StuntmanMike
Luminary
Bir kendimi biliyorum bir de chadmanlet var gerisi full kürd tenli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Valhalaya nigger olsan bile gidebiliyorsun kiReis tamam amina koyim ya alacaklar seni agarthaya her gun etnik olduğumuzu hatırlatmak zorunda değilsin amk
bende varim broski, gozum fln dark amaBir kendimi biliyorum bir de chadmanlet var gerisi full kürd tenli
Zaten normal olan bu değil mi yakışıklı 10 insandan birinin buraya düşme ihtimali ile çirkin 10 insandan birinin buraya düşme ihtimali arasında baya fark varValhalaya nigger olsan bile gidebiliyorsun ki
Yinede ilginç bir olay hiç beyaz tenli üye yok
biz etnikler için hiç başlamadı resZaten normal olan bu değil mi yakışıklı 10 insandan birinin buraya düşme ihtimali ile çirkin 10 insandan birinin buraya düşme ihtimali arasında baya fark var
zaten etniklik ile çirkinlik pozitif kolerasyon gösteriyor genelde
AVRUPALI SARISIN KIZLARI FETHEDECEGIZ BIRGUNEtnik kardeşlerim, biz birlik olursak dağları deleriz!
copeBir kendimi biliyorum bir de chadmanlet var gerisi full kürd tenli
aha true nordid girdi ortama amkcope
Ben varım 195im biz beyazlar bu kürdleri defedeceğizBir kendimi biliyorum bir de chadmanlet var gerisi full kürd tenli

benBir kendimi biliyorum bir de chadmanlet var gerisi full kürd tenli
benBir kendimi biliyorum bir de chadmanlet var gerisi full kürd tenli
İyi mi beyaz tenBir kendimi biliyorum bir de chadmanlet var gerisi full kürd tenli
kurtlerın asıl teni beyazdır shitskin = kurd dusuncesı yanlışBir kendimi biliyorum bir de chadmanlet var gerisi full kürd tenli
Atma, bide shitskin yazmış kendini Kuzey Avrupalı filanmi saniyonkurtlerın asıl teni beyazdır shitskin = kurd dusuncesı yanlış
ananın amı sanıyorum kendimi gel değiştirAtma, bide shitskin yazmış kendini Kuzey Avrupalı filanmi saniyon
Noldu orospu çocuğu cevap niye veremiyon sen ananı bile sunarsın batılı efendilerine hintililerle yarışir bu kompleksananın amı sanıyorum kendimi gel değiştir
ne alaka yarrak zihniyetini sikiyimNoldu orospu çocuğu cevap niye veremiyon sen ananı bile sunarsın batılı efendilerine hintililerle yarışir bu kompleks
Gelip burda Amerikan ırkçılarının terimlerini kullanan sensin yarram bu adamlarla hiç tartıstındımı Türkleri insan olarak bile görmüyorlarne alaka yarrak zihniyetini sikiyim
Benim copeee yazdığımı düşün bideaha true nordid girdi ortama amk

Eyvah abiBenim copeee yazdığımı düşün bide
Ikisi aynı şey değil çünkü amkAdamlar bronzlaşmak için peptit kullanıyor bizde Hindistanlı gibi beyaz teni yüceltiyoruz
Yaw beyaz tenli olmak başlı başına bir sik değilde beyaz genler genellikle güzellikle pozitif kolerasyona sahip birton araştırmada en güzel bulunan yüz hatları genellikle Avrupai yüz hatları çünkü orta doğudaki psl godlarin hepsine bak etniklikten uzak yüz hatları tipleri falanBeyaz olunca noluyo cozemedim nys onu bosverinde mattan 32 almisim peygamberdende 10 15 arasi bisey sanirim napcam![]()
Değişiyor kardeşim bronz renkli mesela kahverengi değilIkisi aynı şey değil çünkü amk
Bunu diyom zaten kuzeyde birton insan bronz takılıyor ama onlarda bronz ile esmerin ayrımını yapıyorlarDeğişiyor kardeşim bronz renkli mesela kahverengi değil
evet şanslıyaan bronz oluyon tr de kahverengi olanlar genelde hindistanlı gibi oluyor zaten ama onunda alıcısı var elbet beyaz ülkelerde beyaz insan çok olunca ama günün sonunda herşey tip ve boyBunu diyom zaten kuzeyde birton insan bronz takılıyor ama onlarda bronz ile esmerin ayrımını yapıyorlar
Evt tip boy çok önemli de bence bunu çatı olarak ele alırsak genetik her şey demek daha mantıklı olur çünkü 190 10 üzerinden 8 9 doğduğunu düşün ama engelli doguyorsun baya otistksin bakıma ihtiyacın oluyor bu da çok kötü bisi bence ne o tipin hayrını görürsün ne de boyun(kalkıp elbet ona bakacak kız olur demeyin bakıma muhtac olmak hayatınızda yaşayabileceğiniz en kotu şeylerden biri her şey female gaze değil)evet şanslıyaan bronz oluyon tr de kahverengi olanlar genelde hindistanlı gibi oluyor zaten ama onunda alıcısı var elbet beyaz ülkelerde beyaz insan çok olunca ama günün sonunda herşey tip ve boy
Esmerken düzgün bir şekilde bronzlaşmak mümkün müevet şanslıyaan bronz oluyon tr de kahverengi olanlar genelde hindistanlı gibi oluyor zaten ama onunda alıcısı var elbet beyaz ülkelerde beyaz insan çok olunca ama günün sonunda herşey tip ve boy
UV kapsülleri var onun ayarını yapıyorlar teb rengine göre bildiğim o şuan tek bide peptid vardıEsmerken düzgün bir şekilde bronzlaşmak mümkün mü
Bronzlasirsin da tam o beğenilen kıvamda olmaz asiri esmer bisi olursun birde sen esmer değilsin beyaz duruyonEsmerken düzgün bir şekilde bronzlaşmak mümkün mü
Evt tip boy çok önemli de bence bunu çatı olarak ele alırsak genetik her şey demek daha mantıklı olur çünkü 190 10 üzerinden 8 9 doğduğunu düşün ama engelli doguyorsun baya otistksin bakıma ihtiyacın oluyor bu da çok kötü bisi bence ne o tipin hayrını görürsün ne de boyun(kalkıp elbet ona bakacak kız olur demeyin bakıma muhtac olmak hayatınızda yaşayabileceğiniz en kotu şeylerden biri her şey female gaze değil)
Knk ten rengim açık sarı benim güneşte az durunca kahverengi oluyom direktBronzlasirsin da tam o beğenilen kıvamda olmaz asiri esmer bisi olursun birde sen esmer değilsin beyaz duruyon
Özür dilerimBir kendimi biliyorum bir de chadmanlet var gerisi full kürd tenli
Retard ass niggaBir kendimi biliyorum bir de chadmanlet var gerisi full kürd tenli

grown man btwRetard ass nigga![]()
He aynen he Nazi üst yönetim kadrosu da ortalama 120 IQ du .iqletsin dayı iq ve eq ortalaması 120 üstü herhangi bir insan radikal ırkçı olmaz efor sarf etmeme gerek yok kanıtlamak icin
grown man btw![]()
Little shitskinsRetard ass nigga![]()
PUHAHAHA 26 YAŞINA GELMİŞ HALA MİLLETİN DALGA GEÇTİĞİ13 YAŞINDAKİ NAZİ ÖZENTİLERİ GİBİ TAKILIYOHe aynen he Nazi üst yönetim kadrosu da ortalama 120 IQ du .
Little shitskins
Örnek veriyorum be düşük zekalı orospu çocuğu ya oğlum siz cidden düşük zekalısınız inanılmaz gerçektenPUHAHAHA 26 YAŞINA GELMİŞ HALA MİLLETİN DALGA GEÇTİĞİ13 YAŞINDAKİ NAZİ ÖZENTİLERİ GİBİ TAKILIYO![]()