turcoman
Banned
ufaktan deriyi inceltti gibi. benim burun derisi baya kalın. normalde max 1 hafta kullan diyorlar ama ben biraz daha kullanıcam. cushing sendromu olmam de mi mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yani normalde 2 haftadan fazla kullanilmamli steroid kremler ama ben kullanirsam 1 ay filan kullanicam cunku vakit artikca eri incelmesi gerceklesiyor yani 1 hafta 0,1 inceldiyse 2, hafta 0,3 3. hafta 0.8 filan gibisinden mantiken boyle olmasi lazim datayi siktir etufaktan deriyi inceltti gibi. benim burun derisi baya kalın. normalde max 1 hafta kullan diyorlar ama ben biraz daha kullanıcam. cushing sendromu olmam de mi mk
fazla kullanılırsa cushing sendromu yapıyormus bu cok sıkıntı la. boyle olursa ıntıhar etmekten baska care yok. cushing sendromu iğrenç bir hastalık.yani normalde 2 haftadan fazla kullanilmamli steroid kremler ama ben kullanirsam 1 ay filan kullanicam cunku vakit artikca eri incelmesi gerceklesiyor yani 1 hafta 0,1 inceldiyse 2, hafta 0,3 3. hafta 0.8 filan gibisinden mantiken boyle olmasi lazim datayi siktir et
wow, bunu arastir knk ama steroid kremle olacaigni zennetmiyom ya idk,fazla kullanılırsa cushing sendromu yapıyormus bu cok sıkıntı la. boyle olursa ıntıhar etmekten baska care yok. cushing sendromu iğrenç bir hastalık.
su burnu inceltsem baya ıyı olacak yawwow, bunu arastir knk ama steroid kremle olacaigni zennetmiyom ya idk,