178 boy hakkındaki görüşünüz?

travisbickle

travisbickle

Bronze
178 isek hayat bitti mi beyler?

Bittiyse napcan

• +1
Reactions: Abhorrence
10 cm boy uzatma ameliyatı olup 188 chadlite olacağım. daha sonra da tıpkı profil fotoğrafımdaki travis gibi benden kısa olanların karşısına geçip kollarımı bağlayarak keh keh diye güleceğim.

• JFL
Reactions: chadmanlet04
Strong manlet

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest
tipin iyiyse yaşarsın.

tipin kötüyse 188 olsan bile incel kalırsın.

Kanka, benim arkadas var ozan 178-179 cm filan. Adam mesela 20 kizla yatti ve daha 19 yasinda, ve bunlarin hepsi nerdeyse 1 senede oldu. Yuz olarak MTN+ ile HTN arasi.

Kanka, benim arkadas var ozan 178-179 cm filan. Adam mesela 20 kizla yatti ve daha 19 yasinda, ve bunlarin hepsi nerdeyse 1 senede oldu. Yuz olarak MTN+ ile HTN arasi.
social circle ı nasıl set açıp oyun mu kuruyor olayı ne

• +1
Reactions: Deleted member 65274
social circle ı nasıl set açıp oyun mu kuruyor olayı ne
Valla sormak lazim. Bende hindsitandayim cok takilmadim ondan bilmiyorum tam olarak nasil yapti. Ama cocugun direk rizz cok iyi verbal olarak, yani autisik gibi konusmuyo. Bide fizigi iyi, boy fena degil, yuz maskulen ama temiz. Valla bende ogrenmem lazim, suana kadar ilk kiz arkadasim 18 yasimda oldu valla.

• +1
Reactions: claustral04
kanka benim model yüzlü bi ark vardı 172 falan kısa yani de kızlarla işi pişiriyor açıkçası -tipi sağ olsun- ama normieysen tabak çevirmekten başka şansın yok kısaca hayat bitmedi ama hala çok zor açıkçası 178 boyla. fraudla kısmına katılıyorum açıkçası oversize tshirtler ve kadife ceketler deri ceketler hem frame kazandrııyor ve altına çekilen chealsea botlar belki tabanlık koymak için büyük model alınan ayakkabılar baya smv arttırıyor bence

• +1
Reactions: Deleted member 65274
kanka benim model yüzlü bi ark vardı 172 falan kısa yani de kızlarla işi pişiriyor açıkçası -tipi sağ olsun- ama normieysen tabak çevirmekten başka şansın yok kısaca hayat bitmedi ama hala çok zor açıkçası 178 boyla. fraudla kısmına katılıyorum açıkçası oversize tshirtler ve kadife ceketler deri ceketler hem frame kazandrııyor ve altına çekilen chealsea botlar belki tabanlık koymak için büyük model alınan ayakkabılar baya smv arttırıyor bence
Harbi nedense benimde bildigim cogu player 174-179 cm arasi. Muhtemelen boylari cok uzun degil ama kisa da degil bu insanlar ondan cok iyi konusmayi ogreniolar, bide fizikleri ve tipleri ve giyim tarzlari ii oluo gibi.

Harbi nedense benimde bildigim cogu player 174-179 cm arasi. Muhtemelen boylari cok uzun degil ama kisa da degil bu insanlar ondan cok iyi konusmayi ogreniolar, bide fizikleri ve tipleri ve giyim tarzlari ii oluo gibi.
evet hayat onları bir şeyler yapmaya zorluyor, boş durmaktansa deniyorlar

Kanka özele bak thread attim

2cm fraud
7cm elevold shoes
Framemaxx (belirli kas kütlesinde daha uzun gösteriyorsun)
Smv arttirmak icin dovme ve kupe
Üstüne oturacak kıyafetler
Circlemaxx ve NT'ysen yaşadın
Moneymaxx
Statusmaxxing
Ve kendini daha iyi göstermek için instagramın dolu olucak (zengin isen pahalı arabalarla st atmak)
Old money giyiniş stili (çakma rolex buna iyi gidiyor)
Özgüvenli bir duruş
Mentalite olarak nihilist bakış açısı bunlar yeterlidir sana bra

178 ortalama bir boy, ne uzun ne kısa, sana avantaj sağlamaz ama dezavantaj olacağınıda sanmıyorum, daha çok tipine bağlı.

tipin iyiyse yaşarsın.

tipin kötüyse 188 olsan bile incel kalırsın.
Kızlar 188 boyunda bir low-mid mtn'yi 178 boyunda bir htn'e tercih ederler
Copelamaya devam JFL

• Ugh..
Reactions: chadmanlet04
10 cm boy uzatma ameliyatı olup 188 chadlite olacağım. daha sonra da tıpkı profil fotoğrafımdaki travis gibi benden kısa olanların karşısına geçip kollarımı bağlayarak keh keh diye güleceğim.
Kaçıncı yazışın bunu amk

Kızlar 188 boyunda bir low-mid mtn'yi 178 boyunda bir htn'e tercih ederler
Copelamaya devam JFL
tiktoktan görüp gelmiş greycel take,hoşgeldin kardeşim umarım bu dar kafalı görüşten hızlıca kurtulursun

• Love it
  • +1
Reactions: Ashoimex and Deleted member 88667
@TurkMogger niye buraya yazmıyosun la yoksa forumda hintlilerle mi takılıyon

175 ve sonrasi kiz 180 falan olmadigi surece tamamen tipten ibaret bunun en buyuk kanitlarindan biri de benim

tiktoktan görüp gelmiş greycel take,hoşgeldin kardeşim umarım bu dar kafalı görüşten hızlıca kurtulursun
Tiktok Forumu bok çukuruna dönüştürmeden önce başka hesapla burdaydık :lul:
Belkide yurt dışında oturup görmüşlüğüm olduğu için olabilir mi?
TR'nin geneli manlet olduğu için siz alışmışsınızdır tabi

• JFL
Reactions: maarda
Tiktok Forumu bok çukuruna dönüştürmeden önce başka hesapla burdaydık :lul:
aynen 2010 dan beri burdasın dimi,tüm greyceller bunu diyor

baya eskisin ama daha saç-cilt rengi nasıl açılır bilmiyosun jfl

aynen 2010 dan beri burdasın dimi,tüm greyceller bunu diyor

baya eskisin ama daha saç-cilt rengi nasıl açılır bilmiyosun jfl
2010 dedim mi? 2023ün ortalarından beri aktif olmasada geziyorduk, konular hakkında bilgi edinmenin eskisi yenisi mi var? Sanki renk açmak forumda olmak icin temel bilgi gibi davranıyorsun.
Sadece fikrimi ve yaşadıklarımı söyledim, neden bu kadar kafaya taktın? Son söyledigimden kacma

Last edited:
  • Hmm...
Reactions: maarda
2010 dedim mi? 2023ün ortalarından beri aktif olmasada geziyorduk, konular hakkında bilgi edinmenin eskisi yenisi mi var? Sanki renk açmak forumda olmak icin temel bilgi gibi davranıyorsun.
Sadece fikrimi ve yaşadıklarımı söyledim, neden bu kadar kafaya taktın? Son söyledigimden kacma
copelamaya devam et demissin cünkü ag

eğer datingin boy ve yüzden ibaret olduğunu düşünüyorsan normielerden farkın yok

copelamaya devam et demissin cünkü ag

eğer datingin boy ve yüzden ibaret olduğunu düşünüyorsan normielerden farkın yok
Dating'in sadece boy ve yüzden ibaret olmadığını, ama aşırı büyük bir rol oynadığını düşündüğümü belirtirim
Söylediklerine göre kendi durumunu kabul etmiş bluepill'e geçmiş biri gibi görünüyorsun bana şu an, yoksa yanılıyormuyum? Böyle düşünerek forumda kalmanın ne anlamı var

Dating'in sadece boy ve yüzden ibaret olmadığını, ama aşırı büyük bir rol oynadığını düşündüğümü belirtirim
Söylediklerine göre kendi durumunu kabul etmiş bluepill'e geçmiş biri gibi görünüyorsun bana şu an, yoksa yanılıyormuyum? Böyle düşünerek forumda kalmanın ne anlamı var
herhangi bir pille katılmana gerek yok,azıcık hayat tecrübesi ile anlarsın zaten herseyin boy ve yüz olmadığını

senin 1 cümlenden o anlamı çıkarmam imkansız

herhangi bir pille katılmana gerek yok,azıcık hayat tecrübesi ile anlarsın zaten herseyin boy ve yüz olmadığını

senin 1 cümlenden o anlamı çıkarmam imkansız
Belli ki ikimizin ayrı coğrafyalarda ayrı hayat tecrübeleri var kardeşim, biz de yaşadık

178 gayet iyi boy, 10 santimetre uzamak icin tekerlekli sandalye riske atma

LL surgery e vericegin para yerine yuz ameliyatlara harcasan 3x daha katkisi olur

• +1
Reactions: travisbickle