18 yasinda dht vursam yarragim buyur mu

D

Deleted member 51789

Proud carnivore.
@maarda Cevap versene aminakodugum anca mert27ye jfl atiyon

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and maarda
@maarda Cevap versene aminakodugum anca mert27ye jfl atiyon
Genetiğe bağlı,eğer dht türevi roid kullanacaksan sağlığından olmamak için mecbur kısa süreli kullancan ve bir iki istisna hariç dht türevi roidler direkt vücutdaki dhtyi arttırmak yerine dht benzeri etkiler gösterirler, onun yerine dht değerlerini uzun zaman yüksek duracak kadar arttırmayı dene bence

Saçı feda edebilirsin :)

• +1
Reactions: Deleted member 70692 and Tornoviaa
Şunları 2 sene önce bilecektim ah ah

• JFL
  • So Sad
Reactions: Tornoviaa, Sub5inagoodday and Angutoid
Genetiğe bağlı,eğer dht türevi roid kullanacaksan sağlığından olmamak için mecbur kısa süreli kullancan ve bir iki istisna hariç dht türevi roidler direkt vücutdaki dhtyi arttırmak yerine dht benzeri etkiler gösterirler, onun yerine dht değerlerini uzun zaman yüksek duracak kadar arttırmayı dene bence

Saçı feda edebilirsin :)
Uzun sure yuksek duracak kadar nasi arttircaz peki sac giderse benim hayat biter direk en buyuk halolardan biri benim kas uapcaz derkeb gozu cikarmayak

• JFL
Reactions: maarda
Uzunluk Kalınlık kaç cm şu an

Uzunluk Kalınlık kaç cm şu an
Uzunluk 15 kalinlikda 10 kusur bisi vardir sen simdi diycen yeterli ama yetmito ben elimde kocaman bi yarrak gormek istiyorum boylr bide yag oranjm 20 kilo versem 1 2 cm uzar

• JFL
  • So Sad
Reactions: Peter Steele and Deleted member 70692
Uzunluk 15 kalinlikda 10 kusur bisi vardir sen simdi diycen yeterli ama yetmito ben elimde kocaman bi yarrak gormek istiyorum boylr bide yag oranjm 20 kilo versem 1 2 cm uzar
Penis boyu saçı feda edecek kadar önemli değil hatta 15cm amk ne istiyorsun daha bide bp ölçtüysen odur boyu uzamaz ama o istediğin büyük yarrak görünümüne ulaşırsın kilo verirsen

Penis boyu saçı feda edecek kadar önemli değil hatta 15cm amk ne istiyorsun daha bide bp ölçtüysen odur boyu uzamaz ama o istediğin büyük yarrak görünümüne ulaşırsın kilo verirsen
Tam erekte olsam 16 kusur olur max oda yetmez ben 20cm istiyom

• JFL
Reactions: Deleted member 100346
Nein, eğer ergenliğin boyunca hormonal bir problem yaşamadıysan şu an ki boyun senin maksimum genetik limitin.
Genetik limit sabit bir sınır değil

yüksek dht = daha fazla uyarım

Uzun sure yuksek duracak kadar nasi arttircaz
butea superba + kreatin al, dememe gerek var mı protein ye egzersiz yap uyu falan diye biliyondur zaten su
bide ashwaganda alabilirsin stres yapıyorsan
peki sac giderse benim hayat biter direk en buyuk halolardan biri benim kas uapcaz derkeb gozu cikarmayak
Dht blocker kullancan ama blocker kullanınca dht dusecek anlamı kalmayacak

Şunları deneyebilirsin üstünde yapılan arastırma yok ama bence legit cünkü verilen kanıtlar mantıklı

• +1
Reactions: Deleted member 51789
Genetik limit sabit bir sınır değil

yüksek dht = daha fazla uyarım
Sabit bir sınır eğer herhangibi hastalığın yoksa(akromegali, gigantizm, dwarfism vb)
Ha, çoğu insan tam limitine ulaşmıyor yani hormon bassan 1 cm felan büyür heralde

gettingbiggera bak işe yarıyo mu bilmiyom

dht mal işi. doktora git benim yarra bi büyüt ya la de. 2 cm falan uzatıyorlar kalınlık da artıyor

• Woah
Reactions: zygomaticdisability
kalinlik 10 ne ne kanka gecmis olsun

• +1
  • +1
  • Woah
Reactions: Deleted member 51789 and Deleted member 70692
@Peter Steele 8. Sinifta olctugumde 12cmdi kalinligi hatirliyom

• +1
Reactions: Peter Steele
  • +1
  • Love it
  • +1
Hocam bu sitr iyiymis baska almalik guzel urun var mi toplu siparis vereyim bide butea superba nekadar dozajliyosun
800 mg iciyodum daha fazla icen hayvanatlarda var 1 kapsul 400 mg

• Hmm...
Hocam bu sitr iyiymis baska almalik guzel urun var mi toplu siparis vereyim bide butea superba nekadar dozajliyosun
Kafein

@Peter Steele orosbu gatekeep yapma biliyorum gunde 30 farkli kapsul ictigini

• JFL
@Peter Steele orosbu gatekeep yapma biliyorum gunde 30 farkli kapsul ictigini
ne kapsulu ag gunde 1200 mg butea superba 6.25 aromasin
haftada 250 testo 100 rimo
baska bisi yok

ne kapsulu ag gunde 1200 mg butea superba 6.25 aromasin
haftada 250 testo 100 rimo
baska bisi yok
Bİ SİKİM ETKİ GÖRDÜNMÜKİ SEN BUTEA SUPERBADAN

• +1
Bİ SİKİM ETKİ GÖRDÜNMÜKİ SEN BUTEA SUPERBADAN
1 inch buyudu bideltoidlerim
Bide sacim dokuldu azcik minoxla hallettim

• Love it
1 santim icin bile aylarca yuksek doz vurman lazim

sikin her zaman dhta karsi hassas sadece yas ilerledikce daha da az hassas oluyor

1 santim icin bile aylarca yuksek doz vurman lazim

sikin her zaman dhta karsi hassas sadece yas ilerledikce daha da az hassas oluyor
1 santim icin okadar risk alcaksak over amk

Yav soyle 2 3 santim kalinlik uzunluk yeter babus yok mu sunun bi yontemi

1 santim icin okadar risk alcaksak over amk
valla ergenlikteyken bile 1 inch (2 santim) icin 12 hafta boyunca alman gerekiyor

Daha büyük bir alete sahip olmanın tek yolu:

Testosteronunuzu artırmak, ereksiyon kalitesi nedeniyle aletinizi biraz daha büyütecektir.

Kilo vermek, kasık bölgenizdeki yağları kaybetmenize bağlı olarak aletinizin daha büyük görünmesini sağlayacaktır.

Mavi hap veya benzeri bir şey, yine ereksiyon kalitesi nedeniyle biraz daha büyük hale getirecektir.

Mesele şu ki, kilo vermenin yanı sıra aletinizi gözle görülür şekilde büyütmenin güvenilir bir yolu olsaydı, herkes bunu yapardı ve bu işte çok para olurdu.

niye böyle az
cunku kas ve vucut gelistirme icin degilde hayat kalitemin artması için kullaniyorum yuksek testo mentalimi duzeltiyor