Digg
Iron
17 olmama az kaldı ggs galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne hafif altındasın olmyani belli olmuyor geç uzama gibi bi durumda var yinede büyük ihtimal over, teknik olarak ülkenin ortalama boyunun hafif altısın çok sıkıntı yaşamazsın heralde
google istatistiklerini siktir et. çık dışarı yaşıtlarının yanında dur görürsün o zaman hafif mi değil mikanka dışarıda gördüğüm çoğunluk 170-175 hep 180 falan nadir 190 falan zaten hiç görmüyorumne hafif altındasın olmgoogle istatistiklerini siktir et. çık dışarı yaşıtlarının yanında dur görürsün o zaman hafif mi değil mi
amk tekirdağında herkes 180 yakanka dışarıda gördüğüm çoğunluk 170-175 hep 180 falan nadir 190 falan zaten hiç görmüyorum
ozaman over kanka benim burda kısa milletamk tekirdağında herkes 180 ya
16dan beri oylryim reis umudu kes17 olmama az kaldı ggs galiba
ben bu senenin başında 3 cm uzadım aslında da işte yine 5 aydır filan hiç bir şey yok kesicem umudu16dan beri oylryim reis umudu kes
bitti kankaben bu senenin başında 3 cm uzadım aslında da işte yine 5 aydır filan hiç bir şey yok kesicem umudu
3 cm heightbooster al17 olmama az kaldı ggs galiba
zaten var 174 fraudlıyorum dışarda3 cm heightbooster al
şunu ikide bir hırt diye okuyorum amkhrt başla
fashionmaxx ile belki biraz daha uzun gozukebilirsin vucud yap mtn üstü yüzün varsa over degil bence tom holland mesela17 olmama az kaldı ggs galiba
harbiden 1 80 halimle bile çoğu kişiyi geçiom sokakta gördügümkanka dışarıda gördüğüm çoğunluk 170-175 hep 180 falan nadir 190 falan zaten hiç görmüyorum
over intihar et17 olmama az kaldı ggs galiba
kanka abartıyolar amk geçen çarşıya çıktım bilerek şu boy muhabbetleri yüzünden gelen geçen herkesin boyuna baktım herkes 170-175 180 aşırı nadir zaten 190 yok gibi birşey 170 iyi bir boy değil evet ama benve hayat bitti seviyesindede değil trdeharbiden 1 80 halimle bile çoğu kişiyi geçiom sokakta gördügüm
nerde yaşıyon senkanka abartıyolar amk geçen çarşıya çıktım bilerek şu boy muhabbetleri yüzünden gelen geçen herkesin boyuna baktım herkes 170-175 180 aşırı nadir zaten 190 yok gibi birşey 170 iyi bir boy değil evet ama benve hayat bitti seviyesindede değil trde
senin orda kaç boylarnerde yaşıyon sen
marmaranerde yaşıyon sen
sana şöyle söyliyim benim okudugm sınıfta 9 erkek var onlardan 6sı 180 veya üstü biri 175 ben ve 1 adamda 170 bandında iştesenin orda kaç boylar
valla o ortamda kısa kalmışsında hayat sikmez 172 felan olmak ayrıca daha uzama ihtimalin bile var. klişe olacak ama low inhib olunca allah çarpsın hayat aşırı kolaylaşıyor bell bir sınırın üzerindeysen. boyun bahsettiğim sınırın üzerinde tipini bilmem amasana şöyle söyliyim benim okudugm sınıfta 9 erkek var onlardan 6sı 180 veya üstü biri 175 ben ve 1 adamda 170 bandında işte
Amunakoyum sikicem bende niye gördüğüm her 10 erkekten biri benden 2 3 cm uzun oluyo illa amkkanka dışarıda gördüğüm çoğunluk 170-175 hep 180 falan nadir 190 falan zaten hiç görmüyorum
amk sen kocaman bi adam değil misin nasıl senden uzun oluyor okadar kişi imkansız aqAmunakoyum sikicem bende niye gördüğüm her 10 erkekten biri benden 2 3 cm uzun oluyo illa amk
Kanka 191imde amk metrosunda 10-15 kişiden bi erkek illa beni geçiyoramk sen kocaman bi adam değil misin