Fridx
Exotic Ethnic
Eski toprak incel knkBu nası bir mentalite hayatta kalan son dinozor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eski toprak incel knkBu nası bir mentalite hayatta kalan son dinozor
hiç siklemedim çünkü okumadım bilehttps://looksmax.org/threads/aha-be...im-ben-ahmet-el-sarayim.1810593/post-25493792
bide o kadar herkese shitskin dedin ya bi eye area at da gorelim
Seni moglarımbaba parasi yiyip evde obez obez forumda ego kasicagina evlerden birinin parasiyla 2-3 surgery atsaymis keşke puhahaha![]()
Nasi almanyaya gitmesi bi ifade etmiyor abi nazi anavatanini korumaman cok sasirticihiç siklemedim çünkü okumadım bile
genel olarak almanyaya gidip okuman bir sikim ifade etmiyor
Bununla gelme bana bunlar artık saygı kazandıracak şeyler değil
tradelerinle gel bana 2026 yılında akademik başarının bir önemi yok
hala maalesef cevap veremedin cocukadam. Okudugunu anlamada sıkıntı var mı? Gerçi baba parası yediğinden hayatında bir gün çabalaman gerekmemiştir anlamasan da okumak başarı böyle devam et. Belki 36 yaşına gelince ortalama bi ortaokullu seviyesine gelirsinhiç siklemedim çünkü okumadım bile
genel olarak almanyaya gidip okuman bir sikim ifade etmiyor
Bununla gelme bana bunlar artık saygı kazandıracak şeyler değil
tradelerinle gel bana 2026 yılında akademik başarının bir önemi yok
JoinedOct 29, 2025Sendeki su god complexi varya nekadar komik amk
Anlayamazsinmis neyi anlayamim?Hayatsiz oldugun icin kendini orgla mutlu ettiginimi?
JoinedJan 1, 2026Bu nası bir mentalite hayatta kalan son dinozor
Nazi değilimNasi almanyaya gitmesi bi ifade etmiyor abi nazi anavatanini korumaman cok sasirtici
Utan lan pust senin yasindakiler aile kuruyor wmk
annemle babam 25 yasinda evlenmisNasi almanyaya gitmesi bi ifade etmiyor abi nazi anavatanini korumaman cok sasirtici
Utan lan pust senin yasindakiler aile kuruyor wmk
Kimya+Biyogenetik mezunuyumhala maalesef cevap veremedin cocukadam. Okudugunu anlamada sıkıntı var mı? Gerçi baba parası yediğinden hayatında bir gün çabalaman gerekmemiştir anlamasan da okumak başarı böyle devam et. Belki 36 yaşına gelince ortalama bi ortaokullu seviyesine gelirsin
herkes senden geç katılmış ama kimse senin kadar hayatız oe ve subhuman değilJoinedOct 29, 2025
JoinedJan 1, 2026
Nazi değilim
beyaz üstünlükçü hiç değilim
sadece bir olayı fark ettim
oda hepinizin hindu gibi kapkara olmasıydı
bu kadar
ama alındınız![]()
INEEEEK PUST SENI KIMYASAL VE BIYOLOJIKSEL SIKICEMKimya+Biyogenetik mezunuyum
şimdiye kadar 100k dolar para kazandım (kendi emeğim ile)
kpss de 3k sıralama yaptım
senin asla gelemeyeceğin bir seviyedeyim ama detay vermeyeceğim
Amk sus lan adam eski toprak incel cok saygi duymamiz gereken seyherkes senden geç katılmış ama kimse senin kadar hayatız oe ve subhuman değil. Madem 2018 den beri forumlardasın baba parası yiyosun 2-3 ameliyat olsaydın mk özürlüsü
O iş öyle olmuyorherkes senden geç katılmış ama kimse senin kadar hayatız oe ve subhuman değil. Madem 2018 den beri forumlardasın baba parası yiyosun 2-3 ameliyat olsaydın mk özürlüsü
Senin gibi postlarımın tamamı türkçe değil + likelarının tamamı da burada ingilizce bilmeyen ezik piçlerden geliyor
inandik brom sabahtan beri baba parası yediğini söylüyoruz şimdi mi larplamak aklına geldi? bide akademik başarı önemli değildi kpss diyosun burda. Daha sabah miras yoluyla ev geldi demiyo muydun yarrama bakKimya+Biyogenetik mezunuyum
6 pslO iş öyle olmuyor
primemımı 2022 de gördüm
sonra doğal olarak düştük
şu an halen iyi göründüğümü düşünüyorum
zamanında 6 psl olarak rate almıştım
aşırı derecede volcel ve stacy kovalayan bir eleman olduğum için buralarda takılıyorum
Sik kafali amk benim postlarimin 10 da 1i turkce degildir herkese sorSenin gibi postlarımın tamamı türkçe değil + likelarının tamamı da burada ingilizce bilmeyen ezik piçlerden geliyor
Miras yoluyla hisse kaldı ev kalmadıinandik brom sabahtan beri baba parası yediğini söylüyoruz şimdi mi larplamak aklına geldi? bide akademik başarı önemli değildi kpss diyosun burda. Daha sabah miras yoluyla ev geldi demiyo muydun yarrama bak.
Bide millete o kadar shitskin dedin bizden üstünsün ya bi ten rengini falan görelim 3. ye yazıyorum eye area at çok beyazsan amk obez inceli
sikimde değilsinSik kafali amk benim postlarimin 10 da 1i turkce degildir herkese sor
seni kimseye ciddiye almıyo kimsenin sikinde değilsin senin birini umursamaman iltifat amksikimde değilsin
Kendi haline birakin o pustu ciddenseni kimseye ciddiye almıyo kimsenin sikinde değilsin senin birini umursamaman iltifat amk
Öyle mi o zaman neden devamlı tiradıma gelip yorum atıyorsunseni kimseye ciddiye almıyo kimsenin sikinde değilsin senin birini umursamaman iltifat amk
Kimya+Biyogenetik mezunuyum

hayatimda daha mal birini gormemistim cok egleniyorum amk jesteri. Hicbir seye cevap veremeyen ucube bi orospu evladı olduğunun kendin de farkındasın büyük ihtimalle işe yaramaz ucubeÖyle mi o zaman neden devamlı tiradıma gelip yorum atıyorsun
ben sizin tiradınıza gelip yorum atıyor muyum ?
t. academicmaxxxer low IQ cuckhayatimda daha mal birini gormemistim cok egleniyorum amk jesteri. Hicbir seye cevap veremeyen ucube bi orospu evladı olduğunun kendin de farkındasın büyük ihtimalle işe yaramaz ucube
Az once kimya ve biyogenetik mezunuyum diyen orrrrrrospu evladi kimdi?t. academicmaxxxer
Bununla övünen oe ve övünmeyen kim ?Az once kimya ve biyogenetik mezunuyum diyen orrrrrrospu evladi kimdi?
Ovunen oe sensinBununla övünen oe ve övünmeyen kim ?
babaparasicel sub5t. academicmaxxxer low IQ cuck
buraya gelmeden once cok etnik arkadasim olmadi. Ama sizi koruyacagimOğlum tamam stuntmanmike belki garip garip konuşuyor olabilir ama şu da bir gerçek adam şu an tüm suba karsi şeyh masqud gibi direniyor amk
Klavye delikanlilari amk bi kürt uzerlerine yuruse gotu titricek gelmis burda artist davraniorOlm beni sasirtiniz lan normalde ben 3 Page baştan aşağı kürtlere küfür bekliyordum subdaki kürtlerden çok türkler kürrtleri savunmuş amk yariliyom okurken
Olm garip bisi diyimmi bence bunu tartışmanizda yalnızlıktan sikisebilen adam kürdüde siklemez türküde amkKlavye delikanlilari amk bi kürt uzerlerine yuruse gotu titricek gelmis burda artist davranior
"Babaparasicel"babaparasicel sub5. Hem hala yazdigim 3-4 argumana da cevap veremedin hem de 4. ye yazmama ragmen eye area atamadin. Milletin ten rengiyle dalga geciyosun seninkini gorelim. Gerci 4. ye kadar atmamissan bu noktadan sonra da baskasininkini atarsin
oyle btw baya yalnizim ama eglence olduOlm garip bisi diyimmi bence bunu tartışmanizda yalnızlıktan sikisebilen adam kürdüde siklemez türküde amk
evladım al ağzına etnik yarrağımıAnanın dar amcığı oluyor
6psl ne amk jordan bile 6.5pslO iş öyle olmuyor
primemımı 2022 de gördüm
sonra doğal olarak düştük
şu an halen iyi göründüğümü düşünüyorum
zamanında 6 psl olarak rate almıştım
aşırı derecede volcel ve stacy kovalayan bir eleman olduğum için buralarda takılıyorum