2 ay once overbitem yoktu XD

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
dis telim var her zaman agzim tam kapanirdi suan alt cenem azicik geride orospu kari diyo ki lastikle ust ceneni de geri cekip ayni dikey duzleme getiricez bu looksmin degil mi napmaliyim aq

• JFL
  • +1
Reactions: Inosebreathonly, menas, Zodiac and 2 others
lastikle ust ceneni de geri cekip ayni dikey duzleme getiricez
Flat maxilla speedrun

1000014601

• +1
  • JFL
Reactions: Inosebreathonly, menas, Zodiac and 2 others
kanka yer adi vermiyim gecen sene 20kya basladim kadinin hicbisey bilmiyo olma ihtimali de var eger bu prosedur normalse zarari yoksa katlaniyim da eger kesin descendse istemedigimi dile getiricem incel forumundan gordum zararliymis mi dicem ne dicem onu da bilmiyom

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Inosebreathonly, htn666 and 1 other person
Sakın yaptırma amk maxillani geri cekcem diyo kadın

• +1
Reactions: IlI, Zodiac, Ashoimex and 1 other person
Alt çenemi düzeltemiceksen üst çeneme dokunma dicen kadına

• +1
Reactions: IlI, Ashoimex and menas
  • +1
Reactions: menas
Maxillasikmemaxxing

• JFL
Reactions: IlI
diş teli maxillanı geriye çekecek kadar kuvvet uygulamıyor maxillan için endişelenme. ama gülüşünü bok etme ihtimali yüksek. diş falan çekti mi?

diş teli maxillanı geriye çekecek kadar kuvvet uygulamıyor maxillan için endişelenme. ama gülüşünü bok etme ihtimali yüksek. diş falan çekti mi?
Dış teli demiyor zaten lastik diyor onlar ceker

• +1
Reactions: IlI
evt bu yuzden istemiyorum ztn ama napcagimi bilemiorm
Kanka anana babana baska sorunları bahane ederek gitmek istemediğini söyle 18 imde ameliyat ile hallederim çok sorun etmiyo falan de gitme karıya,ona laf anlatman imkansız zateb

• +1
Reactions: IlI and Ashoimex
Kanka anana babana baska sorunları bahane ederek gitmek istemediğini söyle 18 imde ameliyat ile hallederim çok sorun etmiyo falan de gitme karıya,ona laf anlatman imkansız zateb
bu süreçte tel ağzımda kalıcak sadece gitmemek diye bişey olmaz kendi kendine çıkmayacak ya aga

• +1
Reactions: menas
bu süreçte tel ağzımda kalıcak sadece gitmemek diye bişey olmaz kendi kendine çıkmayacak ya aga
doktor değiştirebilirsin aslında

Umarım yaptıramazsın kanka yoksa maxilla gg

• JFL
  • +1
Reactions: xlegend and Zodiac
benzer bir orthoya gidiyorum, doktor kadin palet expander takmiyor ihtiyacin yok diyor, taksak bile calismaz diyor diyiyorum marpe yapalim onada olmaz diyor, ameliyat olmak istiyorum diyiyorum gerek yok diyor olursan sadece bsso olur maxxilaya karisamayiz normal diyor, bu amina kodumun yuzu niye bu kadar cirkin o zaman? iyi bir ortho/cerrah bulmam lazim. bu surec dogru yonetilmeli.

Users who are viewing this thread

Back