turkcelfatcel
The creator of Roblox
sildim postu
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Knk ben cok fena incelim am gormemis khhvyimkanka nd bişi göremedim buluşmaya bağlamışsın gayet okey
kız kanka diyor brutalKnk ben cok fena incelim am gormemis khhvyim
burdakiler de öyle kendini ayrıştırma akKnk ben cok fena incelim am gormemis khhvyim
Mesajda konuşup realde ne yapacagını bılemıyodurkanka nd bişi göremedim buluşmaya bağlamışsın gayet okey
hayatın larp amkKnk ben cok fena incelim am gormemis khhvyim
Yok aga amsizim ben ne bilim tatli falan diyince elim ayam titredi olumMesajda konuşup realde ne yapacagını bılemıyodur
kızın ppde chico varOlm elim ayam titriyo amk
Mogluyorum bunu ama cok ndyim kizlarla konusamiyom adam akilli cevremde yok
Slay gelirmi lann
View attachment 4521299
View attachment 4521300
View attachment 4521298
Bir insan WhatsApp ppsine niye chico koyarkikızın ppde chico var
chattada james saphire falan diyorlar ahir zamanı sen çok büyüksün sabır ver
luuksmexxciyiz kardeşim ondanBir insan WhatsApp ppsine niye chico koyarki
Oyle amk bende bilmiyom nd degil turbo nt yakisikli ve tatli buluyo diye koymusturBir insan WhatsApp ppsine niye chico koyarki
kız azmış aq.Amk gorurse sicfim
HAhahHa bilmiyom ki aqpsl terimleri, kanka, oğlum, amk falan, pp'de chico
sizin nasıl bir ilişkiniz var amk
Ben mtnyim aqkız azmış aq
ohoo tirada kayyum atandı abi

Knk benim yuzum incel bunun neyine aziyo amkkız azmış aq
psl terimleri, kanka, oğlum, amk falan, pp'de chico
sizin nasıl bir ilişkiniz var amk
Luuk bunu goruyosan anani sikiy8m seninKnk benim yuzum incel bunun neyine aziyo amk
View attachment 4521331
knkNaber hayat nasıl
Hındıstandan aldıgın accutane gelmedımı hala amk senın pretty boy potansıyelın var bu aradaKnk benim yuzum incel bunun neyine aziyo amk
Ortalamasın kanka kötü değil incellik bir şey yokKnk benim yuzum incel bunun neyine aziyo amk
View attachment 4521331
purgeHındıstandan aldıgın accutane gelmedımı hala amk senın pretty boy potansıyelın var bu arada
regl öncesi dönemidir knk seni azgınlık giderici olarak kullanxak işteKnk benim yuzum incel bunun neyine aziyo amk
Sildim
Yuzumu attim knk bence kopek gibi tatli demek istedi prettyboy gibi degilregl öncesi dönemidir knk seni azgınlık giderici olarak kullanxak işte
Benim suanki ratingim kemiksiz hltn appeal yok bulk anami sikti sivilce cok varsen cutecelsin, kıvırcık saç + cutecel = sonsuz appeal
olm bu yurt dışındaki türkler ve kürtler niye hep kıvırcık oluyo amkKnk benim yuzum incel bunun neyine aziyo amk
bana daha önce suratını gösterdin hatırlıyorumBenim suanki ratingim kemiksiz hltn appeal yok bulk anami sikti sivilce cok var
Bu threadin altina yuzumu attimbana daha önce suratını gösterdin hatırlıyorum
Saçı accutane mi kıvırcık yaptıGorurse hersey bitti
Olm elim ayam titriyo slay geliyomu tatilde
View attachment 4521320
View attachment 4521318
View attachment 4521319
sence nocturnalkent ratingi neBu threadin altina yuzumu attim
Gurbetçi türkler arapa benziyorlar bunun sebebini bende hep merak ettim acaba düşünce şekli genetiği değiştirebiliyormuolm bu yurt dışındaki türkler ve kürtler niye hep kıvırcık oluyo amk
Cig etSaçı accutane mi kıvırcık yaptı
Aq accutane'in öyle bir etkisi var ne jfl ationCig et
CLsence nocturnalkent ratingi ne
Beyler durust olunKnk benim yuzum incel bunun neyine aziyo amk
View attachment 4521356
asyalıya benziyonCL
Beyler durust olun
Antakya kurdinemi e mi benziyom avrupaliyami
Hay anasini 0 smv chink oldukasyalıya benziyon
%10 falan sadece araştırmalarda 12 kişide olmuş sende hemen inanıyon amkAq accutane'in öyle bir etkisi var ne jfl ation
Uyumadan ônce yarım kilo şeker ve süt içme işine ne diyon diyabet olurmuyum
Direk 6 ui hgh injekte et benceUyumadan ônce yarım kilo şeker ve süt içme işine ne diyon diyabet olurmuyum
Sabahına cl olursunUyumadan ônce yarım kilo şeker ve süt içme işine ne diyon diyabet olurmuyum