1 ayda ne gibi bi değişim sağlanabilir?

swaggy

swaggy

faded than a ho'
okulun açılmasına 23 gün var 1 ay olarak çevirdim başıkta
bu 23 gün içinde softmaxlerle ve fitnessla ne gibi bi sonuç alınabilir
bileklerimin ve kollarımın daha kalın görünmesini istiyorum
250 mg testo alıyorum haftalık kreatin yüklemesi yapıcam
boy 187 kilo 70 hedefim 75e çıkmak
sizce ne kadar realistik

• +1
Reactions: Kayra139, Resistance., Zodiac and 1 other person
@szolliontaraelis @psikozbagimlisi @Resistance. @pashanimair

Last edited:
  • Hmm...
Reactions: pashanimair
sizce ne kadar realistik
doğal olarak çok zor ama testoyla falan ne olabilir pek bilemiyorum

• +1
Reactions: Leo Psl and swaggy
doğal olarak çok zor ama testoyla falan ne olabilir pek bilemiyorum
boyun kasına ne diyon
hızlı gelişen bi kas olduğunu duymuştum çalışmadım daha önce hiç

• +1
boyun kasına ne diyon
hızlı gelişen bi kas olduğunu duymuştum çalışmadım daha önce hiç
1 ayda bu kadar oldu bende
1000008065

• +1
  • JFL
Reactions: Leo Psl, Auchelius, xlegend and 2 others
sizce ne kadar realistik
ya beyler oc musunuz cevap versneşze

• +1
boyun kkaıs geliştir o amana kadar 40 dk 15 incline 4 speed yürüme bandında çalış kalori açığı ver carb alma proteinli beslen oç

• +1
Reactions: swaggy
Bi sk değişmez

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy
boyun kkaıs geliştir o amana kadar 40 dk 15 incline 4 speed yürüme bandında çalış kalori açığı ver carb alma proteinli beslen oç
sensin lan oç
skinny fat var bi de niye kalori açığı veriyom

• +1
sizce ne kadar realistik
Bir yarrağım olmaz tek basına 250mg testoda kas artısında cok bi sikim sağlamaz e zaten spora yeni başlamışsın kas var mı da artsın sorduğun soruyu sikm

• +1
Reactions: Serialsuicide
Bir yarrağım olmaz tek basına 250mg testoda kas artısında cok bi sikim sağlamaz e zaten spora yeni başlamışsın kas var mı da artsın sorduğun soruyu sikm
senin o göt deliğini sikerim hate kusmakdan başka nabıyon la bu forumda

• +1
Reactions: Auchelius
senin o göt deliğini sikerim hate kusmakdan başka nabıyon la bu forumda
orusbu evladı doğruları söylüyorum diye suçlu mu oldum gerçek neyse onu söylüyorum pofpoflanmaya ihtiyacın varsa siktir git annenin kucağına bir sikim bilmeden testoyu almissin gotune boş boş umutlara kapilmaya devam et :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• +1
Reactions: Serialsuicide
orusbu evladı doğruları söylüyorum diye suçlu mu oldum gerçek neyse onu söylüyorum pofpoflanmaya ihtiyacın varsa siktir git annenin kucağına bir sikim bilmeden testoyu almissin gotune boş boş umutlara kapilmaya devam et :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
ohhh kanka biraz daha tatmin et egonu oohh hohhho ohhhhh oh ohohhh ohhh
ohhh ohh hohh

• JFL
Reactions: Auchelius
ohhh kanka biraz daha tatmin et egonu oohh hohhho ohhhhh oh ohohhh ohhh
ohhh ohh hohh
senin gibi birinin üstündeb ego tatmini yapmaya ihtiyacim yok dogrulari soyledim diye kendin kuduruyorsun amk :ROFLMAO: Boş umutlara kapilma genç hayallerle yaşayanı gerçekler sikermiş

senin gibi birinin üstündeb ego tatmini yapmaya ihtiyacim yok dogrulari soyledim diye kendin kuduruyorsun amk :ROFLMAO: Boş umutlara kapilma genç
amınakoyduğum hala kendini kandırmaya devam ediyosun
doğruları söyledin knk yes ondan çok sinirlendim hhmmmmm hmmm çok kızdım sana şimdi hmmm

amınakoyduğum hala kendini kandırmaya devam ediyosun
doğruları söyledin knk yes ondan çok sinirlendim hhmmmmm hmmm çok kızdım sana şimdi hmmm
Burdaki tek deluzyonel sensin :)

Senin gibi salaklara karşı böyle bir jargon kullanmam narsist ve egolu olduğumu göstermez :D
jargon = narsisizm rahatsızlığından muzdaribirim, günlük hayatta egomu tatmin edemediğim için webde egomu okşiycak aktivitelerde bulunuyorum

jargon = narsisizm rahatsızlığından muzdaribirim, günlük hayatta egomu tatmin edemediğim için webde egomu okşiycak aktivitelerde bulunuyorum
Kanka senin beynin öyle bir sikişmiş ki burdaki konuşma tarzımla gerçek hayatta nasıl biri olduğumu bağdaştırabiliyon kafanı sikeyim :ROFLMAO:

Kanka senin beynin öyle bir sikişmiş ki burdaki konuşma tarzımla gerçek hayatta nasıl biri olduğumu bağdaştırabiliyon kafanı sikeyim :ROFLMAO:
burda egonu tatmin ediyosun işte neyini anlamadın

sizce ne kadar realistik
kankam böyle şeylere kafanı yormak yerine antrenmanı yapıştırman daha sağlıklı olur olduğu kadar gidersin. 23 günde bence 5 kilo abartırsan alırsın ama fena yağlanırsın gibi

• +1
Reactions: Auchelius and swaggy
ben carb load yerine protein load yapiyorum artik. haftanin 3 gunu(rest gunleri) 200gram a yakin protein aliyom geri kalan gunler 100grami belki geciyodur ama ozel ayar cekiyorum idman gunlerinde cok isterseniz anlatirim. cok yuksek carb aldigim icin de progress hayvani efektif ilerliyor suan. tum platolarin amina koydum.

• +1
Reactions: Auchelius, orhanhic, Serialsuicide and 2 others
ben carb load yerine protein load yapiyorum artik. haftanin 3 gunu(rest gunleri) 200gram a yakin protein aliyom geri kalan gunler 100grami belki geciyodur ama ozel ayar cekiyorum idman gunlerinde cok isterseniz anlatirim. cok yuksek carb aldigim icin de progress hayvani efektif ilerliyor suan. tum platolarin amina koydum.
Güzel olur anlatırsan valla

• +1
Reactions: orhanhic and swaggy
atarsan kullanırım ben bulk yapıyorum

• +1
Reactions: orhanhic
cope

yeni başlaması hipertrofi açısından büyük avantaj
Onu testo açısından söyledim belli bi kas kütlesi olmadiktan sonra 250mg testonun bi amaci yok knk spora basladigin gibi kur yapmaninda bir amaci olamaz 1 sene spora gitmis birinin fizigine ulasmak icin vucuduna anabolik sokmana gerek yok ve ayrıca kas kutlen olsa bile 250mg testo yine bir sikime yaramaz zaten seni 1500 ngdl üstüne çekmeyecek bi oran kaldı ki çekse bile tek başına testestoron kullanmanın spor açısından sağlayacağı çok bir kazanç yok birşey yapıyorsan tam yap alacağın zarara değsin

• +1
Reactions: maarda
Onu testo açısından söyledim belli bi kas kütlesi olmadiktan sonra 250mg testonun bi amaci yok knk spora basladigin gibi kur yapmaninda bir amaci olamaz 1 sene spora gitmis birinin fizigine ulusmak icin vucuduna anabolik sokmana gerek yok ve ayrıca kas kutlen olsa bile 250mg testo yine bir sikime yaramaz zaten seni 1500 ngdl üstüne çekmeyecek bi oran kaldı ki çekse bile tek başına testestoron kullanmanın spor açısından sağlayacağı çok bir kazanç yok birşey yapıyorsan tam yap alacağın zarara değsin
asıl başlarken küre girmek daha mantıklı bence eğer ne yaptığını biliyorsan tabi
natural limitine ulaştıktan sonra kür sonrası kazanımlarının cok azını tutacaksın ama eğer ilk başlarken girersen 1 yılda ulaşacağın vücuda çok daha kısa sürede ulaşıp çok daha kolay elinde tutucan
1500 üstüne çekmeyeceği belli değil tamamen kendi teston ve nasıl tepki verdiğine bağlı 250 testo ilk kür için gayet iyi ve mantıklı hem vücudunu tanıyorsun hemde alıştırıyorsun

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
asıl başlarken küre girmek daha mantıklı bence eğer ne yaptığını biliyorsan tabi
natural limitine ulaştıktan sonra kür sonrası kazanımlarının cok azını tutacaksın ama eğer ilk başlarken girersen 1 yılda ulaşacağın vücuda çok daha kısa sürede ulaşıp çok daha kolay elinde tutucan
1500 üstüne çekmeyeceği belli değil tamamen kendi teston ve nasıl tepki verdiğine bağlı 250 testo ilk kür için gayet iyi ve mantıklı hem vücudunu tanıyorsun hemde alıştırıyorsun
Vücudunu tanıman konusunda haklısın ama natural yapılacak bir vücuda ulasmak icin başlar başlamaz roidlemek aptal işidir ayrıca daha once spor geçmişin yok kas olgunluğun yok süreç kim tarafından yönetilirse yönetilsin idman atmasını bilmiyorsun daha hayatında diyet yapmamışsın bulk yapmamışsın hiçbir konuda fikrin olmadan böyle bir işin içine dalmak kadar saçma birşey yok ki ilaç kullanıyorken beslenme işin altın kuralı kürde zaten kötü kolesterol artıyorken birde sen zaten ilaçlıyım bir cheat atar devam ederim kafasıyla toksikiteni arttırırsın bu yüzdende süreç kim tarafından yönetilirse yönetilsin muhtemelen o kürden alacağın kütlenin %70 civarını kaybedeceksin bu sporda roidlemek için en az 2-3 sene doğal yapılması taraftarıyım belli bir kas olgunluğuna eriştiğin zaman elde edeceğin hatlar daha keskin ve daha güzel olacak bahsettiğin 200-300mg dozların yeterli olması için senin hali hazırda bir kütlen olması gerekiyor zaten yarışma döneminde hızlı tepkime için düşük dozlarla gidiyorlar ve daha keskin hatlar ile podyuma çıkıyorlar ama senin hali hazırda bir kas kütlen yokki verim alasın

Vücudunu tanıman konusunda haklısın ama natural yapılacak bir vücuda ulasmak icin başlar başlamaz roidlemek aptal işidir ayrıca daha once spor geçmişin yok kas olgunluğun yok süreç kim tarafından yönetilirse yönetilsin idman atmasını bilmiyorsun daha hayatında diyet yapmamışsın bulk yapmamışsın hiçbir konuda fikrin olmadan böyle bir işin içine dalmak kadar saçma birşey yok ki ilaç kullanıyorken beslenme işin altın kuralı kürde zaten kötü kolesterol artıyorken birde sen zaten ilaçlıyım bir cheat atar devam ederim kafasıyla toksikiteni arttırırsın bu yüzdende süreç kim tarafından yönetilirse yönetilsin muhtemelen o kürden alacağın kütlenin %70 civarını kaybedeceksin bu sporda roidlemek için en az 2-3 sene doğal yapılması taraftarıyım belli bir kas olgunluğuna eriştiğin zaman elde edeceğin hatlar daha keskin ve daha güzel olacak bahsettiğin 200-300mg dozların yeterli olması için senin hali hazırda bir kütlen olması gerekiyor zaten yarışma döneminde hızlı tepkime için düşük dozlarla gidiyorlar ve daha keskin hatlar ile podyuma çıkıyorlar ama senin hali hazırda bir kas kütlen yokki verim alasın
Şunuda ekleyeyim roidle bile güzel bir vücuda sahip olmak yine genetik istiyor spor salonunda belli bir kütleye ulaşmış ama bazlama ekmeğine benzeyen elemanların çoğu anabolizan kullanıyor ama bir sikime benzemiyor çünkü doğalken kötü olan fiziğin ilaçlıykende değişmeyecek sadece büyük olacak genelde spora başlar başlamaz roidleyen insanlar sosyal medyadaki sağlam genetikli insanlara özeniyorlar

idman atmasını bilmiyorsun daha hayatında diyet yapmamışsın bulk yapmamışsın hiçbir konuda fikrin olmadan böyle bir işin içine dalmak kadar saçma birşey yok ki ilaç kullanıyorken beslenme işin altın kuralı kürde
idman beslenme dünyanın en basit şeyi 2025 de yaşıyorsun 3-4 günlük bir araştırma ile çok rahat gerekli neredeyse herşeyi öğrenebilirsin
bu kadar basit şeylere zor anlam yüklemek kendini atlet sanan aşağılık kompleksli ezik gymbrocuların işi
kötü kolesterol artıyorken birde sen zaten ilaçlıyım bir cheat atar devam ederim kafasıyla toksikiteni
250 testoda kötü kolesterol artışı? jfl
sadece yatkınsan hdl %10-20 civarında düşüyor oda tek başına anlam ifade edecek bir oran değil
bu yüzdende süreç kim tarafından yönetilirse yönetilsin muhtemelen o kürden alacağın kütlenin %70 civarını kaybedeceksin
imkanı yok natural limitin üstünde olmadığın sürece %70 gibi bir kütle kaybetmek için ya 0 idman atman lazım yada büyük bir hastalığa falan yakalanman lazım
kas olgunluğuna eriştiğin zaman
kürden kazanılan kas miktarı için belirleyici bir faktör değil,neyden bahsettiğini bilmiyorum ama sinir-kas koordinasyonu,tendon,bağ kuvvetlenmesi vs.. bahsediyorsan kazandığın kas açısından önemi çok daha az olan faktörler
elde edeceğin hatlar daha keskin ve daha güzel olacak
bunun önemi ne? hatların keskinliği yağ oranın ve spor geçmişine bağlı
spora başladığın anda küre girersin hızlı kas kazanırsın yine aynı sekilde 1-2 sene sonra hatların daha keskinlesir
dediğin senaryoda 1-2 sene sonra küre girersin daha zor kas kazanırsın ama hatların keskindir,burda keskinliğin kür açısından önemi ne?
200-300mg dozların yeterli olması için senin hali hazırda bir kütlen olması gerekiyor zaten yarışma döneminde hızlı tepkime için düşük dozlarla gidiyorlar ve daha keskin hatlar ile podyuma çıkıyorlar ama senin hali hazırda bir kas kütlen yokki verim alasın
AAS = herkes için protein sentezi artar,kas kazanımı artar,güç kazanırsın vs...
Androjen reseptörleri kas hücrelerinde,tendonlarda ve sinir sisteminde zaten herkeste mevcut,kasının ne kadar hacmi olduğu ilaç ne kadar çalışır veya ne kadar verimli olur belirlemez
çünkü doğalken kötü olan fiziğin ilaçlıykende değişmeyecek
neyin kötü olduğuna bağlı,eğer kaslarının yapısı bağ yerleri vs.. kötüyse okey zaten doğal olarak yapsan da birşey değişmeyecek
ama roid zaten genetiği değiştirmek için değil vücudunu daha kolay doldurmak için alınıyor bunu da bilmeden alıyorsan andavalsındır buralarda gezen biri zaten biliyordur amk

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and chadwers
idman beslenme dünyanın en basit şeyi 2025 de yaşıyorsun 3-4 günlük bir araştırma ile çok rahat gerekli neredeyse herşeyi öğrenebilirsin
bu kadar basit şeylere zor anlam yüklemek kendini atlet sanan aşağılık kompleksli ezik gymbrocuların işi
Fast food sağlıksız beslenme sekerli seyler tuketmeye aliskinsan bunlari birakmak zor olacağından dolayı dedim
sadece yatkınsan hdl %10-20 civarında düşüyor oda tek başına anlam ifade edecek bir oran değil
Orada 250 testo diye bir kelime kullanmamışım zaten 250 testoda kür sayılmaz bence 2den fazla ilaç kullandığın bir süreci baz alarak söyledim testo rimo masteron gibi
imkanı yok natural limitin üstünde olmadığın sürece %70 gibi bir kütle kaybetmek için ya 0 idman atman lazım yada büyük bir hastalığa falan yakalanman lazım
Spora başladığın gibi küre girdiğin zaman tendon,bağlar,sinir-kas bağlantıların zayıf olacak ve kullandığın ilaçlar bunu güçlendirmeyecek çünkü temel yok kaslarındaki büyüme kalıcı bir kas değil daha çok glikojen kaynaklı su tutumu olacak zaten gelişmemiş tendon,bağlar ilacı bıraktıktan sonra o kütleyi taşıyamayacağı için mecburen çoğunu kaybedeceksin geriye kalan %30-40lık bir miktar olacak
kürden kazanılan kas miktarı için belirleyici bir faktör değil,neyden bahsettiğini bilmiyorum ama sinir-kas koordinasyonu,tendon,bağ kuvvetlenmesi vs.. bahsediyorsan kazandığın kas açısından önemi çok daha az olan faktörler
Kürden kazanılan kas miktarını kas olgunluğu arttırır demiyorum zaten sadece aldığın kütlenin daha fazlasını elinde tutmanı sağlar
spora başladığın anda küre girersin hızlı kas kazanırsın yine aynı sekilde 1-2 sene sonra hatların daha keskinlesir
Enayi değilsen 1-2 sene doğal çalışıp küre girersen elde edeceğin görüntü seni daha çok tatmin eder ve ben hiç spor geçmişi olmayan bir insandan bahsediyorum

Fast food sağlıksız beslenme sekerli seyler tuketmeye aliskinsan bunlari birakmak zor olacağından dolayı dedim

Orada 250 testo diye bir kelime kullanmamışım zaten 250 testoda kür sayılmaz bence 2den fazla ilaç kullandığın bir süreci baz alarak söyledim testo rimo masteron gibi

Spora başladığın gibi küre girdiğin zaman tendon,bağlar,sinir-kas bağlantıların zayıf olacak ve kullandığın ilaçlar bunu güçlendirmeyecek çünkü temel yok kaslarındaki büyüme kalıcı bir kas değil daha çok glikojen kaynaklı su tutumu olacak zaten gelişmemiş tendon,bağlar ilacı bıraktıktan sonra o kütleyi taşıyamayacağı için mecburen çoğunu kaybedeceksin geriye kalan %30-40lık bir miktar olacak

Kürden kazanılan kas miktarını kas olgunluğu arttırır demiyorum zaten sadece aldığın kütlenin daha fazlasını elinde tutmanı sağlar

Enayi değilsen 1-2 sene doğal çalışıp küre girersen elde edeceğin görüntü seni daha çok tatmin eder ve ben hiç spor geçmişi olmayan bir insandan bahsediyorum
250 mg testoyu "anabolik" bi şey olduğunu düşündüğüm için girmedim
meslenme hakkında çoğu şeye de hakimimim emin olabilirsin
düz testonun yaratıcağı kas kütlesinin minimal olduğunun herkes farkında düz testosteron yani kime nasıl bi olağan üstü kas kütlesi artışı yaşatabilir.
benim orda belirtme sebebim çok yüksek bi artış olucağını beklemem değil kullanımının haberini vermekdi nasıl vücut geliştirmeciler kullandıkları suppları söylyüyosa aynı şekilde düşün.
1 ayda elde edilebilinicek kazanımlar hakkında yorum yapmanızı istedim tüm etkilerin inanılmaz minimal olucağının herkes farkında
gerçekten bi küre de muhtemelen hiç bi zaman girmiycem çünkü testosteronu vücut geliştirme için almıyorum alma amacım çok daha farklı
ilacı bırakdıktan sonra da inanılmaz brutak bi kas kaybı yaşamiycam aynı şuan inanılmaz bi kas artışı yaşamiycağım gibi çünkü bu testosteron güçlü bi anabolik değil güçlü bi androjenik

• +1
Vücudunu tanıman konusunda haklısın ama natural yapılacak bir vücuda ulasmak icin başlar başlamaz roidlemek aptal işidir ayrıca daha once spor geçmişin yok kas olgunluğun yok süreç kim tarafından yönetilirse yönetilsin idman atmasını bilmiyorsun
roide vücut geliştirme için girmiş birine söyleseydin tamamen haklı olurdun
ama dediğim gibi ben vücut geliştirme için girmedim

• +1
roide vücut geliştirme için girmiş birine söyleseydin tamamen haklı olurdun
ama dediğim gibi ben vücut geliştirme için girmedim
maarda ile konustugum konuda seni baz almadım genel durumlardan bahsettim sdninle bir ilgisi yoktu

• Love it
Reactions: swaggy
Ascend suresi min.6ay wibter arc fln knj yaparsın biseler

• +1
Reactions: Kayra139 and swaggy
sizce ne kadar realistik
Skincare olarak birşeyler yapabilirsin hemen etki edicek kaşları daha kara renge boyuyabilirsin oralarda güneş varsa tanleyebilirsin
dişleri beyazlatabilirsin debloat olabilirsin fashionmax yapabilirsin

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy

dediğin senaryoda 1-2 sene sonra küre girersin daha zor kas kazanırsın ama hatların keskindir,burda keskinliğin kür açısından önemi ne?

AAS = herkes için protein sentezi artar,kas kazanımı artar,güç kazanırsın vs...
Androjen reseptörleri kas hücrelerinde,tendonlarda ve sinir sisteminde zaten herkeste mevcut,kasının ne kadar hacmi olduğu ilaç ne kadar çalışır veya ne kadar verimli olur belirlemez

neyin kötü olduğuna bağlı,eğer kaslarının yapısı bağ yerleri vs.. kötüyse okey zaten doğal olarak yapsan da birşey değişmeyecek
ama roid zaten genetiği değiştirmek için değil vücudunu daha kolay doldurmak için alınıyor bunu da bilmeden alıyorsan andavalsındır buralarda gezen biri zaten biliyordur amk
Bir kaç yıl natty takılıp yapmak daha mantıklı. Yeni başlayan adam izole hareketlerde bile çalıştığı kası düzgün hissedemiyorken nasıl verim alsın? En azından bi 6 ay takılsın hareketleri öğrenmeye çalışsın belli bi disiplin oluştursun.

• +1
Reactions: Kayra139 and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back