kelencia
Iron
185 boy için smv nizin en yüksek olduğu kilo aralığı nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
185 eşit olucan bu hayatta185 boy için smv nizin en yüksek olduğu kilo aralığı nedir
90 bence185 boy için smv nizin en yüksek olduğu kilo aralığı nedir
Bilimsel olarak kadınların en çok sevdigi vücut kitle endeksi bmi 26 o yüzden 185 için 89 kg en iyisidir kral185 boy için smv nizin en yüksek olduğu kilo aralığı nedir
%bf kaç olmalı 89 kgdeBilimsel olarak kadınların en çok sevdigi vücut kitle endeksi bmi 26 o yüzden 185 için 89 kg en iyisidir kral
%10 - %15%bf kaç olmalı 89 kgde
Kas kütlesi kaç kg olm ozaman%10 - %15
Kadınların sevdigi 11-13 en yakın aralık
200 ala bidigin kadar kil al ve gobus yap kaslı olmak gucsuz hisstirir oguven asagıda olkur en iyisi 31 patlat gobusunu oksayarakKas kütlesi kaç kg olm ozaman
Zor ama 9 bence obez olduğum için bu kadar lean olmak güzel geliyor olabilir de bana%bf kaç olmalı 89 kgde
Bunu niye soruyon amkKas kütlesi kaç kg olm ozaman
knk çok biliyomuş gibi konuşma mrouk yhaBunu niye soruyon amk24.5- 26.0 kadınların en çok sevdigi bmi vücut kitle endeksi
Kadınların en çok sevdigi V shape SWR (Shoulder to Waist Ratio) 1.60 - 1.618 aralıgında
Kadınların en sevdigi FFMI ( Fat free Mass endex) Yağsız kütle endeksi 22.0 - 23.5
Vücut Yağ oranıda %11- %13 aralıgı
Buraya Biceps büyüklügü Kol uzunluğu Torso uzunluğu Bacak Gövde oranı Bel kalça oranı Falanda girerde onlara bakmadm zaten onları degiştiremezsn torso kol uzunlugu bacak uzunlugu falan
He bide Kadınların sevdigi boyun biceps kalf ratiosu 1:1:1 olmalı yapılan araştırmalara göre kadınlar büyük bodybuilder bicepsleri yerine boynuyla simetrik orantılı , 14 15 inch, düşük yağ oranlı, damarlı biceps seviyolarmş
Bu forum harbi orospu çocugu @Resistance. anladıgımz saatlerdeyizknk çok biliyomuş gibi konuşma mrouk yha
oçu bana demedin demi bro ciddileşmemi istemezsinBu forum harbi orospu çocugu @Resistance. anladıgımz saatlerdeyiz
orospu çocuğuysan alın üstüneoçu bana demedin demi bro ciddileşmemi istemezsin
marlon taşşakira ağzına latisse sürerim tamam?orospu çocuğuysan alın üstüne