İNTİKAM VAKTİ
Iron
8KG YAĞ 2 KG KAS ŞEKLİNDE ÜST VÜCUT AĞIRLIKLI ÇALIŞIRSAM VÜCUDUM NASIL DEĞİŞİR DAHA BÜYÜK GÖZÜKÜR MÜYÜM KOLLAR BÜYÜR MÜ BİRDE YUMRUK GÜCÜMDE ARTMA OLUR MU @Angutoid
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
METABOLİZMAM HIZLI LEANBULK UZUN SÜRER ZARGANALIKTAN ÇIKMAM LAZIM BU YAZ TATİLİNDE 178 70 KİLOYUMDaha büyük ve güçlü olursan daha büyük ve güçlü görünürsün? Ama o görüşünü ne kadar seversin bilemem 8kg yağ 2 kilo kas için iyi bir feda değil. Eğer sub 15% bodyfat değilsen hayatın kararır. Leanbulk dene derim.
Gözünü kapa yemeğini ye o zaman. Sadece bulk yapıcam diye pizza gibi boktan yemekleri yiyip hormonlarını sikme.METABOLİZMAM HIZLI LEANBULK UZUN SÜRER ZARGANALIKTAN ÇIKMAM LAZIM BU YAZ TATİLİNDE 178 70 KİLOYUM
8kg yag 2 kilo kas ne amk8KG YAĞ 2 KG KAS ŞEKLİNDE ÜST VÜCUT AĞIRLIKLI ÇALIŞIRSAM VÜCUDUM NASIL DEĞİŞİR DAHA BÜYÜK GÖZÜKÜR MÜYÜM KOLLAR BÜYÜR MÜ BİRDE YUMRUK GÜCÜMDE ARTMA OLUR MU @Angutoid
3 AYDA ANCA BU KADAR OLUR DOĞAL8kg yag 2 kilo kas ne amk
BENZEMEM NORMAL HEPİMİZ TOPRAKTAN GELDİK KARDEŞ3 ay sonra beyler nasıl 8kg yağ veririm konusu gelir
bide sen toprağa benziyon acaba o musun
Sen kendine zargana mi diyon kk ben 178 55 kiloyumMETABOLİZMAM HIZLI LEANBULK UZUN SÜRER ZARGANALIKTAN ÇIKMAM LAZIM BU YAZ TATİLİNDE 178 70 KİLOYUM
GÖZLE GÖRÜLÜR BİR FARK OLUR DEMİBuyursun babus gucun de artar
kanka bir fark olur ama en gözle görülür fark gıdığının çıkması olurGÖZLE GÖRÜLÜR BİR FARK OLUR DEMİ
yarrak bu kadar olur daha önce spor yapmadıysan bile orta halli beslenip basit bir program uygulasan 3-4 kilo kas kazanabilirsin3 AYDA ANCA BU KADAR OLUR DOĞAL