190 olmak

wetwipes

wetwipes

mentalcel manlet cl
bugun 3 harfli marketlere girdim en assa 3-4 kere height mog yedim yeni nesilin boyu harbici uzun

• So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, ochinchin, Gordon Freeman and 3 others
Baya uzunlar ortalama 180 bence şuan

• +1
  • So Sad
Reactions: Gordon Freeman, yigittsaint, wetwipes and 1 other person
sussanıza

• So Sad
  • +1
Reactions: Serialsuicide, ochinchin, Gordon Freeman and 2 others
oğlum sikerim bak

• JFL
Reactions: Serialsuicide, ochinchin, Trenmaxx1 and 4 others
biz niye harbi 175 orospu öcouğpu gibi kaldık bana yine bişey oluyo @growthplatessss111 yorumlarını bekliyorum

• So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: hdajlb, ochinchin, growthplatessss111 and 2 others
biz niye harbi 175 orospu öcouğpu gibi kaldık bana yine bişey oluyo @growthplatessss111 yorumlarını bekliyorum
açıkplaklar111 kardeşimiz kalp zenginliği onu sevecek bi foid bulması için yeterli düzeye erişmiştir onu böyle incel tartışmalarına dahil etmeylim lütfen

• Woah
  • JFL
  • So Sad
Reactions: szenn, growthplatessss111 and Gordon Freeman
Anne babasına göre uzun olanları sevmiyorum zaten. Boy uzunluğu tipten daha önemli bir kere onu anlayın burda boy kimin için daha az önemlidir @wetwipes gibi herifler için siz onlardan değilsiniz 190 ltn 180 hmtn'yi ÇATUR ÇUTUR mogluyor maalesef.

• +1
Reactions: wetwipes, szenn and Gordon Freeman
olm şakasız niye böyle aq
ben de aynı durum towerlanıyom seninki kadar çok değilde arada bir oluyor yani amk

ben de yeni nesil sayılıyomda 2 metre herkes aq herhalde

• So Sad
  • +1
Reactions: wetwipes, ochinchin and Gordon Freeman
Anne babasına göre uzun olanları sevmiyorum zaten. Boy uzunluğu tipten daha önemli bir kere onu anlayın burda boy kimin için daha az önemlidir @wetwipes gibi herifler için siz onlardan değilsiniz 190 ltn 180 hmtn'yi ÇATUR ÇUTUR mogluyor maalesef.
yav babam 170 amk ondan 2 cm uzn olunca noluyor :lul::lul::lul:

• +1
  • JFL
Reactions: wetwipes, Gordon Freeman and growthplatessss111
açıkplaklar111 kardeşimiz kalp zenginliği onu sevecek bi foid bulması için yeterli düzeye erişmiştir onu böyle incel tartışmalarına dahil etmeylim lütfen
benim hedefim sizin gibi seks meks değil valla prensiplerime aykırı günah haram falan ben sadece 170+ mtb+ sevgilim olabilsin istiyom büyüyünce de evlenim

• +1
  • JFL
Reactions: wetwipes, szenn, ochinchin and 4 others
yav babam 170 amk ondan 2 cm uzn olunca noluyor :lul::lul::lul:
ama bak şimdi mesela 180+ anne babasına göre uzun görünce sinirleniyom ama anne baba 160 170 çocuk yine işte 175 üzülüyom insanın elinde değil sen de bendensin trenmazx kardeşim

• So Sad
  • +1
Reactions: wetwipes, Gordon Freeman and Trenmaxx1
yarın aneannemlere gidecem nordid dayımı ve oğullaarını görürsem offf anneleri 150 dayı oğlu 195 dayı 192 offf of en küçük çovuğu da 11 yaşında 165-170

• So Sad
  • +1
Reactions: wetwipes and Gordon Freeman
yarın aneannemlere gidecem nordid dayımı ve oğullaarını görürsem offf anneleri 150 dayı oğlu 195 dayı 192 offf of en küçük çovuğu da 11 yaşında 165-170
sözde baya muhafazakarlar 195 çocuğu benle nerdeyse yaşıt 1 yaş falan büyük nasihat ediyo nd olma diye falan yakışıklı değil de nordid 195 olduğu için götürüyo yine karı kızdan bahsediyo sôzde babası baya muhafazakar bi de bana bd olma diye öğüt veriyo benden 20 cm uzun krndimi çocuk gibi hissediyom amk offfff offf offf ben de sülaledeki random 190+ nt bir mtn olarak doğabilirdim yav ama 175-180 otistik hltn'yim şansıma tükürim yine de şükrediyorum

baba tarafı da boy konusunda çok farklı değil babannem neredeyse beni heightmogluyo düśünebiliyonuz mu

annemle yan yana oturunca annemin boyu benden daha uzun oluyor.

• So Sad
Reactions: Gordon Freeman
benim gibi bi kuzenim tek var benden kücük yaşça ama boyu benle aynı ona rağmen da olsun o da nd işte hani yüzü de benle aynı seviye bizi zeki sanıyorlar bilmiyorlar ki dışarıya diğer torunlar gibi gözükmrdiğimiz için 7/24 evde tek başımıza durduğumuz için okulda derste ders harici yapacak bir şeyimiz olmadığı için füşünecek şeyimiz olmadığı için akademik olarak başarılıyız ben demiştim incelleri aileleri çok seviyor diğerlerinin arkasından bir sürü laf ediyorlar ama günün sonunda kimin hayatı daha eğlrnceli

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, wetwipes and Gordon Freeman
187 sonrasi tip daha onemli
bugun 3 harfli marketlere girdim en assa 3-4 kere height mog yedim yeni nesilin boyu harbici uzun
Kisa olanlar evden cikmiyor uzun olanlar onlara kiyasla daha cok cikiyor ve bizden daha uzunlar diye gozumuze daha cok carpiyorlar, o yuzden de boyle dusunuyorz
Anne babasına göre uzun olanları sevmiyorum zaten
Babamdan kisayim ben

• +1
Reactions: Thrill
bot shoelift giyiyoz liftli boyda yarrak gibi allahını sikeyim hayat

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Gordon Freeman
Baya uzunlar ortalama 180 bence şuan
Amunakoyim yok böyle bişey sadece gözünüze uzun olanlar batıyor okul saati metroya çıktım Max 5 6 tane 180+ görmüşümdür 40 50 kişi gorduysem

• +1
  • Hmm...
Reactions: hdajlb, Thrill, szenn and 1 other person
benim hedefim sizin gibi seks meks değil valla prensiplerime aykırı günah haram falan ben sadece 170+ mtb+ sevgilim olabilsin istiyom büyüyünce de evlenim
Ah benim küçük yavrum sen daha safsın böyle saf ve temiz kal olur mu

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Gordon Freeman
ben 1.70im benim için bittimi??

• Woah
  • JFL
  • +1
Reactions: hdajlb, Thrill and Gordon Freeman
170+ mtblerden hayır gelmez
özellikle sarışın renkli gözlülerse dikkat etceksin

• +1
Reactions: Thrill
Ben her kızla imam nikahı kıyıyorum günlük sen de yap

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Gordon Freeman