travisbickle
Bronze
bence gayet iyi boy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
160 arkadaşlarım var olm tabiki iyibence gayet iyi boy
Olm coluk cocukla gezme160 arkadaşlarım var olm tabiki iyi
Hepsi yaşıtım veya benden büyük amkOlm coluk cocukla gezme
TR için iyibence gayet iyi boy
Bana göre bir tık abartı 1.80 ortalama olması çünkü 1.80'i ortalama olarak alırsan uzun olmaya başlamak 1.90 mı oluyorartık ortalama 180 bile olabilir
160 bir erkek nasıl chadler toplumun en azınlığını oluşturuyorsa, 160 erkekte en dipteki azınlık seviyede denilebilir. Boy için bir baraj var 170 altına düşen birisi zengin değilse eğer toplumda yer edinmek ve kadın tavlamak aşırı zordur, bu kişilere asla siyah hap vermeyin meyilliyse intihar edebilir160 arkadaşlarım var olm tabiki iyi
tabanı 2cm af1 converse bot vs. ne varsa ayakkabı ve 5cm tabanlık giy karşılaştığın erkeklerin %90'ını heightmoglarsınbence gayet iyi boy
Hepsi yaşıtım veya benden büyük amk
bu forumda bile sadece ben ve tallooksmaxxer recai larpliyo gercekte 150Bana göre bir tık abartı 1.80 ortalama olması çünkü 1.80'i ortalama olarak alırsan uzun olmaya başlamak 1.90 mı oluyorDünya'nın yüzde kaçı 1.90 üstü
o sırada 164ümdürbu forumda bile sadece ben ve tallooksmaxxer recai larpliyo gercekte 150
işin raconu arkadaşlarını senden kısa seçmenbence gayet iyi boy
mehbence gayet iyi boy
netherlandsdaysan belkitrdeki kızlar için 177 bile ideal 180 olarak kızlara fraudlayabilirsin ya da shoe lift takar geçersin ama özellikle yurtdışında 185 bile ortalama geçiyor![]()
o propaganda hollanda ve avrupanin tumunun boy ortalamasi 171meh
netherlandsdaysan belki
185 üstü uzun oluyor zam geldiBana göre bir tık abartı 1.80 ortalama olması çünkü 1.80'i ortalama olarak alırsan uzun olmaya başlamak 1.90 mı oluyorDünya'nın yüzde kaçı 1.90 üstü
overdose blackpill ver sonra ikinci bir er olayı çıksın160 bir erkek nasıl chadler toplumun en azınlığını oluşturuyorsa, 160 erkekte en dipteki azınlık seviyede denilebilir. Boy için bir baraj var 170 altına düşen birisi zengin değilse eğer toplumda yer edinmek ve kadın tavlamak aşırı zordur, bu kişilere asla siyah hap vermeyin meyilliyse intihar edebilir
Kırmızı araba teorisini duydun mu?overdose blackpill ver sonra ikinci bir er olayı çıksın![]()
anlatKırmızı araba teorisini duydun mu?
yok anlat
160 ım.Olm coluk cocukla gezme