reanrao
Bronze
Ihtımal var arkadasım 13 den beri 1 cm uzamadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben şu ana kadar her yıl düzenli 3-4 cm uzadım, daha uzar mıyım bilmiyorum.1. 2. sınıftan beri hep yaşıtlarımdan uzundum, ailem de bunu onaylıyor. Yüksek androjen seviyesinin plakları hızlı kapattığını sadece okumuştum, ne kadar doğrudur bilemem bir de hangi konuda kafan karıştı?kanka kusura bakma da senin amk şu an benim de aklımı karıştırdın 2 aydır 1 cm bile uzamadım benim dermatolog da yüksek androjen hormon seviyesinden kaynaklı sivilce sorunu yaşıyorsun demişti 13teyken, sesim benim de orta ince arası ben de bir plaklara baktırcam sanırsam
Eğer sülalede uzun boylu kişiler varsa daha uzama imkanı olabilir.its over knk
ben de yaşıtlarımdan hep uzundum hala daha öyleyim de plaklar kapanmıştır diye korkuyorum bi baktırmak lazım benim bildiğim dirsek etrafında plaklar açıkken ve boy uzaması devam ederken bi çizgi oluşuyor o çizgi hala varBen şu ana kadar her yıl düzenli 3-4 cm uzadım, daha uzar mıyım bilmiyorum.1. 2. sınıftan beri hep yaşıtlarımdan uzundum, ailem de bunu onaylıyor. Yüksek androjen seviyesinin plakları hızlı kapattığını sadece okumuştum, ne kadar doğrudur bilemem bir de hangi konuda kafan karıştı?
Estağfurullah, çok teşekkürlerforumda orthoda benden daha bilgili biriinsta grubunda filan soruyorlar bu noname kim filan diye acikliyorum,
Her yıl sadece 3-4 cm uzuyorsan bence az uzuyorsun kapanmamış olsa bile kapanması yakın gibiBen şu ana kadar her yıl düzenli 3-4 cm uzadım, daha uzar mıyım bilmiyorum.1. 2. sınıftan beri hep yaşıtlarımdan uzundum, ailem de bunu onaylıyor. Yüksek androjen seviyesinin plakları hızlı kapattığını sadece okumuştum, ne kadar doğrudur bilemem bir de hangi konuda kafan karıştı?
Uykuma çok dikkat ediyorum, okul zamanı 9'da uyuyup 6'da kalkıyordum, şu anda 12 gibi uyuyup 10'da kalkıyorum. Bilemiyorum, en yakın zamanda plaklara baktıracağım.Her yıl sadece 3-4 cm uzuyorsan bence az uzuyorsun kapanmamış olsa bile kapanması yakın gibi
Annelerin prenatal dönemi sağlıklı geçirmesi çok önemli. Bence senin kapanmamış olabilir, sakıncası yoksa anne ve babanın boyunu geçtin mi bir de sülalenizde uzun boylu kişiler var mı?ben de yaşıtlarımdan hep uzundum hala daha öyleyim de plaklar kapanmıştır diye korkuyorum bi baktırmak lazım benim bildiğim dirsek etrafında plaklar açıkken ve boy uzaması devam ederken bi çizgi oluşuyor o çizgi hala var
"Autofill forms" xDMy bro thinked it would be a good decision to make his whole government id name as his username in an incel forum![]()
dayı tarafı 190cm 2 metre civarı prenatal dönem am göt dağınık erken doğdum zaten ki annem tansiyon hastası olduğu için kullandığı ilaçlardan zehirlenmişim ve anne sütü aldığım dönemde de bu ilaçları ve sigara kullanıyormuşAnnelerin prenatal dönemi sağlıklı geçirmesi çok önemli. Bence senin kapanmamış olabilir, sakıncası yoksa anne ve babanın boyunu geçtin mi bir de sülalenizde uzun boylu kişiler var mı?
Bu söylediklerine göre büyüme plaklarına baktırman kesinlikle en mantıklısıdayı tarafı 190cm 2 metre civarı prenatal dönem am göt dağınık erken doğdum zaten ki annem tansiyon hastası olduğu için kullandığı ilaçlardan zehirlenmişim ve anne sütü aldığım dönemde de bu ilaçları ve sigara kullanıyormuş
anne ve babamın boylarından fazlaca uzunum babam 166 ben 176yım
En son bu sene uzadım yani geçen sene 173'tüm şu anda 176'yım. El bilek röntgenine kesinlikle baktıracağım. Ek olarak dışarıdan alınan şeylere pek sıcak bakmıyorum ama kemik yaşıma baktırdıktan sonra duruma göre tekrardan sana danışmak isterim. Çok teşekkürlerEn son ne zaman uzadın?
Plaklar anında kapanan birşey değil kapanma süreçleri var ve hastanede baktırdığın bilek röngteni de genelde birşey ifade etmiyor çünkü pek çok farklı uzama bölgesi var (femur,tibia,omurga vs..) ve hepsi farklı zamanlarda kapanıyor ama bilek röntgeni genel kemik yaşın hakkında bilgi verebilir o yüzden yine de baktır
Ayrıca evet,yüksek androjen seviyesinde östrojene dönüşüm daha fazla oluyor ve buda kapanış sürecini hızlandırıyor,aromasin alabilirsin ama yaşını ele alırsak o yaşta östrojen değerlerinle oynaman mantıklı olmaz
evet kesinlikleEğer sülalede uzun boylu kişiler varsa daha uzama imkanı olabilir.
Kesin değil, diğer faktörlerde çok önemli.evet kesinlikle