177 boy hk

travisbickle

travisbickle

Bronze
bence gayet iyi boy

• +1
Reactions: Zodiac, TrustMeBro and Deleted member 100697
tebrikler

• +1
Reactions: Zodiac
İyi bir boy değil sadece ortalama sayılabilir ki artık ortalama 180 bile olabilir

• Hmm...
  • +1
Reactions: Zodiac and Kayra139
artık ortalama 180 bile olabilir
Bana göre bir tık abartı 1.80 ortalama olması çünkü 1.80'i ortalama olarak alırsan uzun olmaya başlamak 1.90 mı oluyor :forcedsmile: Dünya'nın yüzde kaçı 1.90 üstü

• +1
160 arkadaşlarım var olm tabiki iyi
160 bir erkek nasıl chadler toplumun en azınlığını oluşturuyorsa, 160 erkekte en dipteki azınlık seviyede denilebilir. Boy için bir baraj var 170 altına düşen birisi zengin değilse eğer toplumda yer edinmek ve kadın tavlamak aşırı zordur, bu kişilere asla siyah hap vermeyin meyilliyse intihar edebilir

• +1
  • So Sad
Reactions: Dwrk, Zodiac, Kayra139 and 1 other person
bence gayet iyi boy
tabanı 2cm af1 converse bot vs. ne varsa ayakkabı ve 5cm tabanlık giy karşılaştığın erkeklerin %90'ını heightmoglarsın

• +1
Loneliness has followed me my whole life. Everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man

• +1
Reactions: Zodiac, Dathomirian Zabrak and Kayra139
Hepsi yaşıtım veya benden büyük amk

Bana göre bir tık abartı 1.80 ortalama olması çünkü 1.80'i ortalama olarak alırsan uzun olmaya başlamak 1.90 mı oluyor :forcedsmile: Dünya'nın yüzde kaçı 1.90 üstü
bu forumda bile sadece ben ve tallooksmaxxer recai larpliyo gercekte 150

• JFL
Reactions: Kayra139
4 cm tabanlıkla ortalamanın bi tık üstünde hissediyom. Konum istanbul

• +1
Reactions: CopiumX
trdeki kızlar için 177 bile ideal 180 olarak kızlara fraudlayabilirsin ya da shoe lift takar geçersin ama özellikle yurtdışında 185 bile ortalama geçiyor :lul:

.

Last edited:
  • +1
Reactions: xlegend and TrustMeBro
185 üstü uzun oluyor zam geldi

• +1
Reactions: TrustMeBro and Kayra139
160 bir erkek nasıl chadler toplumun en azınlığını oluşturuyorsa, 160 erkekte en dipteki azınlık seviyede denilebilir. Boy için bir baraj var 170 altına düşen birisi zengin değilse eğer toplumda yer edinmek ve kadın tavlamak aşırı zordur, bu kişilere asla siyah hap vermeyin meyilliyse intihar edebilir
overdose blackpill ver sonra ikinci bir er olayı çıksın :feelsokman:

• +1
Reactions: Kayra139 and TrustMeBro
  • +1
177 gençler arasinda ortalamadir veya ortalamanin bir santim üzerinde, gayet normal bence.