16 183 60kg yardım

kularbim

kularbim

Iron
Agalar ben 16 yaşındayım 183 boy ve 60 kiloyum aw. Testestorona başlıyımmı. Başlama isteğim kilo alıp estetik kaslı olmak. Bide olursa bonemass yüzde falan. Ne almalıyım bu istekler için. Bide sivilce falanda pek istemiyorum

• +1
Reactions: balve
Agalar ben 16 yaşındayım 183 boy ve 60 kiloyum aw. Testestorona başlıyımmı. Başlama isteğim kilo alıp estetik kaslı olmak. Bide olursa bonemass yüzde falan. Ne almalıyım bu istekler için. Bide sivilce falanda pek istemiyorum
kanka burda alacagin bilgilerle kue yaparsan sikinin kalkmamasiyla kalirsin
o yuzden git adam akilli birine danis
burdakiler yablis bilgi vereceginden degil herkesin bunyesinin farkli calismasindan dolayi

• JFL
  • +1
Reactions: ArnoldShwarzeneggro, balve, maarda and 1 other person
kanka burda alacagin bilgilerle kue yaparsan sikinin kalkmamasiyla kalirsin
o yuzden git adam akilli birine danis
burdakiler yablis bilgi vereceginden degil herkesin bunyesinin farkli calismasindan dolayi
Tamamdır eywallah

• +1
Reactions: balve and blackpillruinedmyli
test = en boş roid. Ayrıca kalitelisini bulmak aşırı zor + pahalı. Gidip tr bodybuilding piyasasından alırsan hem büyüme plakları kapanır hem de bi sikime yaramaz sakal vs. dışı. Bonemass sivilce işi falan için git peptit al

• JFL
  • +1
  • Nerd
Reactions: balve, maarda, NoxInfernum and 3 others
test = en boş roid. Ayrıca kalitelisini bulmak aşırı zor + pahalı. Gidip tr bodybuilding piyasasından alırsan hem büyüme plakları kapanır hem de bi sikime yaramaz sakal vs. dışı. Bonemass sivilce işi falan için git peptit al
Plaklar kapansın onda sıkıntı yok. İstediğim tek şey bonemass ve kaslanmak. Peptidleride trde bulmak veya getirten güvenli yer bulmak çok zor

• +1
  • JFL
Reactions: balve and Topkra
Plaklar kapansın onda sıkıntı yok. İstediğim tek şey bonemass ve kaslanmak. Peptidleride trde bulmak veya getirten güvenli yer bulmak çok zor
abaloparatide teriparatide kullan bonemass için kullanacaksan source var bende yaz bana vereyim

• JFL
  • +1
Reactions: balve and maarda
Plaklarının kapanması neden senin için sıkıntı değil :lul:

• +1
Reactions: balve