D
Deleted member 51789
Proud carnivore.
Title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Genetiğe bağlı,eğer dht türevi roid kullanacaksan sağlığından olmamak için mecbur kısa süreli kullancan ve bir iki istisna hariç dht türevi roidler direkt vücutdaki dhtyi arttırmak yerine dht benzeri etkiler gösterirler, onun yerine dht değerlerini uzun zaman yüksek duracak kadar arttırmayı dene bence@maarda Cevap versene aminakodugum anca mert27ye jfl atiyon
penisin mi küçük anlamadımŞunları 2 sene önce bilecektim ah ah
Uzun sure yuksek duracak kadar nasi arttircaz peki sac giderse benim hayat biter direk en buyuk halolardan biri benim kas uapcaz derkeb gozu cikarmayakGenetiğe bağlı,eğer dht türevi roid kullanacaksan sağlığından olmamak için mecbur kısa süreli kullancan ve bir iki istisna hariç dht türevi roidler direkt vücutdaki dhtyi arttırmak yerine dht benzeri etkiler gösterirler, onun yerine dht değerlerini uzun zaman yüksek duracak kadar arttırmayı dene bence
Saçı feda edebilirsin![]()
Uzunluk 15 kalinlikda 10 kusur bisi vardir sen simdi diycen yeterli ama yetmito ben elimde kocaman bi yarrak gormek istiyorum boylr bide yag oranjm 20 kilo versem 1 2 cm uzarUzunluk Kalınlık kaç cm şu an
Penis boyu saçı feda edecek kadar önemli değil hatta 15cm amk ne istiyorsun daha bide bp ölçtüysen odur boyu uzamaz ama o istediğin büyük yarrak görünümüne ulaşırsın kilo verirsenUzunluk 15 kalinlikda 10 kusur bisi vardir sen simdi diycen yeterli ama yetmito ben elimde kocaman bi yarrak gormek istiyorum boylr bide yag oranjm 20 kilo versem 1 2 cm uzar
Tam erekte olsam 16 kusur olur max oda yetmez ben 20cm istiyomPenis boyu saçı feda edecek kadar önemli değil hatta 15cm amk ne istiyorsun daha bide bp ölçtüysen odur boyu uzamaz ama o istediğin büyük yarrak görünümüne ulaşırsın kilo verirsen
ben de amkTam erekte olsam 16 kusur olur max oda yetmez ben 20cm istiyom
Nein, eğer ergenliğin boyunca hormonal bir problem yaşamadıysan şu an ki boyun senin maksimum genetik limitin.Title
Genetik limit sabit bir sınır değilNein, eğer ergenliğin boyunca hormonal bir problem yaşamadıysan şu an ki boyun senin maksimum genetik limitin.
butea superba + kreatin al, dememe gerek var mı protein ye egzersiz yap uyu falan diye biliyondur zaten suUzun sure yuksek duracak kadar nasi arttircaz
Dht blocker kullancan ama blocker kullanınca dht dusecek anlamı kalmayacakpeki sac giderse benim hayat biter direk en buyuk halolardan biri benim kas uapcaz derkeb gozu cikarmayak
Sabit bir sınır eğer herhangibi hastalığın yoksa(akromegali, gigantizm, dwarfism vb)Genetik limit sabit bir sınır değil
yüksek dht = daha fazla uyarım
Napiyo sakso mu cekiyodht mal işi. doktora git benim yarra bi büyüt ya la de. 2 cm falan uzatıyorlar kalınlık da artıyor
kalinlik 10 ne ne kanka gecmis olsunUzunluk 15 kalinlikda 10 kusur bisi vardir sen simdi diycen yeterli ama yetmito ben elimde kocaman bi yarrak gormek istiyorum boylr bide yag oranjm 20 kilo versem 1 2 cm uzar
17 cm kalinlik var testo kalinligi @elemanzelvadrekalinlik 10 ne ne kanka gecmis olsun
Olcmedimki amk vardir bisiler dedimkalinlik 10 ne ne kanka gecmis olsun
9da 14 dü suan 11 im 17 kalinlik@Peter Steele 8. Sinifta olctugumde 12cmdi kalinligi hatirliyom
Butea superba bi sike yariyosa banada link atsana pmden9da 14 dü suan 11 im 17 kalinlik
iherb butea superba yazButea superba bi sike yariyosa banada link atsana pmden
Suan tip 0 negatif haunted dinliyorumiherb butea superba yaz
TÜRKIYEYE GONDEIRMLER GECICI OLARAK DURDURULMUSTURiherb butea superba yaz
TIRRIKISTANTÜRKIYEYE GONDEIRMLER GECICI OLARAK DURDURULMUSTUR
acilir 1 2 guneTIRRIKISTAN
Hocam bu sitr iyiymis baska almalik guzel urun var mi toplu siparis vereyim bide butea superba nekadar dozajliyosunacilir 1 2 gune
800 mg iciyodum daha fazla icen hayvanatlarda var 1 kapsul 400 mgHocam bu sitr iyiymis baska almalik guzel urun var mi toplu siparis vereyim bide butea superba nekadar dozajliyosun
KafeinHocam bu sitr iyiymis baska almalik guzel urun var mi toplu siparis vereyim bide butea superba nekadar dozajliyosun
UyusturucuKafein
ne kapsulu ag gunde 1200 mg butea superba 6.25 aromasin@Peter Steele orosbu gatekeep yapma biliyorum gunde 30 farkli kapsul ictigini
vay amk benim girth 14 kalin zannediyorum9da 14 dü suan 11 im 17 kalinlik
testo basinca buyuovay amk benim girth 14 kalin zannediyorum
testo rimo = bomba yaraktesto basinca buyuo
Bİ SİKİM ETKİ GÖRDÜNMÜKİ SEN BUTEA SUPERBADANne kapsulu ag gunde 1200 mg butea superba 6.25 aromasin
haftada 250 testo 100 rimo
baska bisi yok
1 inch buyudu bideltoidlerimBİ SİKİM ETKİ GÖRDÜNMÜKİ SEN BUTEA SUPERBADAN
cope bence ama cope olmadigini dusunuyorum ki plasebo yapsin1 inch buyudu bideltoidlerim
Bide sacim dokuldu azcik minoxla hallettim
AYNI BENİM TAKTİKcope bence ama cope olmadigini dusunuyorum ki plasebo yapsin
BEN MİNOX FALAN UGRASAMAM VALLA SACI DÖKERSE O HAPLARI SİKERİM BİDE YANETKİ YAPIYOSA ETKİDE YAPIYODUR1 inch buyudu bideltoidlerim
Bide sacim dokuldu azcik minoxla hallettim
niye böyle azne kapsulu ag gunde 1200 mg butea superba 6.25 aromasin
haftada 250 testo 100 rimo
baska bisi yok
1 santim icin okadar risk alcaksak over amk1 santim icin bile aylarca yuksek doz vurman lazim
sikin her zaman dhta karsi hassas sadece yas ilerledikce daha da az hassas oluyor
valla ergenlikteyken bile 1 inch (2 santim) icin 12 hafta boyunca alman gerekiyor1 santim icin okadar risk alcaksak over amk
cunku kas ve vucut gelistirme icin degilde hayat kalitemin artması için kullaniyorum yuksek testo mentalimi duzeltiyorniye böyle az