maarda
Kraken
orhan sen ne cakal adamsınneroem hocanin kaynaklari kendimi gelistirip foidlere daha iyi espri yapmak icin istemiyorum genel olarak acip okumak icin istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
orhan sen ne cakal adamsınneroem hocanin kaynaklari kendimi gelistirip foidlere daha iyi espri yapmak icin istemiyorum genel olarak acip okumak icin istiyorum.
sen komedyen olmuyacaksın, karşındakide izleyici değil hocam.
bu forumdaki insanlar kendilerini yetersiz gördükleri için burdalar,
notları daha kısa ve öz tutmak, yada basitleştirilmiş guide ile ayrıntılı guide farklı şekilde yapmak mantıklı fikir, katılıyorum ama insanlar malsa bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok, sofistike insanları da görmezden gelemeyiz her şeyi yüzeysel tutamayız bence, onların potansiyelinin çok altında kalıyor yoksa forum, şuan bile forumda ileri düzey guide yazan birkaç adam var bunlar foruma değer katıyoretkileyeceği insanların da seviyesi farklıdır.
anlıyorum,notları daha kısa ve öz tutmak, yada basitleştirilmiş guide ile ayrıntılı guide farklı şekilde yapmak mantıklı fikir, katılıyorum ama insanlar malsa bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok, sofistike insanları da görmezden gelemeyiz her şeyi yüzeysel tutamayız bence, onların potansiyelinin çok altında kalıyor yoksa forum, şuan bile forumda ileri düzey guide yazan birkaç adam var bunlar foruma değer katıyor
katılmıyorum, konuyu dar tutma sebebim vardı, belirttiğim gibi.benim sana olan eleştirim uygulanabilir bir teknik paylaşmadan sadece "espirili olun" minvalinde konuyu dar tutmandı
nsan piskolojisini anlamak lazım hocam, benim guide'mi yüzeysel olarak anlatmamın sebebi de bu, ben kitleye hitap etmeye çalışıyorum.
ben onlara ne yapmaları gerektiğini başlıklar halinde veriyorum ki onlar tecrübeyle kendilerini o alanda ihtiyaçları olan kadar geliştirsinler.
damla damla damlarsinorhan sen ne cakal adamsın
ultra bile high iq oldu bazı forum üyeleri hala low iq aqSürekli teorik bilgilere takılıp sabah akşam sorup soruşturmak yerine hayat akışına girin
Eğer beyniniz ambazlıktan bulanmış ve analiz yeteneğini kaybetmiş bir beyin değilse emin olun çok daha fazla şeyi çok kısa sürede öğreneceksiniz
Hata yapın -> Neden hata yaptığınızı araştırın -> Öğrendiğiniz bilgileri cebinize atıp gerçek hayat akışında kalmaya devam edin
Hocası iyidir belkiultra bile high iq oldu bazı forum üyeleri hala low iq aq
şşHocası iyidir belki![]()