-

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel

-​

Last edited:
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Kayra139, Auchelius and 2 others
Bu sabah bir umut var içimde
Nasıl olsa geri gelirsin diye
Her şey yerli yerinde yine
Bu sabahların bir anlamı olmalı
1756561121864

• +1
Reactions: Kayra139, Auchelius, pashanimair and 1 other person

-​

Kanka bu studylerin tamamini nasi okucam aq para istiyo cogu

• +1
Reactions: pashanimair
Kanka bu studylerin tamamini nasi okucam aq para istiyo cogu
pubmede anahtar kelime yaz oku iste amk paralılara yapcak bise yok başka sitelerde rotla bulursun belki

• +1
Reactions: pashanimair and auitistsurvior
ilaclarla yuz kemiklerinin gelismesi cope degil hatta drastik degisimler var

pth gh analogları ve e2 supression ile boy uzatma cope mu deiglmi bilmiyorum arastırmadım ama yuz kemik gelistirme %100 cope degil

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair and Resistance.

pth gh analogları ve e2 supression ile boy uzatma cope mu deiglmi bilmiyorum arastırmadım ama yuz kemik gelistirme %100 cope degil
ney

• +1
Reactions: pashanimair

Yüzün özellikle hangi kısımları gelişiyor peki ve hangi yaş aralığı için?

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and auitistsurvior
Yüzün özellikle hangi kısımları gelişiyor peki ve hangi yaş aralığı için?
bi thread atabilirim ama simdi degil yarın falan yada bu gece

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and Resistance.
buarada 'gatekept' compoundlarıo bulmak istiyosanız

search bara gidin

'stemcell heightmaxxing' tarzi keywordları aratın

bi guide var ben suan bookmarklerde gezip linkini aramıycam uzun uzun search bara tıklayınca cıkıyor direk

orda adam bi link veriyor kok hucreleri siparis etmek icin

o satma sitesine girin

allahın unuıttugu butun pedler alın orda

• +1
Reactions: Auchelius
buarada 'gatekept' compoundlarıo bulmak istiyosanız

search bara gidin

'stemcell heightmaxxing' tarzi keywordları aratın

bi guide var ben suan bookmarklerde gezip linkini aramıycam uzun uzun search bara tıklayınca cıkıyor direk

orda adam bi link veriyor kok hucreleri siparis etmek icin

o satma sitesine girin

allahın unuıttugu butun pedler alın orda
Cikmiyo kanja ole bisey stemcell yazdim baktim cikmadi dedigini yazincada 2 post cikiyo

JSHSHDHDHDHSHSHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA AQ BUDA NASI GATEKEEPMIS
Screenshot 20250831 100303 ChatGPT

• JFL
Reactions: Zodiac
JSHSHDHDHDHSHSHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA AQ BUDA NASI GATEKEEPMISView attachment 4069148
ne anlatıyon amk pubmed zaten bedava makale okuyabileceğin bir yer ve attığım linkler hep pubmed linki daha fazlasına ihtiyaç olduğunu düşünsem sciden alır buraya atardım aptal aptal konusup duruyonuz sonra gatekeep diye aglıyonuz her seyi gptye sor kanka free research yazınca sci tak diye çıkıyor zaten ama götün onu bile yazmaya yetmediği için gelip nereden okuyabilirim diye yazıyorsun iki dakika read free research yazsan göreceksin

ne anlatıyon amk pubmed zaten bedava makale okuyabileceğin bir yer ve attığım linkler hep pubmed linki daha fazlasına ihtiyaç olduğunu düşünsem sciden alır buraya atardım aptal aptal konusup duruyonuz sonra gatekeep diye aglıyonuz her seyi gptye sor kanka free research yazınca sci tak diye çıkıyor zaten ama götün onu bile yazmaya yetmediği için gelip nereden okuyabilirim diye yazıyorsun iki dakika read free research yazsan göreceksin
ayrıca başka sitelerde rotla bulursun demişim zaten ama adam gelip siteyi atana kadar öyle bir şey yapmış gibi durmuyorsun hiç :)

Attigin link parali full text icin yonlendirdigi site subscription istiyo haklisin kanka buraya yazmak daha isime geldi ama niye direk soylemek yerine benim baska sitelerde rotlamami niye soyluyon aq sanki o kadar onemli bisey hemen ascendlicem ogrenirsem aq

çene 20ye kadar gelişiyor. diğerleri 15de bitiyor

• +1
haklisin kanka buraya yazmak daha isime geldi ama niye direk soylemek yerine benim baska sitelerde rotlamami niye soyluyon aq
araştırma için motive ediyom knk

• +1
çene 20ye kadar gelişiyor. diğerleri 15de bitiyor
değişkenlik gösterir benim bildiğim hepsinde dikey 17 kalınlık 20ye kadar hızlıca artabiliyor sonrası yavaşlıyor her şey

• +1
Reactions: Auchelius and Dathomirian Zabrak
Niye gatekeepliyonoc

• +1
  • Love it
Reactions: Charm0, ZerefDragnee1l, Auchelius and 2 others

hg kral

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and auitistsurvior

bu sitelerde milletin bahsetti o 'gatekept' forumda adı gecmeyen compoundlar vb var girin + satılıyor ordaki tum compoundları biyere arsivleryin ai lara atıp studyleri alın arastırın ne degişldir nedir falan fistan alın iste en gatekept budur ('gatekept diyo millette search barda 5 dakka gezerek buldum jfl bu forumda ne diyosanız water onceden denmisdir hicbisey gatekeeplenmez 30 dakkadan fazla surmuyor yani)

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and Resistance.

sunlarıda buldum unutmusumda bakmadım icine siz bakın

• +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
med chem express burdaki bazı kullanıclar kullandı legit + en iyi urun alabileceginiz + en iyi research yeri olabilir hersey yani HERSEY var gidin medchem express kullanın fakat urun almak zor gibi fraud yapmanız lazım yasal izin vb burdan arastırma yapıp urunu baska sitelerden alabilirsiniz

• +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide