🧠 kadınlarla nasıl flörtleşilir

neroem hocanin kaynaklari kendimi gelistirip foidlere daha iyi espri yapmak icin istemiyorum genel olarak acip okumak icin istiyorum.
orhan sen ne cakal adamsın

• JFL
Reactions: Tornoviaa
sen komedyen olmuyacaksın, karşındakide izleyici değil hocam.

aslında temel düzeyde karşı tarafı sıkmadan sohbet ilerletmek için bile çoğu insanın teknik bilmesi gerek, içgüdüsel olarak başaramıyorlar tıkanıyorlar konuşma sırasında, her insanda bu yetenek doğal olarak yok

birkaç teknik bile tıkanmalarını önleyebilir
komedyen olmak için yüzlercesini bilmek gerekir, buna bence de gerek yok kaldı ki olamazlar da zaten öyle kolay değil

bu forumdaki insanlar kendilerini yetersiz gördükleri için burdalar,

tekniklerin hepsini atmaya gerek yok evet ancak birkaç tane bilmeleri yeterli ve gerekli, benim sana olan eleştirim uygulanabilir bir teknik paylaşmadan sadece "esprili olun" minvalinde konuyu dar tutmandı. adamlar esprili olamıyor zaten sorun orda

etkileyeceği insanların da seviyesi farklıdır.
notları daha kısa ve öz tutmak, yada basitleştirilmiş guide ile ayrıntılı guide farklı şekilde yapmak mantıklı fikir, katılıyorum ama insanlar malsa bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok, sofistike insanları da görmezden gelemeyiz her şeyi yüzeysel tutamayız bence, onların potansiyelinin çok altında kalıyor yoksa forum, şuan bile forumda ileri düzey guide yazan birkaç adam var bunlar foruma değer katıyor

Last edited:
notları daha kısa ve öz tutmak, yada basitleştirilmiş guide ile ayrıntılı guide farklı şekilde yapmak mantıklı fikir, katılıyorum ama insanlar malsa bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok, sofistike insanları da görmezden gelemeyiz her şeyi yüzeysel tutamayız bence, onların potansiyelinin çok altında kalıyor yoksa forum, şuan bile forumda ileri düzey guide yazan birkaç adam var bunlar foruma değer katıyor
anlıyorum,

benim sana olan eleştirim uygulanabilir bir teknik paylaşmadan sadece "espirili olun" minvalinde konuyu dar tutmandı
katılmıyorum, konuyu dar tutma sebebim vardı, belirttiğim gibi.
nsan piskolojisini anlamak lazım hocam, benim guide'mi yüzeysel olarak anlatmamın sebebi de bu, ben kitleye hitap etmeye çalışıyorum.
ben onlara ne yapmaları gerektiğini başlıklar halinde veriyorum ki onlar tecrübeyle kendilerini o alanda ihtiyaçları olan kadar geliştirsinler.

konuşmayı tıkanmadan devam ettirmek ve aranızdaki ilişkiyi devamli sürdürebilmek için teknik bilmek yerine deneyimlenin içgüdüsel konuşması iyi olan insanların iyi olma sebebi budur kimseye anadan doğma pualık yüklenmiyor deneyimleneceksin kardeş deneyimlenmenn en iyi yoluda iyi gözükmek ve nt olmaktır bu ikisinde master yapın

• +1
Reactions: sokrat3s
Sürekli teorik bilgilere takılıp sabah akşam sorup soruşturmak yerine hayat akışına girin

Eğer beyniniz ambazlıktan bulanmış ve analiz yeteneğini kaybetmiş bir beyin değilse emin olun çok daha fazla şeyi çok kısa sürede öğreneceksiniz

Hata yapın -> Neden hata yaptığınızı araştırın -> Öğrendiğiniz bilgileri cebinize atıp gerçek hayat akışında kalmaya devam edin

Last edited:
  • +1
  • Love it
Reactions: Ashoimex and sokrat3s
Sürekli teorik bilgilere takılıp sabah akşam sorup soruşturmak yerine hayat akışına girin

Eğer beyniniz ambazlıktan bulanmış ve analiz yeteneğini kaybetmiş bir beyin değilse emin olun çok daha fazla şeyi çok kısa sürede öğreneceksiniz

Hata yapın -> Neden hata yaptığınızı araştırın -> Öğrendiğiniz bilgileri cebinize atıp gerçek hayat akışında kalmaya devam edin
ultra bile high iq oldu bazı forum üyeleri hala low iq aq