murad.89
Kraken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zaten amk 1.96 alti direk oto manlet 1.80 falan bile yemiyo artikbende demisdim
Eskiden 1.85 alti ropelasin diyodumda gorusgum kadarile artikZaten amk 1.96 alti direk oto manlet 1.80 falan bile yemiyo artik
murad o boyla ll oluyorsan kafanı sikeyimEskiden 1.85 alti ropelasin diyodumda gorusgum kadarile artik
1.90 alti rope gibi gozukuyi mlsf 3 cntimle kacirmisjm neyse ll olcam
175 bir chad için over mı yaniZaten amk 1.96 alti direk oto manlet 1.80 falan bile yemiyo artik
olmicak tabikidemurad o boyla ll oluyorsan kafanı sikeyim
Kesinlikle175 bir chad için over mı yani![]()
Goz ameliyatlari birazda squint and forgetolmicak tabikide
o sol alttaki arkadaşın kim aq
Onada bakma be insano sol alttaki arkadaşın kim aq
Grey despair of doomYav yarram kizlar 180i 188 falan sanıyor herkes kolpa sıktığı için bu kadar kasmayın amk

ikisi zatenYav yarram kizlar 180i 188 falan sanıyor herkes kolpa sıktığı için bu kadar kasmayın amk
Hmm uzun arkadas varsa sende onunla ay i boydaysan oyle inaniyolarikisi zaten
ya 180 190 sayiliyor yada 190 180 sayiliyor
Boy anlayislari yok ztn kizlarin
Modern erkek tam bir deyyustur
Böyle çirkin yarrağa benzeyip sikik sokuk standartlar koyan kadınlara asla yüz vermemeliler ama erkekler gerizekalı.
Mesela ben olsam ignore atar sinirlenip yorum yapmadan geçerim.
Neden? Çünkü güzel ve çekici kadınların standaartlar üretebilme gerektiğini artık topluma aşılamamız gerek.
Mesela bu primattan hallice subhuman factory karıyı hiçbir erkek sikine takmayıp yorum yapmasaydı, beğenmeseydi videosu 80 beğeni 3 yorumla kalacaktı ve asla onun standartları fikirleri ciddiye alınmayacaktı.
senin boy kactıbu arada şu tiktok kadrodan duyup duyup inanmayın şunlara amk bunlar etkileşim alsın diye atıyolar 180 üstü okey
170 bandı bişeyim tam kaçım bilmiyorumda garanti minimum 170im olm ben zaten manletim reddettiğim bişey yok 175 altı manlet desem bile manlet oluyomsenin boy kactı
1.96 alti manlet kral bende manletim utanicak ne var bunda?170 bandı bişeyim tam kaçım bilmiyorumda garanti minimum 170im olm ben zaten manletim reddettiğim bişey yok 175 altı manlet desem bile manlet oluyom
yav muradım eyvallahta manlet değilsin sg1.96 alti manlet kral bende manletim utanicak ne var bunda?
Ll yaptircam sen direk yuze odaklanyav muradım eyvallahta manlet değilsin sg
boy falan saldım zaten full odak bodymax ve yüzdeyim rhino yaptırcamLl yaptircam sen direk yuze odaklan
Rhino benide baya ascendlicek benceboy falan saldım zaten full odak bodymax ve yüzdeyim rhino yaptırcam
işe yarabilir yaptırırsan istanbulda yaptır ve doktoru iyi araştır çok fazla doktor varRhino benide baya ascendlicek bence
Dedigin gibi benim odak full gozde orayi fixlersem hmtn oluyorum bide nose tho lip ratioonuişe yarabilir yaptırırsan istanbulda yaptır ve doktoru iyi araştır çok fazla doktor var
eye area is law kanka düzeltebiliyorsan düzelt yüzün en önemli yeri benceDedigin gibi benim odak full gozde orayi fixlersem hmtn oluyorum bide nose tho lip ratioonu
Dusunsene kemiklerin iyi ama ona ragmen kotu muammele goruyosun eyes are laweye area is law kanka düzeltebiliyorsan düzelt yüzün en önemli yeri bence
iyi amına koyim tek manlet ben degilim burdaki170 bandı bişeyim tam kaçım bilmiyorumda garanti minimum 170im olm ben zaten manletim reddettiğim bişey yok 175 altı manlet desem bile manlet oluyom
Bende manletim hepimiz oyleyiz amkiyi amına koyim tek manlet ben degilim burdaki![]()