+10 cm bidelt gainlemek mümkün mü?

MogEater

MogEater

sub0 to true adam - In memory of Zagro
Eskiden aşırı zayıftım vücut yağ oranım %6.5, BMI’im 18 civarındaydı. Şu an 22 BMI ve yaklaşık %15 yağ oranındayım. 3 aydır PPL antrenmanı yapıyorum ve güzel gelişim kaydettim. Omuzlarım 3 ayda 2 inch büyüdü, ama 4 inch daha büyütmek istiyorum. Bu mümkün mü? Steroidsiz, mesela 26 BMI ve %10 yağ oranına ulaşsam? Klavikula kemiklerim biraz dar, ama belim daha da dar, yani orantı olarak fena değilim. Kafa-omuz oranım normal duruyor, hatta biraz dar bile denebilir. Sanırım klavikula 21 yaşına kadar uzamaya devam edebiliyor. Bu arada wingspan (kol açıklığı) klavikula uzunluğuyla doğru orantılı mı?

• +1
Reactions: recai iskender
ppl yapmayi birak.

• +1
Reactions: cakdripa
Vip bitmiş

haftada 6 - 4 arasi evet eminim ama cok cok zayiftim baslangicta

• +1
Reactions: orbitalover
Eskiden aşırı zayıftım vücut yağ oranım %6.5, BMI’im 18 civarındaydı. Şu an 22 BMI ve yaklaşık %15 yağ oranındayım. 3 aydır PPL antrenmanı yapıyorum ve güzel gelişim kaydettim. Omuzlarım 3 ayda 2 inch büyüdü, ama 4 inch daha büyütmek istiyorum. Bu mümkün mü? Steroidsiz, mesela 26 BMI ve %10 yağ oranına ulaşsam? Klavikula kemiklerim biraz dar, ama belim daha da dar, yani orantı olarak fena değilim. Kafa-omuz oranım normal duruyor, hatta biraz dar bile denebilir. Sanırım klavikula 21 yaşına kadar uzamaya devam edebiliyor. Bu arada wingspan (kol açıklığı) klavikula uzunluğuyla doğru orantılı mı?
%6 yağ oranı ne sudanda mı yaşıyon amk

• +1
  • JFL
Reactions: cakdripa, wsdem and ayisiken
Mental mast yapmak yerine odaklansan daha mantıklı olur
Roid ve gyme düzenli gitmek hariç bir yöntem yok diye biliyorum

• +1
Reactions: MogEater, Auchelius and orhanhic
Omzun kaç cm ki dar olduğuna karar verdin ?

• +1
Reactions: MogEater
senin kazanman çok mümkün değil ama ergenlikte yapsaydın mümkündü

• +1
Reactions: MogEater and kullancı1998572619
2 ay guncelleme
bidelt oranim suan normal 22bmi 15bfim 19 inch bidlet var, ascsend bittigi zaman 22 civarinda olacagini tahmin ediyorum, no roid,
claviculadan bir sorun yok bence, genel olarak kucuk oldugum icin irlde kucuk frame gozukuyor, hatta clavikulam genele kiyasla buyuk biraz, ornek olarak waist to shoulder ratio baya iyi +1.6 ama irlde 190 gymrat biri ile kiyaslayinca frame zayif kaliyo, benim amacim o insanlardan daha buyuk frame ve biceps yapmak. LL icin bir fikrim yok, en kisa zamanda face ve fizik goalleri bitirip onume bakmak istiyorum belki o zaman ll karar veririm,
olay aslinda su face ve height goallari bitirmeden ll olamayacgim, o zaman ll olmak istersem zaten tum ascend planlari bitmis olmali

%6 yağ oranı ne sudanda mı yaşıyon amk
18bmi 6bf oldugum bir zaman vardi, gyme o donemden 2-4 kg aldiktan sonra baslamistim, 5kg ile curl yapamiyordum neredeyse benchte bos barda 6 tekrar zor cikiyordu,
gecen hafta benchte tek plaka 60kg ile 2 tekrar yaptim, curlde 15kg hammer curl easy yapiyorum, 4-6 ay filan oldu,

ama natural iyi vucut yapmama yani bidelt ve biceps hedeflerime ulasmama 16-24 ay filan var bence minimum.

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
Kanka dht ve esto ya göre büyüyor diye biliyorum kemik ama sana birşey diyemem her sikim sönük şeyi kullanıyorsun büyür büyümez Allah bilir ama istersen roidmaxx la yapay reseptör falanda kullanırsın ama tabi çok gerekli değilse asla roid tavsiye etmiyorum yinede sonuçta yaparsan ölene kadar ödemek zorundasın bedelini

• +1
Reactions: pashanimair
18bmi 6bf oldugum bir zaman vardi, gyme o donemden 2-4 kg aldiktan sonra baslamistim, 5kg ile curl yapamiyordum neredeyse benchte bos barda 6 tekrar zor cikiyordu,
gecen hafta benchte tek plaka 60kg ile 2 tekrar yaptim, curlde 15kg hammer curl easy yapiyorum, 4-6 ay filan oldu,

ama natural iyi vucut yapmama yani bidelt ve biceps hedeflerime ulasmama 16-24 ay filan var bence minimum.
Suan gecmise baktim ve daha ameliyatlari olmadim, botox veya hydrocortisone accutane tret cycleina girmedim, sarpe tamamlanmadi ama baya ilerlemisim, gercekten biomdaki sub0 to true adam dream come true, yani deforme olmadan olabilcek en kotu duyumdaydim, suan ortalamayim, yani surgerylere guvenme sebebim ornek olarak gozlerim nct ama yatay sekilde, ve sadece canthal tilt biraz cekince bile cok estetik duruyor tek eksigi renk, yani bir temporal endescopic lift ve lens ile iyi duruyor, birazda fat transfer, yada nose, babyface pontid bir fenotipe buyuk bir burun hic yakismiyor mesela, hatta bende ogee curve var bence o’da yakismiyor, idk, belki cope belki degil, suan ilerleme goruyorum, tek yapmam gereken devam etmek.

• +1

aga senin niye failo olmayan konu yok la

• +1