187yim kisa hissediyorum

mogsub00person90

mogsub00person90

Deccal'ın nuruyla aydınlan Satan'ın gücüyle yüksel
gecen firinciya gideyim dedim bir abla var falan yanimdada yeni gen belli oluyor bir cocuk ama heightmog yedim bu nesil niye bu kadar uzun?

• JFL
  • WTF
Reactions: Serialsuicide, recessedmaxilla_1 and Chudai
ablayida dovdum ekmegi aldim ciktim gittim iyi yapmismiyim

• JFL
Reactions: recessedmaxilla_1
ne adamsın ya

ananızın amı

187 olsam oto yıkamacı olurdum kolay yıkartsın arabanın tavanını merdivenkullanmazsın tavsiye ederim

• +1
Reactions: LtnDork3
Öyle aman aman boy artışı yok ki kardeşimin okul çıkışına gidiyom çogu erkekten uzunum 5-10 istisna harici
Sadece uzunları görüyonuz diye öyle sanıyorsunuz ki plato dönemine geldik artık nesilden nesle boy artışı olmuyo bu dönemde eskisi kadar survivorship bias diye yorumladim hocam

Öyle aman aman boy artışı yok ki kardeşimin okul çıkışına gidiyom çogu erkekten uzunum 5-10 istisna harici
Sadece uzunları görüyonuz diye öyle sanıyorsunuz ki plato dönemine geldik artık nesilden nesle boy artışı olmuyo bu dönemde eskisi kadar survivorship bias diye yorumladim hocam
Kisa boy tercih edilmedigi icin uzun boy genleri nesilden nesile aktariliyor mantiken boy ortalamasi da yukseliyor

• +1
Reactions: Iranidnordid
Kisa boy tercih edilmedigi icin uzun boy genleri nesilden nesile aktariliyor mantiken boy ortalamasi da yukseliyor
Evet bas etken bu bunu soylememisim

• +1
Reactions: velwetyy