D
DarkSoulHKF
Iron
16 yaşında ki görünümüzle 20li yaşlardaki görünümümüz farklı olacakmı olacaksa ne derece? Öyld büyük değişimler olma ihtimali varmı diye merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bi tık daha oturur yüzün adama benzersin çocuğa değil16 yaşında ki görünümüzle 20li yaşlardaki görünümümüz farklı olacakmı olacaksa ne derece? Öyld büyük değişimler olma ihtimali varmı diye merak ettim
Kişiden kişiye çok değişir bu16 yaşında ki görünümüzle 20li yaşlardaki görünümümüz farklı olacakmı olacaksa ne derece? Öyld büyük değişimler olma ihtimali varmı diye merak ettim
Şuan sakal filan yok çıkıyor dokununca hissediliyor ama daha çok tüy gibi siyahlık yok yüzdekişiden kişiye değişir, ama çoğunda ufak değişimler olur. en büyük değişim zigolar, çene ve alın biraz genişler belki burun. tabi androjenik bir geç ergenlik geçirirsen o da yoksa çok az değişim olur. benim 16 yaşındayken full sakallarım vardı mesela o yaşta belli oluyor çoğu şey
Bu hafta perşembe ortipediye randevi aldın geç ergenlik erken ergenlik plaklardan anlaşılırmıŞuan sakal filan yok çıkıyor dokununca hissediliyor ama daha çok tüy gibi siyahlık yok yüzde