booblover45
Iron
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
arkandayımtitle
boy plağın açık mı peki ergenliğe umarım geç girmişsindirtitle
açıktir inşallah ve htnyimboy plağın açık mı peki ergenliğe umarım geç girmişsindir
teşşekülerarkandayım
htn isen ve boy plağın açık ise aromasin ve gh/hgh kullan bence eğer kapalı isede ll olman gerekiyor bunun içinde @MogEater ın threadlerine göz gezdiraçıktir inşallah ve htnyim
okhtn isen ve boy plağın açık ise aromasin ve gh/hgh kullan bence eğer kapalı isede ll olman gerekiyor bunun içinde @MogEater ın threadlerine göz gezdir
Nike airforce+lift go fuck mtbtitle
mtb ne mid tier beta mıNike airforce+lift go fuck mtb
adam htn'yim mi diyor la aq atma yüzünü kimseyeyuzunu atsana pmdem nasıl htnsin
ben geç ergenliğe girdim maalesef11. sınıfın basında 170dim şuan 177-178 falanım geç ergenliğe de girmedim tamamen şans
İlk işin 800 tl bulup eczaneden aromasin almak olsun kanka,sonra da git plaklarına baktır
pm nerdeyuzunu atsana pmdem nasıl htnsin
olm abartıyon nolcak merak ettim kimseyi doxxlamakla uğraşmam amkadam htn'yim mi diyor la aq atma yüzünü kimseye
tamam uzama şansın daha fazla amk niye maalesef diyonben geç ergenliğe girdim maalesef
yazdım sanapm nerde
nicetamam uzama şansın daha fazla amk niye maalesef diyon
attımyazdım sana
sana özgü birşey yok kanka öyle değil genel olarak kimse atmasına gerek yok dedimolm abartıyon nolcak merak ettim kimseyi doxxlamakla uğraşmam amk
niye ilk aromasin alıyo11. sınıfın basında 170dim şuan 177-178 falanım geç ergenliğe de girmedim tamamen şans
İlk işin 800 tl bulup eczaneden aromasin almak olsun kanka,sonra da git plaklarına baktır
yalan amk20 yaşında 1.90 olacaksın büyük ihtimalle çünkü bu yaşlarda bu boylarda insanlar bir anda boy atıyor çok uzuyorlar
htnsen foto atsana knk pmden doxlamam zaten htnsin doxlasam nolur doxlamasam nolur her türlü iyisindiraçıktir inşallah ve htnyim
senin uzamadıysa biz napak kardeş yalan mı oluyor ?yalan amk
"htnyim knk"açıktir inşallah ve htnyim
gec ergenlik nasil anlaşılır la11. sınıfın basında 170dim şuan 177-178 falanım geç ergenliğe de girmedim tamamen şans
kaç yaşında 31 çekmeye başladıngec ergenlik nasil anlaşılır la
femboy olsana la ben sikerim senititle
normal davranıyo bana ama hiç yakışıklı diyen olmadı genellikle yaşlılar diyo hemşire demişti bi kere 25 yaşındaydıyuzun htn ise bide cok agır mental olarak ozurlu falan degilsen over degil
htn isen over olması icin 164 ten kısa olmak lazım
bide bu tarz ratinglere falan gerek yok gercek ratingi dısarı cıkınca toplum sana nasıl davranıyorsa goruyorusun
hemsireler memurlar calısanlar falan sempatik olmak icin hep dernormal davranıyo bana ama hiç yakışıklı diyen olmadı genellikle yaşlılar diyo hemşire demişti bi kere 25 yaşındaydı
çekicilik farklı şey degilmi amkhemsireler memurlar calısanlar falan sempatik olmak icin hep der
biri sempatik olmak icin yakısıklı dıyorsa hep anlasılıyo zaten zor degil
sevgili falan hic yapamıyosan yeterince cekici degilsindir
boyle ratinglere falan gerek yok cok
cekicilik insanlar senin boyunu tipini falan ne kadar begeniyorsa o isteçekicilik farklı şey degilmi amk
onla alakası yokkaç yaşında 31 çekmeye başladın
nasıl yokonla alakası yok
ne zaman sperm çıkıyosa o zaman giriyosunnasıl yok![]()
aynı şey amkne zaman sperm çıkıyosa o zaman giriyosun
ya yarrak aynı şey siz mastürbasyonu kaç yaşınızda keşfettiniz olmaynı şey amk
ben 5 ve 7 yaslarımda banyoda falan oynuyodum iyi hissettiriyo diyheya yarrak aynı şey siz mastürbasyonu kaç yaşınızda keşfettiniz olm
femboy olsana la ben sikerim seni
boyum kısa olsa bile yapıcak bişey yok onu düzeltemem ama spora giderek en azından vücüt yağımı 15 den 8-10 a indirebilirim"htnyim knk"
View attachment 3939172
Bu arada sansin varken büyüme hormonu bas 16da en az 180 degilsen uzun olmayacaksin
Düzeltebilirsin iste hormonlarlaboyum kısa olsa bile yapıcak bişey yok onu düzeltemem ama spora giderek en azından vücüt yağımı 15 den 8-10 a indirebilirim![]()
the cope godyaş 13 boy 1.87
krdeşim belki gerçek adam 3 metre olacakthe cope god
Hastalıklı haberi yokyaş 13 boy 1.87