177 üstü boyu olup boy konusunda özgüvensiz olanın ciddi psikolojik sorunları olabilir.

M

mdlt07

Iron
Güncel Türkiye genç boy ortalaması bu 177 civarı.
178 olsan fraud ile 180 i rahat geçen biriysen
Ne diye 185 diye ağlayıp duruyorsun
Tamam beğenen kadınları biraz az olacak ama 10 kadından en az 6 sına hitap edeceksin
2 si 185 üstüne taksa
Diper 2 sife 190 üstüne taksa yine çok fazla şans
170-174 htn değilse işi aşırı zor 10 kızdan 3 ü falan şans verir tamam
166 aşağısı isen game over okey
Ama 175 sonrası boydan sonra TİP,tarz ,çevre ve KAS oyun değiştirici olacaktır.

LL düşünen 167 boyundaki 1 kadınla cinsel 2 kadınlar öpüşme sevişme tarzı deneyimi olan biri olarak diyorum(frauding ile 173 boyla yaptım) yaş:21

• +1
Reactions: maarda, BaranPSL, Kayra139 and 4 others
ben 180cm yim(doktorda ölçüldüm) kısa hissediyorum

• +1
  • Hmm...
Reactions: StuntmanMike, Zodiac, Resistance. and 3 others
Bilimsel olarak uzun olmana rağmen kısa hissetmen sorun balon showda 173 adam 180 diyor karılara salak gibi inanıyorlar adama şans veriyor bi düşün
Sen orjinal olarak çekici geliyorsun yalansız sence seni istememeleri boydan dolayı mümkün mü?
Algıda seçicilik yapma uzunsun.
Bak 175 adam gelir frauding yapar 182 olur kısa olursun tabi sende frauding yap herkes yapıyor çünkü ne kadar uzun olduğunu anlayacaksın.
Ben mesela LL sonrası 181-182 için gizli topuk giyecem

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Serialsuicide, churmaxxed and 1 other person
Tamam beğenen kadınları biraz az olacak ama 10 kadından en az 6 sına hitap edeceksin
2 si 185 üstüne taksa

LL düşünen 167 boyundaki 1 kadınla cinsel 2 kadınlar öpüşme sevişme tarzı deneyimi olan biri olarak diyorum(frauding ile 173 boyla yaptım) yaş:21
Knk cope genç ortalaması min 185 ben 186yım ll olmayı düşünüyorum ki olması gereken de bu , 185 altıysan önce ll sonra diğer hardmaxler eğer 185 üstüysen de önce diğer şeyler sonrasında ll 190 üstüysen ve htnysen senin ananı sikeyim hayatı zehir zindan ediyorsunuz

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Resistance., Zodiac, jsbera and 3 others
Knk cope genç ortalaması min 185 ben 186yım ll olmayı düşünüyorum ki olması gereken de bu , 185 altıysan önce ll sonra diğer hardmaxler eğer 185 üstüysen de önce diğer şeyler sonrasında ll 190 üstüysen ve htnysen senin ananı sikeyim hayatı zehir zindan ediyorsunuz
LL oldum bitti tarzı bir ameliyat değil iyileşme süreci sosyal baskı vs herkese göre bir ameliyat değil

• +1
Reactions: Zodiac, Kayra139, why not me? and 3 others
2 si 185 üstüne taksa

ben 173um amk fraudla maks 177 olurum
ancak hala pubertydeyim oyuzden sansim var belki

• +1
Reactions: Kayra139
Genç ortalaması 185 miymiş türkiyede? Kadıköyde ,Çankayada öyle olabilir ama ben çok az 185 gördüm
185 üstünü geçtikçe oranlar çöp oluyor kanka? 185 Çenesi boynuna yapışmış adamlardan mog yiyorsan istersen 190 ol sorun başka yerde söyleyim sana

• +1
Reactions: Serialsuicide
Genç ortalaması 185 miymiş türkiyede? Kadıköyde ,Çankayada öyle olabilir ama ben çok az 185 gördüm
185 üstünü geçtikçe oranlar çöp oluyor kanka? 185 Çenesi boynuna yapışmış adamlardan mog yiyorsan istersen 190 ol sorun başka yerde söyleyim sana
Mog yiyorum 180 adamdan da yediğim oluyor 175ten de yüz daha önemli evet ama bilmiyorum bana heightmog daha çok koyuyor facemogdansa

• +1
Reactions: Resistance.
LL oldum bitti tarzı bir ameliyat değil iyileşme süreci sosyal baskı vs herkese göre bir ameliyat değil
Tabii ki ama ben olsam böyle yapardım kafasında dedim insanların öncelikleri tabii farklı bence de yüz daha önemli ama bana daha çok koyuyoe benden uzun birini görmek 190 olsam 2m adamın benden yzun olmaaı koymazdı ama

• +1
boy = presence
177 ortalama olabilir hatta ortalama üstü kağıt üstünde
ama hipergami yüzünden zaten sadece ort üstü olanlar alıyor ya hani tüm ilgiyi amk. normie cope 177 yeter demek.
taller the better 2 metre+ değilsen

• +1
Reactions: ascendantwill, churmaxxed, Serialsuicide and 1 other person
2 si 185 üstüne taksa

177 kısa 177'yim çoğu erkeğin omzuna geliyorum. yüz hizasına gelebilsem çoğu kişinin o bile yeter ama kendini cüce gibi hisssediyorsun ve omzuna geldiğin biriyle sadece kavga bile ettiğini düşün normal bir şekilde

Mog yiyorum 180 adamdan da yediğim oluyor 175ten de yüz daha önemli evet ama bilmiyorum bana heightmog daha çok koyuyor facemogdansa
Kanka 173 (frauding) boyla 190 adamı mogladığım oluyor yüzün önemi çok değil AŞIRI .

177 kısa 177'yim çoğu erkeğin omzuna geliyorum. yüz hizasına gelebilsem çoğu kişinin o bile yeter ama kendini cüce gibi hisssediyorsun ve omzuna geldiğin biriyle sadece kavga bile ettiğini düşün normal bir şekilde
Frauding yap

Frauding yap
fraudlamak çok mantıklı değil çünkü kızlara asıl çekici gelen sadece boy değil. vücudun diğer parçaları da boy ile orantılı büyüyor (köprücükler eller kafatası vs.) ayrıca fraudlamak aşırı ezikçe geliyor rahat edemem ben 177 iken 180 claimleyerek ve ifşa olursan da sıkıntı

Kanka olabilir tabii ki ama 190 cl mi 175 chad mi olmak istersin deseler direkt 190 cl derim
Kanka 173 (frauding) boyla 190 adamı mogladığım oluyor yüzün önemi çok değil AŞIRI .

fraudlamak çok mantıklı değil çünkü kızlara asıl çekici gelen sadece boy değil. vücudun diğer parçaları da boy ile orantılı büyüyor (köprücükler eller kafatası vs.) ayrıca fraudlamak aşırı ezikçe geliyor rahat edemem ben 177 iken 180 claimleyerek ve ifşa olursan da sıkıntı
170 ve altı olanlarda fraud artık mecburi oluyor bende ll düşünüyorum

• +1
187 yim 195 olana kadar kısa olarak tanımlayacağım kendimi

Kızlar anlamıyor haberin olsun 170 arkadsş bile 178 claimliyor bir başkası da 180 claimliyor ve asla o kadar değiller yani bunlardan birinin kensinden 4 cm kısa sevgilisi var anlamıyorlar bana sen 190 varsın diyor tanıştığım kızlar 180 claimlemen anca gerçek 180 birinin yanında ifşa olur

Kanka fraudun da abartmazsan çekici oluyor boyun winsoandan uzun olması çekici,orantılı oluyor LL'in çoğu kişide sırıtmama sebebi bu adamın kanat açıklığı 180 boyu 175 185 e çıkınca aşırı çekici oluyor
180 kanat açıklığı ve 185 boy ile
Bacakların daha uzun olması her zaman daha iyidir
150 adam 190 olamaz mesela genetiğini yeniden kodlaması gerekir ama winspana bağlı olarak 10 cm fraudlamak bile çekici gelebilir

Kızlar anlamıyor haberin olsun 170 arkadsş bile 178 claimliyor bir başkası da 180 claimliyor ve asla o kadar değiller yani bunlardan birinin kensinden 4 cm kısa sevgilisi var anlamıyorlar bana sen 190 varsın diyor tanıştığım kızlar 180 claimlemen anca gerçek 180 birinin yanında ifşa olur
ben 177'yim bir ara bir arkadaşla konuşyodum (180) birden bir kız geldi sen benle aynı boyda değil misin dedi nasıl 177 oluyorsun ardından 180 çocuğa uzun falan demeye başladılar (frame'i baya iyi + yakışıklı). yani ben daha kendi doğru boyumdan doğru düzgün bahsedemiyorken fraudlayarak 180 claimlesem garip olur. 3 cm fraudlayıp hala 177'yim diyebilirim belki.

162-163 Güven Demir bile kendini 170 yurturabiliyor 😄

• +1
ben 177'yim bir ara bir arkadaşla konuşyodum (180) birden bir kız geldi sen benle aynı boyda değil misin dedi nasıl 177 oluyorsun ardından 180 çocuğa uzun falan demeye başladılar (frame'i baya iyi + yakışıklı). yani ben daha kendi doğru boyumdan doğru düzgün bahsedemiyorken fraudlayarak 180 claimlesem garip olur. 3 cm fraudlayıp hala 177'yim diyebilirim belki.
Adam yakışıklı olduğu için kızları çekmiş senden 3 cm uzun diye değil haberin olsun

• +1
Adam yakışıklı olduğu için kızları çekmiş senden 3 cm uzun diye değil haberin olsun
aksini idda etmiyom ama baya geniş omuzlu olması tipi kadar etkili ayrıca turuncu saçlı artı katar burda bir de kızlarla voleybol oynuyor.

kisa zaten yani kisa degilde ortamda bi tane bile uzun eleman varsa boyunun kac oldugu farketmez kısasın ve sende 180 ile ortamdaki en uzun degilsindir herhalde

kisa zaten yani kisa degilde ortamda bi tane bile uzun eleman varsa boyunun kac oldugu farketmez kısasın ve sende 180 ile ortamdaki en uzun degilsindir herhalde
En uzun olmasına gerek yok zaten

Tek eksikligin gercek hayatta bunlari konusabilecek bir abin ya da arkadasin olmasi. Sana mal misin amk diyecekler, sen 1 saat sayiklarken harbiden mal oldugunu hissedeceksin. Sonra kafan yerine gelecek, am üstünde göt sikeceksin.

Amk ben de 1.77'yim üstüne Almanya'dayim. Kisa hissetmek istersen tabi takinti yaparsin, kendini kücük duruma düsürerek hayal edersin(kavga fantezisi). Penis de 20cm degilse, ben kendime HGH basarken benim kiz arkadasima büyük sikliler basiyor diye düsünürsün kafayi yersin tertemiz.

Neyse zaten max 1 aya 1.70 kekolar nasil tas gibi kizlar götürüyor kafayi yedim diye tirad acarsiniz. Vallahi asagilama amacim yok, kendi gencliginizin icine siciyorsunuz.

• +1
Reactions: growthplatessss111, Kayra139 and Serialsuicide
3 metreyim kisa hisedyiom

• +1
Reactions: why not me?
Tek eksikligin gercek hayatta bunlari konusabilecek bir abin ya da arkadasin olmasi. Sana mal misin amk diyecekler, sen 1 saat sayiklarken harbiden mal oldugunu hissedeceksin. Sonra kafan yerine gelecek, am üstünde göt sikeceksin.

Amk ben de 1.77'yim üstüne Almanya'dayim. Kisa hissetmek istersen tabi takinti yaparsin, kendini kücük duruma düsürerek hayal edersin(kavga fantezisi). Penis de 20cm degilse, ben kendime HGH basarken benim kiz arkadasima büyük sikliler basiyor diye düsünürsün kafayi yersin tertemiz.

Neyse zaten max 1 aya 1.70 kekolar nasil tas gibi kizlar götürüyor kafayi yedim diye tirad acarsiniz. Vallahi asagilama amacim yok, kendi gencliginizin icine siciyorsunuz.
sen niye burdasın? yanlış anlama merak ediyorum

• +1
Reactions: Pop23
bi de niye bana rage attın amk şuan bu thread'de 187'yim LL olacam diyen var son kişi falanım rage atılcak

• +1
  • JFL
Reactions: Resistance., Pop23 and why not me?
sen niye burdasın? yanlış anlama merak ediyorum
Dis görünüs önemli ve bunu gelistirmek istiyorum, ama neyin ne oldugu konusunda delüzyonel degilim. Ama self image cöp olduktan sonra HTN olsam bile suanki halimden daha az sevisirdim, daha az ilgi sinyali alirdim.

Ha bu arada yüzünüzün yakisikli olmasina gerek bile yok, verdiginiz vibe iyiyse fraudlamadiginiz halde cogu kiz gercek boyunuzdan 4cm daha uzun oldugunuzu saniyor.

bi de niye bana rage attın amk şuan bu thread'de 187'yim LL olacam diyen var son kişi falanım rage atılcak
Piyango sana cikti. Mesele kisisel degil, bu kendine acima kültürünü sevmiyorum. Bunu yayanlarin ve buna araci olanlarin anasini sikeyim.

• +1
Reactions: growthplatessss111
Dis görünüs önemli ve bunu gelistirmek istiyorum, ama neyin ne oldugu konusunda delüzyonel degilim. Ama self image cöp olduktan sonra HTN olsam bile suanki halimden daha az sevisirdim, daha az ilgi sinyali alirdim.

Ha bu arada yüzünüzün yakisikli olmasina gerek bile yok, verdiginiz vibe iyiyse fraudlamadiginiz halde cogu kiz gercek boyunuzdan 4cm daha uzun oldugunuzu saniyor.

Piyango sana cikti. Mesele kisisel degil, bu kendine acima kültürünü sevmiyorum. Bunu yayanlarin ve buna araci olanlarin anasini sikeyim.
imajım çöp çünkü nd'yim düz yolda yürümeyi yeni bu sene öğrendim o da unutmadığım sürece tabi.

imajım çöp çünkü nd'yim düz yolda yürümeyi yeni bu sene öğrendim o da unutmadığım sürece tabi.
Ben 15 yasima kadar tek basima otobüse binmedim. Ögrenirsin, su ilaci kullan vs. deyip gecistirmeyecegim. Sana koyulan bir teshis varsa eger, bu yanlis teshis olabilir. CPTSD yasayanlara sik sik yanlis teshis konulur.

Ben 15 yasima kadar tek basima otobüse binmedim. Ögrenirsin, su ilaci kullan vs. deyip gecistirmeyecegim. Sana koyulan bir teshis varsa eger, bu yanlis teshis olabilir. CPTSD yasayanlara sik sik yanlis teshis konulur.
hiç pskiyatriye psikoloğa falan gitmedim ama dışarıdaki insanlar normal olmadığımı söylüyor yakınların da bir şeyler dediği oluyor. bir şey yok da olabilir bilmiyorum şimdi burada boş konuşmayayım.

• +1
Reactions: Pop23
hiç pskiyatriye psikoloğa falan gitmedim ama dışarıdaki insanlar normal olmadığımı söylüyor yakınların da bir şeyler dediği oluyor. bir şey yok da olabilir bilmiyorum şimdi burada boş konuşmayayım.
Paran yetiyorsa psikologa git. Yetmiyorsa bile deepseek'e chatgpt'ye falan yasadiklarini, cocuklugunu, hissettiklerini vs. vs. yaz, prompt'a da psikodinamik terapist olarak yaklasmasini ve bu yazdigin seyler üzerine soru sormasini iste. Gercek terapinin yerini tutmaz, ama günlük tutma isinden 2 gömlek üst bir sey bu.

Ilk birkac yazinda pek bir sey elde edemeyeceksin, ama zamanla kendini tanimaya baslayacaksin. Mesela bir korku verici duruma/travmaya savas, kac, donakalma, memnun etme(fawn response) hangi tepkiyi veriyorsun göreceksin, bunun kücüklükten basladigini ve nasil basladigini anlayacaksin. O farkindalik baslayinca gördügün rüyalar falan bile degisecek. Sürekli kafa siken ic sesin daha farkli bir seye dönüsüyor.

HGH basmak istiyorsan bas tabi, basma diyen yok.

Last edited:
  • +1
Reactions: growthplatessss111
2 si 185 üstüne taksa

dnr okumadım bile ortalama boyum olmasına rağmen sokaktaki yaşıt kızların çoğu uzun boylu ne anlatıyon yarram

• +1
dnr okumadım bile ortalama boyum olmasına rağmen sokaktaki yaşıt kızların çoğu uzun boylu ne anlatıyon yarram
Öncelikle düzgün konuş ebeni sikmeyeyim.
Kızlar yeni bitme olmadığı için artık daha iyi beslendiği için güzellik ve endamları arttması senin lehine en uzun kız olsa olsa max 174 civarı olur sen zaten fraudla 174 ü geçemiyorsan it's over
Ortalama 177 erkek en uzun kızdan bile uzun oluyor. Ya boyum ortalama diyerek kendini kandırıyorsun ya da tanımadığın birine direk savunma mekanizması olarak küfür edecek kadar da acizsin.
(2. Olan daha acınası)

2 si 185 üstüne taksa

183 falanim (hastanede olcmustum) LL dusunuyorum 188 icin.

Dnr

• +1
Kanka olabilir tabii ki ama 190 cl mi 175 chad mi olmak istersin deseler direkt 190 cl derim
Tamam da 190 ltn mi olmak istersin 175 htn mi

Goren sanicak biz chad ya da cl'yiz de onlardan ornek veriyoz aqq:lul:

• +1
183-185 arasıyım. Ünide ort boy 187 falandı.
Askerde ortanın bir üstüydüm.
Kısadan bir tık uzun hissediyorum

• +1
Girmez olaydım aq forumuna
Avrupa da zorunlu yada gönüllü askeri hizmet olan ülkelerin boy ölçümlerine baksanız bazılarının 180i bile tutturamadığını göreceksiniz (18-30 yaş)
Tr de ortalama boyu 174-175 üstü claimleyen ya kompleksli olup objektif bakamıyodur yada low iq ok

• +1
  • JFL
Reactions: Atsizz, Serialsuicide and senualF
Girmez olaydım aq forumuna
Avrupa da zorunlu yada gönüllü askeri hizmet olan ülkelerin boy ölçümlerine baksanız bazılarının 180i bile tutturamadığını göreceksiniz (18-30 yaş)
Tr de ortalama boyu 174-175 üstü claimleyen ya kompleksli olup objektif bakamıyodur yada low iq ok
Copium

1000028753

• JFL
Reactions: Zodiac, Serialsuicide and maarda
Tiktoğum yok amk atsana hesabı
Bide ciddi diyorum aç bak avrupa amerika tr gibi değil her şeyin detaylı istatistiğini bulabiliyosun
Conv açcam bak

• +1
Reactions: maarda

Users who are viewing this thread

Back