13 ve 17 yaşlarındaki hallerimin prime dönemime mog atması

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary
13 yaşındayken daha ntydim amk
Ali Larter görünümlü arkadaşımla devamlı tokatlaşırdık o beni ben onu mıncıklardım amk sevgili gibi de değildik o zaman akıl ermezdi
17 de sikişmek bile mucizeyken kürdün tekine sakso çektirmeyi başardım.
Yine ntlik yapıp o yaşlarda eskorta gittim kondomsuz özbek,özbek taciği ve rus siktim.
Sonra ne olduysa oldu
Burayı keşfettik bp falan derken ışık soldu gitti
22 de tipim baya iyiydi ama kızlardan reaksiyon alamadım (anca kapkara karılar bakıyordu ama ben beyaz istiyordum)

• JFL
Reactions: Aven and Dathomirian Zabrak
knk 8 senede ciddi bir acsend yasadin mi hardmax filan?
Tip olarak evet
22 yaşındayken yıl 2021 -2022 arası azardan jblerle konuşuyordum evet kızlar bakıyordu ama IRL de 0 dım max çingeneler falan

Tip olarak evet
22 yaşındayken yıl 2021 -2022 arası azardan jblerle konuşuyordum evet kızlar bakıyordu ama IRL de 0 dım max çingeneler falan
knk +25 ten sonra cl kasmaya deger mi? yada ne tavsiye veriridin bu yoldaki birine?

Değer.Bence rahat 35e kadar kasılabilir.
Tip her zaman önemli
knk mesela sac ekimi fin+minox+prp cok kaliteli guzel veneer tret aylik cilt bakimi ve vucut 30 yasindan sonra daha mi onemli oluyor mesela psl olarak cok cooked birisi az once saydiklarima cok odaklanirsa 30 yasindan sonra algi olarak 18inde 4ken net 7 filan olur degil mi insanlarin gozunde? oldcellik olarak farkettigim sey buydu aslinda.

Users who are viewing this thread

• Furkan Sarıkaya
  • FEE
Back