19-20 yaş ascendlemek için en iyi neler yapabilirim

BladerFlame

BladerFlame

LeFort lover
Şu anlık önceliğim softmax ama hardmax peptid veya roidlerede karşı değilim ama şu anlık softmax roid ya da peptit olarak önerebileceğiniz en iyi işe yarayan neler var (şu anlık ameliyathaneye girmek dışında her şey olur hardmax işini en son çare olarak düşünüyorum)

• +1
Reactions: balve and Kayra139
İlk araştır, ama örnek olarak 10-12 hafta, haftada 400-450 mg test basabilirsin . Arimidex gibi bi ilaç al estroyu düşük tutmak için. Arada bir kan tahlil yaptır forumda bak iyi seviyeler ne diye. Kaş boyama , kirpikler, ten rengi ve saç gibi softmaxxlere bak. Testle birlikte hgh yapabilirsin (dozdan emin değilim araştır) ama çok bişey bekleme zaten yüzündeki kemikler büyümeyi erken bitiriyo, seninkiler bitmiştir.

• +1
Reactions: balve, Kayra139 and blackpillruinedmyli
(şu anlık ameliyathaneye girmek dışında her şey olur hardmax işini en son çare olarak düşünüyorum)
Tüm gücünle suratındaki kemiklere vur

• +1
  • JFL
Reactions: orionnow1, balve and BugraSA
bosal ve spermini 10mm insulin siringasitla yuzune enjektnle et

• +1
Reactions: Deleted member 361193 and balve
İlk araştır, ama örnek olarak 10-12 hafta, haftada 400-450 mg test basabilirsin . Arimidex gibi bi ilaç al estroyu düşük tutmak için. Arada bir kan tahlil yaptır forumda bak iyi seviyeler ne diye. Kaş boyama , kirpikler, ten rengi ve saç gibi softmaxxlere bak. Testle birlikte hgh yapabilirsin (dozdan emin değilim araştır) ama çok bişey bekleme zaten yüzündeki kemikler büyümeyi erken bitiriyo, seninkiler bitmiştir.
Kaç yaş gibi bitiyor

• +1
Reactions: balve and Kayra139
Anasini
hardmax peptid veya roidlerede karşı değilim
Peptid ya da roidler hardmax degil softmax evladim.

Hardmax adindan anlasildigi gibi gotten sert vurdurmaya deniyor. Siksok'tan gelip bilmediginiz terimleri kullanmayin.

• +1
Reactions: iwishicouldbediff, Topkra, Serialsuicide and 2 others
Anasini

Hardmax adindan anlasildigi gibi gotten sert vurdurmaya deniyor. Siksok'tan gelip bilmediginiz terimleri kullanmayin.
adam peptitlere ve roidlere hardmax dememiş ki zaten

• +1
Reactions: Topkra, balve and BladerFlame
Şu anlık önceliğim softmax ama hardmax peptid veya roidlerede karşı değilim ama şu anlık softmax roid ya da peptit olarak önerebileceğiniz en iyi işe yarayan neler var (şu anlık ameliyathaneye girmek dışında her şey olur hardmax işini en son çare olarak düşünüyorum)
Roid yada peptid hic kullanmadim ama yuzun icin pek bir ise yariyacaklarini dusunmuyorum
Beence yapabilcegin en iyi seyler dogru sekilde kaslarini al, gurlestir, coloringini duzelt, fashionmaxxle, cildini guzellestir, duzgun sac modeli bul, yag oranini dusur
birde ufak tefek estetik planlamalari yapmaya basla doktor fln arastir kliniklerle gorus bilgi edinmek icin
Yoksa yuzun genetiginde nasilsa oyle kalicak
-Dr Ali Vefa

Herşey cope

patlattı

Anasini

Zaten şu anlık softmax roid ya da peptit olarak önerebileceğiniz en iyi işe yarayan neler var diye sordum peptid ve roidlere hardmax demedim

arimdex ne amk aromasin varken

İlk araştır, ama örnek olarak 10-12 hafta, haftada 400-450 mg test basabilirsin . Arimidex gibi bi ilaç al estroyu düşük tutmak için. Arada bir kan tahlil yaptır forumda bak iyi seviyeler ne diye. Kaş boyama , kirpikler, ten rengi ve saç gibi softmaxxlere bak. Testle birlikte hgh yapabilirsin (dozdan emin değilim araştır) ama çok bişey bekleme zaten yüzündeki kemikler büyümeyi erken

bosal ve spermini 10mm insulin siringasitla yuzune enjektnle et
Buna rep atanlar ne düşünüyo amk

@balve knk sen herşeye rep atiyon tamam da @dizzy133yedi sana noluyo yarrrram

• +1
Reactions: Gordon Freeman and Topkra
Buna rep atanlar ne düşünüyo amk

@balve knk sen herşeye rep atiyon tamam da @dizzy133yedi sana noluyo yarrrram
@Thrill

• So Sad
Reactions: Gordon Freeman, kullancı1998572619 and jsbera