ıdkjusthere
Iron
1.5 oran optimal olan 2 ya o yüzden rahatsız oluyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kanka annemgilden nasıl saklaycamki ikiside eczacı yaklarlarsa sikerler beni19 yaşındayım 14 yaşında olsam hemen Test kürüne girerdim geç olmadan sende küre girmelisin istersen sana kür tavsiyesi ve source atabilirim
14 yasinda bi sey kullanma amk salagikanka annemgilden nasıl saklaycamki ikiside eczacı yaklarlarsa sikerler beni
1 yilda ne kadar degismis aqBenim ctp 14 yaşımda 1,7 falandı şuan 2,6
21 yilda ne kadar degismis aq
Jutt'lamanin gücüBenim ctp 14 yaşımda 1,7 falandı şuan 2,6
O ne demek?Jutt'lamanin gücü
Jutt= just urge to task yani luksmeks camiasinda bişeyler yapmak anlamina gelirO ne demek?
Juttingin gucuBenim ctp 14 yaşımda 1,7 falandı şuan 2,6
benim az bişey yanağın orda çıkıyodu 14de almayınca belli oluyodu bıyıkda vardıya o değilde 14 yaşındasın amk ne bıyığı ne sakalı
Androjen duyarlılığıyla alakalı işte 20 yaşındayım daha yeni çene ucum yanaklarım sertleşmeye başladıbenim az bişey yanağın orda çıkıyodu 14de almayınca belli oluyodu bıyıkda vardı
asker kaçağı sakalı vardı ama 14de tek hani kulağın önü varya ordan çenenin sonuna kadardı 15dede öyle tek fark şu gıdığın orda 2 3 tane uzun uzun gür kıllar çıktıAndrojen duyarlılığıyla alakalı işte 20 yaşındayım daha yeni çene ucum yanaklarım sertleşmeye başladı