1000 kalori diyet

Trenmaxx1

Trenmaxx1

There is no tomorrow
hormonların yarra yememesi için ne kadar yapmam lazım bu 15 tatil boyu 200 gram protein + 40 gram yağ + 800 mg kafein + eccg şeklinde yapcam her gün + skiny fat olduğum için kilo vermem daha kolay olacak 66 kiloyum hedef 60 öneriniz var mı ilaç kullanamıyorum aile evinde olduğum için @maarda @szolliontaraelis

• +1
Reactions: maarda, Thrill and Deleted member 277275
2 gün carb yüklemesi de yapacam

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
Dusuk doz monjaro ya da ozempic kullan istahini kesip insulin direncini azaltiyor yoksa her gun sadece et yemekten kafayi yemeye basliyorsun

• +1
Reactions: Thrill, Trenmaxx1 and Deleted member 277275
Haftada 1 igne olarak yapiyorsun ampuller bayagi kucuk buz dolabinda saklaman gerekiyor yine senin bilecegin is ama 45 gundur sadece gunde 1 kilo et ve meyve yiyorum ve tek bir cheat meal yapma istegim bile olmadi ignesiz yapamazdim acikcasi ama yapacak iraden varsa basarilar

• +1
Reactions: Trenmaxx1, Thrill and Deleted member 277275
hormonların yarra yememesi için ne kadar yapmam lazım bu 15 tatil boyu 200 gram protein + 40 gram yağ + 800 mg kafein + eccg şeklinde yapcam her gün + skiny fat olduğum için kilo vermem daha kolay olacak 66 kiloyum hedef 60 öneriniz var mı ilaç kullanamıyorum aile evinde olduğum için @maarda @szolliontaraelis
Günlük kalori ihtiyacından düşük aldığın sürece her şekilde yağ yakıcaksın knk, fazla almaya başladığında yediğin şeylerin önemi var

• +1
Reactions: Serialsuicide, Thrill and Deleted member 277275
Yani ihtiyacın 2000 se 1500 kalori full cips yesen bile yağ yakıcan bunun deneyini yapan biri vardı hatta ama 2000 den fazla yersen 2500 falan bunlarda cips kola pizza falansa o zaman yağlanırsın kalori açığı yap çok takılma ne yiyip içtiğine ben öyle yapıyodum bide en az 10 k adım at

• +1
Reactions: Serialsuicide, Trenmaxx1, Thrill and 1 other person
Günlük kalori ihtiyacından düşük aldığın sürece her şekilde yağ yakıcaksın knk, fazla almaya başladığında yediğin şeylerin önemi var
knk bunu biliyom zaten dünyanın en water bilgisi bençm sorduğum hormon sağlığı ve ilaçsız en efektif verme yöntemi ve optimal açık

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Deleted member 251512
knk bunu biliyom zaten dünyanın en water bilgisi bençm sorduğum hormon sağlığı ve ilaçsız en efektif verme yöntemi ve optimal açık
Ya ne hormonu aq 2 haftadan nolcak

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill and Trenmaxx1
yağ çok fazla kıs onu

Lyle Mcdonald modified Rapid fat loss guide ını izle

• +1
Reactions: Thrill and Trenmaxx1
250g carb(100-120si spor öncesi) 100-120g protein 50-60g yağ

her gittiğin gün ağırlık idmanını 45-60dk arası tut ve bisiklet kardiyosu yap 350-400 kalori yakana kadar. Aç kalarak cut yapılmaz daha fazla hareket etmen gerek yoksa iğrenç bir kompozisyona sahip olursun.

• +1
Reactions: Ameliyat Masası and Trenmaxx1

Users who are viewing this thread

Back