18-20 yag orani kemik yapisini cogunlugnu gizlermi

Naughty America

Naughty America

Bronze
Coktandir bu araliktayim dusukken nasildi hatirlamiyorum yuzum suan boneless duryor elmacik flnda duz amk yani belirgin olsa belli olurmuydu bu yag oraninda babaminki hayvan gibi amk adamin gencligi cl rate aldi

• +1
Reactions: stacyworshipper, EK0 and truefoidslayerpqoqo
Coktandir bu araliktayim dusukken nasildi hatirlamiyorum yuzum suan boneless duryor elmacik flnda duz amk yani belirgin olsa belli olurmuydu bu yag oraninda babaminki hayvan gibi amk adamin gencligi cl rate aldi
Genetigine bagli benim babaim 20 den fazla ama neredeyse benim kdr iyi belirgin elmacigi var suan belirgin degilse gizliyodur ztn

• +1
Reactions: EK0 and Naughty America
gizleyebilir şuan ben 18 bantlarındayım belli oluyor bayağı kanka dokun falan birazını anlarsın zaten duruma göre cut yaparsın halledersin

yinede konu sadece yağ oranı değil ödemlede alakalı mesela sabahları belli olmaz benim kemiklerim ama akşam saatlerine doğru bayağı güzel ve estetik bi hal alıyor

• +1
Reactions: Naughty America and truefoidslayerpqoqo
Gerçek potansiyelini %12 ve civarında görürsün herkesin yağ dağılımı aynı değildir bazı insanlar kilo alınca yüzü daha az şişer bazılarıda kilo aldığı an yanaklanır sende hangisi olduğunu bilemeyiz bu yüzden en iyisi yağ oranını düşürmen

• +1
Reactions: jsbera and Naughty America