Creedance5
Iron
12 ve 15 bf için before afteri olan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben 12ye kadar düştüm mogger oluyosun 15 de göbekli oluyon ayağa kalkamıyon yuzunde cok yag tutyor muydun ki
Eyv knk benim yuzm cok yag tumyo o yuzden cekincem varda buna deger gibiView attachment 5536526
yüzde 12 yağ oranında buna benziyom 15de yüzümde çok yağ oluyodu
View attachment 5536527
15de yüzüm böyleydi
ama 12 olunca plaklarım kapandı ben 14 yaşımda düştüm şuan 20 yaşımdayım o yağı düşünce plaklarım kapandı hala 153 cm mim ben yağ kesmek yerine alırdım ben bide benim kardeşim 195cm oldu ama obezdi sonra kesti yağı kaslı olduEyv knk benim yuzm cok yag tumyo o yuzden cekincem varda buna deger gibi
Unfortunate knk cok negatif deneyimin yoktur inşama 12 olunca plaklarım kapandı ben 14 yaşımda düştüm şuan 20 yaşımdayım o yağı düşünce plaklarım kapandı hala 153 cm mim ben yağ kesmek yerine alırdım ben bide benim kardeşim 195cm oldu ama obezdi sonra kesti yağı kaslı oldu
yok kanka ama ben olmasam girmem plaklarım kapanır diye şimdi plaklarım yeniden açılsın diye çekicle tık tık ritimli vuruyom plak açılsın diyeUnfortunate knk cok negatif deneyimin yoktur inş
Ben eriskinim sknti yokyok kanka ama ben olmasam girmem plaklarım kapanır diye şimdi plaklarım yeniden açılsın diye çekicle tık tık ritimli vuruyom plak açılsın diye
büyüyünce asla plaklar kapanmaz büyüynce hgh üretimi durduğu için uzayamaz insanBen eriskinim sknti yok
Thread var mi?büyüyünce asla plaklar kapanmaz büyüynce hgh üretimi durduğu için uzayamaz insan
kuranda yazıyo olm kuran açıp okumuyonmu sen okumaya başlayınca plaklarım 2 hafta açıldı sonra kapandıThread var mi?
Thread var mi?
Lavuk ağır trollüyo kanka