173 -> 180+ fraudlamamı sağlayan height taktiği.

Aven

Aven

I looksmax, therefore I am.
Merhaba amınakoduklarım. Forumda çok fazla manlet 14 yaşcel olduğu için size bugün height guide veriyorum.

1- Ayakkabı
Height fraud işinde en önemli olay ayakkabı zaten. 2-4 cm tabanı olan ayakkabılar bulursanız fena işe yarar tek başına bile. İsterseniz bot giyip 5+ cm fraudlayabilirsiniz ama pek önermem rahat olmuyor genelde. Ben bundan giyiyorum neredeyse 3cm sağlıyor.
1000015627

2- Liftler
Forumdaki greyler maalesef lift işini abartıp aptal gibi expose yiyor. Liftin amacı zaten çok boy göstermesi değil ucundan 1-2cm katmasıdır. 2 cm içinde lifte paraya vermeye gerek olduğunu sanmıyorum o yüzden gidip ayakkabıya sizi rahatsız etmeyecek bi tabanlık koyarak rahatlıkla fraudlayabilirsiniz.

3- Saç ve Postür
Saçınızı harbi diyorum biraz uzatmanızı öneririm. Çok fazla height boost vermese de yine <1cm artırıyor. Postür işine gelirsek de hazır ola geçmediyseniz pek kasıntı görünmezsiniz o da <1cm verir. 3. maddeden toplamda 1cm karınız var.

4- Sözlü Fraud
İşin en önemli kısımlarından biri de sözlü fraud çünkü yanlış yapan çok var. Bu 4. madde zaten tanıdıklara yapılmaz. Instadan tanıştığın foide 1-2cm söyler geçersin.

Sonuç: Eğer dediklerimin tamamını doğru yaparsanız neredeyse 8 santim fraudlayabilirsiniz. Ben bunları yaparak 5'8 -> ~6'1 fraudluyordum.

Ekstra Öneri: Eğer bu işi ciddi yapacaksanız (5+cm) gym ve kıyafet seçiminize dikkat etmenizi öneriyorum. Çünkü eğer uzun bi botda frame'niz küçük durursa veya giydiğiniz pantolon bacaklarınızı kısa gösterirse komik durur ve muhtemelen expose yersiniz.

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Rol, Resistance. and 3 others
165celleri taglıyorum bilgilenin
@senualF @IlI @pashanimair @Serialsuicide @Resistance.

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: pashanimair, Kayra139, Resistance. and 3 others
maasai kabile zıplayışı yap hepsinden daha etkili aq manlet cope bunlar

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası and Aven
iyide olum sen ayakkabi giyiyosan adamlar da ayakkabi giyiyo yani 2-3cm silcen en az
4+ üstü tabanı olan ayakkabılar da asırı cirkin,tek care lift oda ayağını sikebilir kisiye göre değişiyo

• +1
Reactions: fury31, Resistance., Deleted member 277275 and 1 other person
165celleri taglıyorum bilgilenin
@senualF @IlI @pashanimair @Serialsuicide @Resistance.
ben senden uzunum amcık :lul:

• WTF
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275 and Aven
1000004871

• JFL
  • +1
Reactions: psikozbagimlisi, Deleted member 307488, fury31 and 3 others
iyide olum sen ayakkabi giyiyosan adamlar da ayakkabi giyiyo yani 2-3cm silcen en az
4+ üstü tabanı olan ayakkabılar da asırı cirkin,tek care lift oda ayağını sikebilir kisiye göre değişiyo
bershkadan ayakkabı aldım 75-78 arası boyumu 80e fraudluyom

• +1
  • JFL
Reactions: fury31, Deleted member 277275 and Aven
  • +1
  • JFL
Reactions: fury31, Resistance. and Deleted member 277275
sen 173 ten 180 fraudluyosan ben 183 ten 190 fraudlasam belli olurmu la

• JFL
Reactions: Aven
Linkini at amg
usendım fızık calısıyom suan spor ayakkabılara bak 2k verdim die hatırlıyom airforceye benziyo tabanı 5-6 cm flndır heralde (normie footweardan 3-4 cm uzun)

• +1
Reactions: Deleted member 277275
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 277275 and Aven
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 277275
Yav yarram sen zaten uzunsun sal sikme dating marketi
lmtnyim yarram nereyi sikiyom yüzüm bazlama gibi bari boydan kurtarak

• +1
Reactions: Deleted member 307488
Okuldaki fizikçi kesin bunu yapıyor 168 filandı kafamı eğip konuşurdum şimdi 173 gibi bir şey ayıp olmasın diye laf etmiyom

• JFL
Reactions: Deleted member 307488, Aven, Deleted member 251512 and 4 others

Attachments

• 1768236899285.png
    1768236899285.png
    28.6 KB · Views: 0
  • So Sad
  • +1
Reactions: Aven and Deleted member 277275
Okuldaki fizikçi kesin bunu yapıyor 168 filandı kafamı eğip konuşurdum şimdi 173 gibi bir şey ayıp olmasın diye laf etmiyom
adam uzamış knk copelamayı bırak

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Orcairis
yok kanka belli olmaz
olum dışarda herkes ayakkabıda zaten maardanın dediği gibi 3 4 cm kes sadece insole giycem

Şundan yani

Attachments

• images (42).jpeg
    images (42).jpeg
    6.9 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, szenn, Deleted member 251512 and 5 others
yok kanka belli olmaz
1000015630

190 çok abartı amk zaten. 170-180 arasındaki farkı gym ile kapatırsın ama

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Rol
Merhaba amınakoduklarım. Forumda çok fazla manlet 14 yaşcel olduğu için size bugün height guide veriyorum.

1- Ayakkabı
Height fraud işinde en önemli olay ayakkabı zaten. 2-4 cm tabanı olan ayakkabılar bulursanız fena işe yarar tek başına bile. İsterseniz bot giyip 5+ cm fraudlayabilirsiniz ama pek önermem rahat olmuyor genelde. Ben bundan giyiyorum neredeyse 3cm sağlıyor.
View attachment 4532189

2- Liftler
Forumdaki greyler maalesef lift işini abartıp aptal gibi expose yiyor. Liftin amacı zaten çok boy göstermesi değil ucundan 1-2cm katmasıdır. 2 cm içinde lifte paraya vermeye gerek olduğunu sanmıyorum o yüzden gidip ayakkabıya sizi rahatsız etmeyecek bi tabanlık koyarak rahatlıkla fraudlayabilirsiniz.

3- Saç ve Postür
Saçınızı harbi diyorum biraz uzatmanızı öneririm. Çok fazla height boost vermese de yine <1cm artırıyor. Postür işine gelirsek de hazır ola geçmediyseniz pek kasıntı görünmezsiniz o da <1cm verir. 3. maddeden toplamda 1cm karınız var.

4- Sözlü Fraud
İşin en önemli kısımlarından biri de sözlü fraud çünkü yanlış yapan çok var. Bu 4. madde zaten tanıdıklara yapılmaz. Instadan tanıştığın foide 1-2cm söyler geçersin.

Sonuç: Eğer dediklerimin tamamını doğru yaparsanız neredeyse 8 santim fraudlayabilirsiniz. Ben bunları yaparak 5'8 -> ~6'1 fraudluyordum.

Ekstra Öneri: Eğer bu işi ciddi yapacaksanız (5+cm) gym ve kıyafet seçiminize dikkat etmenizi öneriyorum. Çünkü eğer uzun bi botda frame'niz küçük durursa veya giydiğiniz pantolon bacaklarınızı kısa gösterirse komik durur ve muhtemelen expose yersiniz.
aşkım neden ayakkabılarını çıkartmıyosun

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 251512, Aven and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, szenn, Trenmaxx1 and 1 other person
Ayakkabı linki atabilir misiniz beyler

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Orcairis
bershkadan ayakkabı aldım 75-78 arası boyumu 80e fraudluyom
burjuvaziler bu forumdan ayrılmayacak