonunda 30bine istediğim gitarla amfiyi aldım, gerçekten istiyorsan para biriktirip almaya karar vermen lazım yoksa hayal olarak kalıyor vallaGitar çalmak da iyi bende bi ara öğrenmek isterim