Ravenn51
Iron
18 yaş altı melatonin kullanırsa bi sorun olur mu doktorlar kullanmayın falan diyor ama idk 2 - 3 mg alacam sadece yatmdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kullanma knk sikin küçülür benimkisi küçücük kaldı18 yaş altı melatonin kullanırsa bi sorun olur mu doktorlar kullanmayın falan diyor ama idk 2 - 3 mg alacam sadece yatmdan
Şaka dimikullanma knk sikin küçülür benimkisi küçücük kaldı
18 yaş altı diye bi şey yok18 yaş altı melatonin kullanırsa bi sorun olur mu doktorlar kullanmayın falan diyor ama idk 2 - 3 mg alacam sadece yatmdan
kullanma knk sikin küçülür benimkisi küçücük kaldı
harbimi diyon ona göre alcam bak melatonin bide 20 mg ne amk kış uykusunamı yatıyon18 yaş altı diye bi şey yok
biyolojik olarak reşitsin kardesim
sağlık falan yok aq sağlık cope
ben minoxidili kaşıkla yedim hala çakı gibiyim
al iç melatonin 20 mg içtim daha bu gün
Al aq koy göteharbimi diyon ona göre alcam bak melatonin bide 20 mg ne amk kış uykusunamı yatıyon
ölürsem sorumlusu sensin btwAl aq koy göte
Ya low t pussy misin aq koy göte al bende alıcam bişey olmazölürsem sorumlusu sensin btw
harbimi diyon ona göre alcam bak melatonin bide 20 mg ne amk kış uykusunamı yatıyon
Ya low t pussy misin aq koy göte al bende alıcam bişey olmaz
gelisime bi zararı oluyo mu iceriginde saf melatonin var sonucta uyku ilacı degil melatonin direktkullanma knk sikin küçülür benimkisi küçücük kaldı
şaka yaptım iç amkgelisime bi zararı oluyo mu iceriginde saf melatonin var sonucta uyku ilacı degil melatonin direkt
Knk ppndeki hayvanın burnu yarra benziyoşaka yaptım iç amk
lan oglum korktum bi an ne alaka dedim zaten ben her gun iciyorum 17 yasındayım yeni bıraktım ara ara iciyorum sıkıntı çıkmasın diyeşaka yaptım iç amk
o zaman vücududun ürettiği melatonin de zararlıgelisime bi zararı oluyo mu iceriginde saf melatonin var sonucta uyku ilacı degil melatonin direkt
haftada 2 den fazla kullanma erken yatmaya alıştıkça ihtiyaç kalmaz zatenuyuyamıyodum bir ara kullanıcaktim eczacı lavuk bir süre düzenli içersen vücudun melatonin üretmeui bırakır dedi
Şaka dimi
kanka yok melatonin yararlı zaten uyku düzeni acısından işlac olarak dedimo zaman vücududun ürettiği melatonin de zararlı
sikinin kalkmamasıyla alakası yokhaftada 2 den fazla kullanma erken yatmaya alıştıkça ihtiyaç kalmaz zaten
Ben 60lık 3mg almıştım 2.5 ay önce 3/4 duruyor
Maalesef sikim kalkmıyor artık
ironisikinin kalkmamasıyla alakası yok
Sen yap kanka ben okurumbi an ciddi ciddi melatonin vs için sleepmaxx threadı yazmayı düşündüm sonra nicklere pplere bakınca siktir et amk dedim![]()