173 mltn olmaktan bıktım

Kaltakkıran

Kaltakkıran

so over
finasterid kullanıyom ona rağmen saç dökülüyor saç kalmadı boy kısa çok büyük flawlar var yemin ediyom boşa yaşıyom amk ama bu burada bitmedi şu 3-4 ayda hayatı daha yaşanılabilir hale getiricem ekte de güncel pasaport fotom var

Attachments

• WhatsApp Image 2026-05-12 at 12.10.12 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2026-05-12 at 12.10.12 PM.jpeg
    109.6 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Kayra139 and OversallSülo
ghk cu aldım ondan sonra postur ve asimetriyi düzelticem zaten başka hardmax dışı yapabilceğim çok bir şey yok varsa şunu yap dediğiniz şeyler söyleyin

• +1
Reactions: stacyworshipper, Kayra139 and OversallSülo
Ne kadar finasterid kullanıyorsun güncel?

Burnun için softmax yapabilirsin biraz incelir uğraşamam diyorsan devletde yada özelde Rhino ol gitsin

+ softmax olarak latisse kullanabilirsin göz bölgen zaten fena değil

Bide abartı olmicak şekilde height booster tak 3.5 cm felan rahat slaylersin

Ne kadar finasterid kullanıyorsun güncel?

Burnun için softmax yapabilirsin biraz incelir uğraşamam diyorsan devletde yada özelde Rhino ol gitsin

+ softmax olarak latisse kullanabilirsin göz bölgen zaten fena değil

Bide abartı olmicak şekilde height booster tak 3.5 cm felan rahat slaylersin
latisse baktımda trde yokmus 1.25mg kullanıyom işte proscarı 4 e bölüyom

Last edited:
  • Hmm...
Reactions: kullancı1998572619
bu adam m ltn ise ben sub3'yim herhalde

• +1
  • So Sad
Reactions: OversallSülo and veneficus
fin boktan bi ilac dut gec ne kadardır kullandığına gçre shedding phasedesindir.

Ben dutta shedding yaşamadım (tam 6 ay oldu başlayalı)

Saçlarını hafif uzat, yanaklar için biraz yağ oranı düşür bide gymcelleyip düzgün bi vücut yaparsan tr de baya iyi smv ye sahip olursun bence.

Eli yüzü temiz yakışıklı bi çocuksun olm hatta forumda yüzünü gördüğüm neredeyse herkesten iyi

edit: başlığı şimdi gördüm milletin hayır mltn değilsin demesini isteyerek mi yazıyosun bilmiyorum (çoğu kişi bu densin diye underrate atıyo)
ama mltn değilsin

• +1
  • JFL
Reactions: OversallSülo, Serialsuicide and kullancı1998572619
Eli yüzü temiz yakışıklı bi çocuksun olm hatta forumda yüzünü gördüğüm neredeyse herkesten iyi
benim gözler şöyle olsun bidaha foruma gireni siksinler

• +1
Reactions: OversallSülo, Trenmaxx1, susisesi and 1 other person
finasterid kullanıyom ona rağmen saç dökülüyor saç kalmadı boy kısa çok büyük flawlar var yemin ediyom boşa yaşıyom amk ama bu burada bitmedi şu 3-4 ayda hayatı daha yaşanılabilir hale getiricem ekte de güncel pasaport fotom var
“Mltn”🫩✌️ kardeşim gerçek mltn görmemiş tanışalım gör mltnyi

• +1
  • So Sad
Reactions: wolfteam, Topkra, OversallSülo and 1 other person
ltn değilsin la o kadar kendini gömme gayet yeterlisin normie life icin

• +1
Reactions: Topkra and OversallSülo
tipin de mmtn falan tek boy sıkıntı height boosterlarla 180 olursun hayat bitti

• JFL
Reactions: Topkra
fin boktan bi ilac dut gec ne kadardır kullandığına gçre shedding phasedesindir.

Ben dutta shedding yaşamadım (tam 6 ay oldu başlayalı)

Saçlarını hafif uzat, yanaklar için biraz yağ oranı düşür bide gymcelleyip düzgün bi vücut yaparsan tr de baya iyi smv ye sahip olursun bence.

edit: başlığı şimdi gördüm milletin hayır mltn değilsin demesini isteyerek mi yazıyosun bilmiyorum (çoğu kişi bu densin diye underrate atıyo)
ama mltn değilsin
yağ oranım çok düşük sayılır yüzde 12 felan ona rağmen malesef hem kemiksiz hemde genetik olarak yanaklı oldugum icin yanak daha fazla gitmiyo dut geçmeye korkuyom yan etkileri yüzünden finde sadece çok çıtır bi libido düşüşü yaşadım 3 ay oldu kullanmaya başlayalı fiziğim iyi ama şuana kadar sevgilim olmadı sayılır

• +1
Reactions: OversallSülo
yağ oranım çok düşük sayılır yüzde 12 felan ona rağmen malesef hem kemiksiz hemde genetik olarak yanaklı oldugum icin yanak daha fazla gitmiyo dut geçmeye korkuyom yan etkileri yüzünden finde sadece çok çıtır bi libido düşüşü yaşadım 3 ay oldu kullanmaya başlayalı fiziğim iyi ama şuana kadar sevgilim olmadı sayılır
Kanka kemiksiz falan degilsin daha beterlerini gordum ben ornek

173 mltn olamazsın dostum sub 175in max çıkabileceği üst sınır ltndir tabi boş beleş cherry picking yapmayacaksan kısa boylu erkekler aldatılmak ve yanlış kişilerin üremesinin neye mâl olduğunu açıkça gösteren ibret alınması gereken şeylerdir hem kızların hem erkeklerin alay konususun kimse seni siklemiyor paran yoksa zaten şaka malzemesine dönüyorsun dediklerin bile kimsenin umrunda değil izole bir hayat yaşamaya mahkumsun ve tek yapabileceğin şey bu dünyaya seni getirenlere cezasını çektirmek veya tamamen ortadan kaldırmak ama onu da zaten tamamen elindeki kendi kendine olma özgürlüğünü vererek yapabilirsin ki mapushanede de seni siklemezler sana bok muamelesi yaparlar yani bok gibi bir hayat kesinlikle zaten ondan intihar oranları her 2 cm ortalamadan azaldıkça %10 artıyor

• So Sad
Reactions: OversallSülo
173 mltn olamazsın dostum sub 175in max çıkabileceği üst sınır ltndir tabi boş beleş cherry picking yapmayacaksan kısa boylu erkekler aldatılmak ve yanlış kişilerin üremesinin neye mâl olduğunu açıkça gösteren ibret alınması gereken şeylerdir hem kızların hem erkeklerin alay konususun kimse seni siklemiyor paran yoksa zaten şaka malzemesine dönüyorsun dediklerin bile kimsenin umrunda değil izole bir hayat yaşamaya mahkumsun ve tek yapabileceğin şey bu dünyaya seni getirenlere cezasını çektirmek veya tamamen ortadan kaldırmak ama onu da zaten tamamen elindeki kendi kendine olma özgürlüğünü vererek yapabilirsin ki mapushanede de seni siklemezler sana bok muamelesi yaparlar yani bok gibi bir hayat kesinlikle zaten ondan intihar oranları her 2 cm ortalamadan azaldıkça %10 artıyor
bu kadar karamsar değilim ama genede ırkçılığa maruz kalmaktan bile daha kötü bir şey kısa boylu olmak diğer statlara abancam işte nabayım elimden okadar geliyo

bu kadar karamsar değilim ama genede ırkçılığa maruz kalmaktan bile daha kötü bir şey kısa boylu olmak diğer statlara abancam işte nabayım elimden okadar geliyo
bu kadar karamsar değilsen ya sikin uzundur ya da birileri seni seviyordur dost hayatta başarılar umarım bu cehennemde kendine bir yer bulabilirsin

• +1
Ll icin para biriktir +12 cm le 185 olursun

sub 175in max çıkabileceği üst sınır ltndir
RDT 20260531 123809589149599515227347

Ll icin para biriktir +12 cm le 185 olursun
kendini sonsuza dek yürüyememek için sakatla teorisi
belli bir yaşta travma yaşandıktan sonra isterseniz ortamdaki en uzun adam olun hiçbir işe yaramaz. Hasar çoktan oluşmuştur ve yaşayamadığınız o yılları hiçbir zaman geriye döndüremezsiniz.

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and velwetyy
belli bir yaşta travma yaşandıktan sonra isterseniz ortamdaki en uzun adam olun hiçbir işe yaramaz. Hasar çoktan oluşmuştur ve yaşayamadığınız o yılları hiçbir zaman geriye döndüremezsiniz.
Orasi oyle senden 10 yas kucuk birinin sana resmen cocuk muamelesi cekebilecegi, kizlarin seni kucumsemesi, ortamda saygi gorulmemen bunlari hepsi geri donulemez travmalar ama en azindan artik uzunum dusuncesiyle gecmise sunger cekip sifirdan baslayabilirsin

Sonsuza dek yuruyememe olayi her hasta icin gecerli degil dogru iyilesmeyle eskisi kadar iyi olmasa da atletik olabilirsin

Hem ll sonrasi iyi bir fizyoterapist tutamicaksan olmak mantiksiz zaten sadece kendini sakatlarsin

asla ll yapamayacağını bildiğin icin copeluyosun

• +1
Reactions: Futanari, Serialsuicide, velwetyy and 1 other person
over yarrak

• +1