2. cycle

oc naturelim demistin sikerim o miniminnak metalden gotunu cycleyaip pr 120 atmis:lul:
bu çocuğun boyu kaç fotoğraftan şakasız böyle kelimenin tam anlamıyla 150 gibi gözüküyo

• JFL
Reactions: Zodiac
bu çocuğun boyu kaç fotoğraftan şakasız böyle kelimenin tam anlamıyla 150 gibi gözüküyo
170 üstü değildir tahminimce

• +1
Reactions: Zagro and TrustMeBro
orospu cocugu naturalken 120x5 pr demistim amk boku
oc naturelim demistin sikerim o miniminnak metalden gotunu cycleyaip pr 120 atmis:lul:

• JFL
konusma yarram sikerler o miniminnak pekka gotunu
ya orospu cocugu ne tipin var forumda ne vucudun var ne boy bilgin var yarrama benziyondur millete laf atiyon

• +1
Reactions: menas
ya orospu cocugu ne tipin var forumda ne vucudun var ne boy bilgin var yarrama benziyondur millete laf atiyon
160 benchliyorum 195im aptal orospu evladi tip olarakta neye inanirsan inan ama zamaninda chad ratelendim:lul:

• +1
160 benchliyorum 195im aptal orospu evladi tip olarakta neye inanirsan inan ama zamaninda chad ratelendim:lul:
aynen kanka :lul: 195 chad ama 24 saat orgda amina kodugum

• +1
Reactions: maarda
meslek geregi yapicak bisey yok halledeyim su isleri rahat edicem orospu cocugu

• +1
Laf atmayın sikerim nmn abime gerçek hayatta 175 buluştum adamla

copelamaya devam siktir git threada yazma
hala cope diyo orospu evladi 175 boyuna kutle koyucak aklinca bos yere 150 gibi duruoysun dmeiyoruz amin evladi:ROFLMAO:

Orospu evladi resmi

• JFL
Reactions: Zodiac and sladekilic
tamam orospu cocugu daha fazla rep atma araba suruyom ananin amina girerim arabayla simdi
QJIQEGIQEPJIGQEPIEQPQGIPEQI GOROSPU AEVLADI ARABA SURERKEN ORGDA GEZIYO EHLIYET ALICAK YASTA OLMANA SASIRDIM:ROFLMAO::ROFLMAO:

manlet bi orospu cocugu yani:lul: 2 kafa uzunum herfiten
Türkiyede 175 gayet normal olm abartmayın amk herif sanki 160 hobbit avrupada manlet ama türkiyede gayet normal la 184 boyumla herkesi mogluyom türkiyede heightmog yediğim az oluyor

• +1
Reactions: nmn14 and menas
Türkiyede 175 gayet normal olm abartmayın amk herif sanki 160 hobbit avrupada manlet ama türkiyede gayet normal la 184 boyumla herkesi mogluyom türkiyede heightmog yediğim az oluyor
Arkadaki kapi 175 demiyo ama max 168 senle bulusunca lift takmistir ibne

• +1
Arkadaki kapi 175 demiyo ama max 168 senle bulusunca lift takmistir ibne
bro sikimde değil düşüncen 168 olarak bil beni problem yok

bro sikimde değil düşüncen 168 olarak bil beni problem yok
Sikimde degil diyosun ama aglayip larplamasini biliyosun ben degil herkes 168 olarak bilecek

• JFL
Sikimde degil diyosun ama aglayip larplamasini biliyosun ben degil herkes 168 olarak bilecek
yarram neyi larplıyom en buyuk larper sensin sikko

olum adam bilgisayar başından çalışıyorum diyor niye anlamıyorsunuz hep aynı şeyi diyorsunuz amk

• +1
Reactions: TrustMeBro
olum adam bilgisayar başından çalışıyorum diyor niye anlamıyorsunuz hep aynı şeyi diyorsunuz amk
Low iqler anlamiyo amk freelanceten bi bitsin su is backdoor koyucam paranin tamamini almak icin o eksik kaldi. Calismadigim zaman aktif olmuyorum zaten yilbasinda hic is almadim aralik sonunda ve ocakta postum yok hic

• +1
Low iqler anlamiyo amk freelanceten bi bitsin su is backdoor koyucam paranin tamamini almak icin o eksik kaldi. Calismadigim zaman aktif olmuyorum zaten yilbasinda hic is almadim aralik sonunda ve ocakta postum yok hic
reis ne işi bu tam olarak

Onu bunu geç adam htn+gymmaxxed aq

• +1
Reactions: maarda
Onu bunu geç adam htn+gymmaxxed aq
Sen yoktun 2 gun ne guzeldi ananin amini sikiyoduk geri geldin simdi orospuya bosnak saksosu cektirtmek zorundayiz

• +1
kısa adamlar gymmaxxed olunca itici duruyor
Mini pekkalari iskelet ordusu kanziler alir asil olay mega knightlikta

• +1