ankaranin_adami
Bronze
sizce mantıklımı bu yoksa mantıksızmı skolyoz olursam varya sinirden deliye dönerim hem laptobumu satıyom hemde beni skolyoz ediyo o kadar para verdiğim şey bide ben ne kadar uzarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dopamanErdayı tiktokdan mı alıcan
yüzde 10 saflık diyolar ama iştedopaman
orgda gördüm ben zaten tiktokta görmedim bitane adam alcam malcam diyodu geri dönüş yazmamışKnk tiktok gibi platformlarda infiluncer lara sponsor olan hicbir ürün kullanılmaz adamlar ürünü teklam parasi aldigi icin övüyo
abi senin plaklar kapanalı asır olmuştur ne için aldınkine kanser misinView attachment 5503848
bütün tr deki tek gerçek erda ya sahip olan loklokmaxer olduğum için nasıl hissediyorum
baban ananı satıyosa ben niye laptobumu satamıyımsenin laptopunu alırlarsa orospu evladıyım
eskiden burda olan bi arkadaşın ricası üzerine özel getirdim tr yeabi senin plaklar kapanalı asır olmuştur ne için aldınkine kanser misin
4mg erdada o riskler çok daha düşük bide fosfat emici ve göz damlsları kullanılıyo tyra 300 daha pahalı tyra 300 20k iken erda 10kskolyozdan çok görmeme riski problem ve hiç bi ancillary bişeyle onu kapatamazsın gerek yok yani tyra-300 satanda var ona bak ama saflığı daha düşüktür yüksek ihtimal
plaklara durdiyen fghr3 diye birşey varmış ismini tam hatırlayamıyom erda bunu bloke ediyo kemik sürekli büyüo genetik limitide aşıyodu sanırsam mesela boyu 175 olcakken bunla 180 182 oluyobu erdanın olayı ne closed plakları gerimi açıyor