17 den sonra küre girince browridge gelişip kaşları bi tok daha lowset, supraları daha iyi yapar mı?

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
Vücut için girmeyi düşünüyorum normalde ama ekstra olarak ilaca farklı reaksiyon verir herkes nası reaksiyon vericeğimi falan az cok anlama yontemı var mı dimo artsın ve browda gelişir belki + 17 den sonra gelişir mi

• +1
  • Hmm...
Reactions: nsk4ll and -BayHarbourButcher
Speak English.

• JFL
Reactions: maarda and -BayHarbourButcher
Vücut için girmeyi düşünüyorum normalde ama ekstra olarak ilaca farklı reaksiyon verir herkes nası reaksiyon vericeğimi falan az cok anlama yontemı var mı dimo artsın ve browda gelişir belki + 17 den sonra gelişir mi
demofizm gelişiyor browridge de gelişiyor herhalde

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
bildigim kadariyla kesin olmaz denemez ama dogal halinle olmuyorsa bu sekilde olma ihtimali de zor (en azindan bildigim kadari ile)

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
dimo artar ama genetik

Speak English.
1766508116666

Ekran grnts 2025 12 17 001413

• +1
Reactions: Bradcooper, senualF and Auchelius

Users who are viewing this thread

Back